OM KONFERENCEN

 

Baggrund

Markant vækst i antallet af alle former for rejsende og appetit på alternative ejendomsinvesteringer har tilsammen betydet et boomende marked for hotelinvesteringer i 2017.

Over hele Europa er der over 1.000 hoteller på tegnebrættet med i alt 155.000 værelser 442 nye hoteller og 69.000 værelser er allerede sat i gang. Også i København og Aarhus er en række rigtig spændende projekter i gang indenfor flere forskellige segmenter og både investorer og udviklere arbejder målrettet mod hotelmarkedet.

Udviklingen i markedet skyldes dels det voksende antal rejsende men også store strukturelle ændringer i hotelmarkedet, der øger efterspørgslen på nye typer hoteller og dermed ejendomme. Blandt de vigtigste er

- stigende efterspørgsel på luksus- og budgethoteller
- flere turister fra især asiatiske lande
- større efterspørgsel på hoteller også udenfor København i byer som Aarhus, Aalborg og Odense, hvor hotelkapaciteten er forholdsvis lav og ensartet.

Den højere efterspørgsel fører til lavere risiko ved at investere i godt beliggende hotelejendomme, og når den tendens falder sammen med et stigende fokus blandt investorerne på at skaffe højere afkast, skaber det voksende interesse for hotelejendomme.

Indhold

På konferencen går vi tæt på status på hotelmarkedet og ser på investering og drift af hoteller. Vi ser også nærmere på en række af de aktuelle projekter og muligheder i markedet samt på de internationale trends og tendenser, der præger det danske marked netop nu.

Konferencen giver et indblik i hoteloperatørernes vigtigste prioriteringer og mulighederne for at udvikle gode og attraktive hotelejendomme.

Mål med konferencen
At give overblik over mulighederne for at udvikle, købe og sælge hotelejendomme og skabe indblik i en række af de nyeste aktuelle forhold, trends og tendenser i hotelmarkedet.

Målgruppe
Investorer, advokater, erhvervsmæglere, hoteloperatører, udviklere, arkitekter, rådgivere, by- og forretningsudviklere og andre med interesse for mulighederne i hotelmarkedet.


Pris for deltagelse
Standarddeltager kr. 3995,- pr. person ekskl. moms.
Medlem af Byggesocietetet 3495,- pr. pers eksl. moms
Medlem af Estate More Club kr. 0,- Læs mere her
Tilmeldingen er bindende.


Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.


Salgs-og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer  her

Bemærk/Notice
Nordic Hotel Consulting og Estate Media, der har samarbejdet om afviklingen af konferencen HotCop tidligere, driver fremover hver sin platform for beslutningstagere i hotel- og ejendomsbranchen.

Fremover bliver der to konferencer. En international konference finder sted 31. maj 2017 og er på engelsk, mens en dansk hotelkonference løber af stablen den 5. oktober 2017 og fremover kommer til at foregå på dansk under navnet HotCop. Du kan tilmelde dig konferencen om det danske hotelmarked her.


Læs mere om planerne for begge konferencer i Pressemeddelelse_NHC_Estate_Media.0216

If you wish to participate in the international hotel conference arranged by NHC please go to www.nhc-conference.com

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

09:35

Hotelmarkedets udvikling mod 2017 – trends og tendenser

Hvad er den nyeste udvikling i hotelmarkedet, og hvordan udvikler driften sig? Hvilke hoteltyper er i fremdrift, og hvad kommer der til at ske for RevPAR fremadrettet. Hvor stor indflydelse får deleøkonomien på hotelmarkedet, og hvordan bliver turiststrømmenes vigtigste prioriteringer mod 2018, og hvad betyder det for det danske marked?
Nicolas Mayer, Partner & Industry Leader - Lodging & Tourism Clients, PwC
10:00

