OM KONFERENCEN

 

Baggrund
Aarhus er inde i en stærk og fremgangsrig opdrift med flere udviklingsområder og tusindvis af kvm. på vej. Flere forskellige dele af byen er under planlægning, infrastrukturen er under udbygning, og Aarhus tiltrækker nu flere institutionelle og internationale investorer.

Indhold
På denne konference præsenterer vi et overblik over erhvervs- og boligmarkedet i Danmarks næststørste by. Vi ser på mulighederne for udvikling og investering i et reelt byggeboom, der præger hele byen og i stigende grad gør den attraktiv for både nationale og internationale investorer.

Konferencen går tæt på en række af de nye udviklingsprojekter og ser nærmere på, hvor der er investeringsmuligheder, og hvilke nye kvarterer, der er på vej.

Mål med konferencen
Målet med konferencen er at give overblik over ejendomsmarkedet i Aarhus og sætte fokus på muligheder og udfordringer for i fællesskab at styrke potentialet. Arbejder du allerede med ejendomme i Aarhus eller overvejer du at gå ind i markedet, så er denne konference det forum, hvor du får overblik og hører andre aktørers opfattelse af markedssituationen.

Målgruppe
Udviklere, investorer, projektudviklere, finansieringskilder, arkitekter, ingeniører, erhvervsmæglere, offentlige aktører, landinspektører, rådgivere, advokater i ejendomsbranchen, investorer med interesse for Danmarks næstvigtigste ejendomsmarked og politisk og udviklingsmæssigt interesserede i byudviklingen samt alle med generel professionel interesse for bygge- og ejendomsmarkedet i Aarhus.

Pris for deltagelse
Standarddeltager kr. 2995,- eks.moms.
Medlem af Byggesocietetet kr. 2495,- eks. moms.
Medlem af Estate More Club kr. 0,- Læs mere her

Andet
Tilmeldingen er bindende. 

Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.

For at være sikker på at fremgå på deltagerlisten beder vi venligst om, at vi har tilmeldingen senest 4 hverdage inden afholdelsesdato, men det er muligt at tilmelde sig frem til afholdelse, hvis der er ledige pladser.

Kursusbevis

Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Medlemmer af Estate More Club 0,-

Salgs-og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

V/ Kamilla Sevel, Chefredaktør og partner, Estate Media
11:00

Debat med formiddagens indlægsholdere

11:15

Kaffepause

13:00

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE

TILMELD Download / print program