Efterspørgsel i hotelmarkedet i Danmark

Turisterne strømmer til især de store byer i Danmark. Hvordan kommer henholdsvis turister og forretningsrejsendes prioriteringer til at udvikle sig i de kommende år og kan det danske marked møde efterspørgslen? Hvilke nationaliteter og segmenter er især efterspurgt nu og fremadrettet?
10:25

Turisme og overnatningsstrategi udenfor København

Flere kommuner satser bevidst på at øge udbuddet af overnatningsmuligheder for at øge tiltrækningskraften. Hvordan udvikler man en hotelstrategi, og hvilke muligheder ligger der i hoteller i provinsen.
Peer Heldgaard Kristensen, Direktør, Visit Aarhus Søren Boel Pedersen , Søren Boel Pedersen Manager Business Aarhus, Aarhus Kommune
10:50

Kaffe og netværk

11:20

Prioriteringer af beliggenhed og lokalisering i et ekspanderende marked

Flere hotelkæder ekspanderer markant. Hvilke prioriteter er vigtigst i et ekspanderende hotelmarked, hvordan sikrer man sig, at ejendom og beliggenhed er optimalt i forhold til konceptet, og hvordan får kæderne ejendom, driftsform og operatørrolle til at matche optimalt?
12:00

Operatører og hoteller i det danske marked

Interessen for hoteller blandt både internationale og institutionelle investorer har aldrig været højere. Men operatøren er helt afgørende for hotellets værdi og bæredygtighed. Hvilke hoteller er der interesse for, og hvad kommer operatører og investorer til at prioritere? Hvordan udvikler omsætningen og rentabiliteten sig i hotel- og restaurationsbranchen, og hvad skal der til for at skabe et godt hotelkoncept?
Steffen Kaj Pedersen, partner, PwC
12:30

Frokost

13:10

Renovering af hoteller

Hvornår er det relevant at opgradere hoteller, og hvad skal der til for at få en god case ud af det, når der skal investeres for at få et hotel til at opretholde standarden. På dette punkt går vi bag processen og ser på en aktuel case. Muligheder og prioriteter i dagens hotelmarked og samarbejde mellem operatør og ejer.
Sonja Dive-Dahl, District Director , Rezidor Hotel Group
13:40

Byggeri og udvikling af aktuelle hotelprojekter

I København og Aarhus er flere store hotelprojekter på vej. Hvornår er et hotelprojekt rentabelt, hvilke prioriteringer er der i forhold til lokation og budget, og hvad skal der til for at skabe en god hotelcase for det enkelte hotel og for byområdet.
Anders Bay Holm, Partner, arkitekt maa, KANT arkitekter
14:15

Nye koncepter i det danske marked

I flere år har internationale aktører stået på spring for at komme ind på det danske marked. Men det er svært at finde ejendomme, der kan omdannes til at honorere de krav, som operatørerne stiller. Hvad er mulighederne for ekspansion i Danmark, og hvilke forventninger er der til den danske markedsudvikling?
14:45

Integration af hoteller i nye bydele

I Aarhus skal anpartsselskabet Bassin 7 bygge et hotel- og konferencecenter med Scandic som operatør som en integreret del af et nyt bykvarter med private og almene boliger. Projektet vandt på sin ekstraordinære arkitektur. Hør om det spektakulære projekt og tankerne bag det store konferencecenter med plads til op til 3.000 mennesker.
15:15

Vin, snack og netværk

FOREDRAGSHOLDERE
 • Nicolas Mayer, Partner & Industry Leader - Lodging & Tourism Clients, PwC

  Nicolas Mayer, Partner & Industry Leader - Lodging & Tourism Clients, PwC

  OM Nicolas Mayer

 • Peer Heldgaard Kristensen, Direktør, Visit Aarhus

  Peer Heldgaard Kristensen, Direktør, Visit Aarhus

  OM Peer Heldgaard Kristensen

  Peer Heldgaard Kristensen er CEO i VisitAarhus. Han har siden 1992 arbejdet i turistindustrien på en lang række forskellige poster, hvor han har promoveret og markedsført både destinationer, segmenter og erhverv indenfor turistområdet. Han har oprindelig en turistuddannelse suppleret med en bachelor i ledelse og sidder som formand for bestyrelsen i Danhostel og medlem i blandt andet Danske Destinationer og Aarhus Airport. Han er desuden medlem af bestyrelsen i Vækstforum Region Midtjylland, af Sport Aarhus Events og af Horesta Midtjylland.

 • Søren Boel Pedersen , Søren Boel Pedersen Manager Business Aarhus, Aarhus Kommune

  Søren Boel Pedersen , Søren Boel Pedersen Manager Business Aarhus, Aarhus Kommune

  OM Søren Boel Pedersen

  Søren Boel Pedersen er leder af Business Aarhus, der tilbyder service til virksomheder og investorer, som ønsker at etablere virksomhed, ekspandere eller investere i Aarhus. Business Aarhus er en del af Aarhus Kommune og fungerer derfor som én indgang til hele kommunen. Inden Aarhus Kommune har Søren Boel Pedersen blandt andet været hos TDC, EL:CON og Minolta i Tyskland.

 • Steffen Kaj Pedersen, partner, PwC

  Steffen Kaj Pedersen, partner, PwC

  OM Steffen Kaj Pedersen

 • Sonja Dive-Dahl, District Director , Rezidor Hotel Group

  Sonja Dive-Dahl, District Director , Rezidor Hotel Group

  OM Sonja Dive-Dahl

  Sonja Divé-Dahl is a true hotelier and true living women in leadership example in the industry by having a senior position with 27 years of solid experience and a rich background.
  She has worked for 27 years for Rezidor Hotel Group and her latest position was General Manager, Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul and District Director, Turkey, Georgia & Kazakhstan where she started with 5 hotels and increased the number of hotels to 12 in 5 years and the biggest growth was in Istanbul. Sonja is known with her leadership skills, innovative ideas and her passion for the new and out-of-the-box ideas to move forward with her sharp decision-making skills. Her new role will be the District Director, Denmark and Iceland where she will be based in Malmö, where all Rezidor story begun in the beginning.
  Sonja attended Gamla medborgar skolan Economic and after she studied Strategic Execution Strategic Thinking and Business Case Development courses in Harvard Business School. Also Sonja is an active participant of Rezidor Business School where she is also a LOTS (Logical Thinking System) trainer where she always pushed her colleagues to look beyond where they are.
  Sonja started her career in Radisson SAS Royal Hotel Malmo Sweden and worked there in several positions for 12 years. Later she moved to Bulgaria, for Executive Assistant Manager position at Radisson Blu Hotel Sofia Bulgaria. She also worked at Radisson Blu Hotel Krakow, Poland as General Manager before she became a City General Manager in Slovakia in charge for two hotels as Radisson Blu Carlton Hotel and Park Inn Danube Bratislava.

 • Anders Bay Holm, Partner, arkitekt maa, KANT arkitekter

  Anders Bay Holm, Partner, arkitekt maa, KANT arkitekter

  OM Anders Bay Holm

  Anders Bay Holm er partner i KANT Arkitekter og har specialiseret sig inden for boligbyggeri. Han har arbejdet med alt fra familieboliger og liebhaverboliger til ungdomsboliger og plejeboliger. Anders er i forbindelse med sit arbejde med bæredygtigt boligbyggeri, blevet uddannet DGNB-konsulent i 2012 og bliver DGNB-auditor i 2017. Han er medlem af ekspertgrupper inden for bæredygtighed både hos Danske Arkitektvirksomheder og hos DK-Green Building Council. Anders arbejder med boligprojekterne ud fra en helhedstilgang, der omfatter social, økonomisk, teknisk og miljømæssig bæredygtighed bl.a. ved målrettet at optimere areal og funktion, optimere indeklimaforhold og minimere byggeriets fremtidige energiforbrug og driftsomkostninger.

TILMELD Download / print program