OM KONFERENCEN

 

Indhold
Flere nye udviklingsområder præger området vest for København i Høje-Taastrup og Roskilde. På denne konference går vi tæt på udviklingen og en række af de kommende projektmuligheder indenfor såvel erhverv, bolig, butik og fritid i både Høje-Taastrup og Roskilde.

Vi ser nærmere på den spændende udvikling, der har gjort området attraktivt igen for flere investorer og mulighederne for fremtidige investeringer.

Indlægsholderne går tæt på, hvad der tiltrækker virksomheder til området, hvilke projektmuligheder og byggerier, der er på vej og mulighederne for yderligere vækst.

Baggrund
Området fra Høje-Taastrup til Roskilde er præget af stor befolkningstæthed centreret omkring de store handelscentre i de to områder. Der sker en stor udvikling i området, som er præget af vækst, og hvor mange nye projekter er i støbeskeen. Nye udviklingsområder som Musicon og Nærheden tiltrækker projektudviklere og investorer, men der er også store forskelle i befolkningssammensætning og bystruktur.

I Roskilde kommune er der over 87.000 borgere og kommunen er arbejdsplads for mere end 7.500 medarbejdere. I Høje-Taastrup bor der 50.000 borgere, hvor indbyggertallet er stigende, og der er godt gang i boligbyggeriet.

Flere domiciler er rykket til Høje-Taastrup de senere år, som dermed er blevet en stor pendlerkommune med omkring 23.000 mennesker, der hver dag pendler til arbejde i Høje-Taastrup Kommune. Der er vækst i antallet af arbejdspladser og virksomheder, der giver overskud.

Kommunen rummer store virksomheder indenfor blandt andet IT og service, logistik og transport, samt regional detailhandel. Samtidig findes der også mange små og mellemstore håndværks- og produktionsvirksomheder. I kommunen ligger videnstunge virksomheder og institutioner blandt andet Teknologisk Institut, og der er et stort potentiale for virksomheder indenfor oplevelsesøkonomi i kommunen.

Målgruppe
Projektudviklere, ejendomsinvestorer, virksomhedsejere, erhvervs- og boligmæglere, interessenter i Høje-Taastrup og Roskilde, kommunalt ansatte med interesse for byudvikling, erhvervs- og boligmæglere samt finansielle og tekniske rådgivere.

Mål med konferencen
At give et overblik over udviklingen i området omkring Høje-Taastrup og Roskilde og mulighederne for at bidrage og få del i den vækst som nye bolig- og erhvervsområder genererer.

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden konferencen.

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Antal lektioner til efteruddannelse
Konferencen giver 4 lektioner

Salg- og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen v/ Kamilla Sevel

09:35

Høje-Taastrups udvikling og muligheder

Udviklingen i Høje-Taastrup har taget fart med nye boligkvarterer, erhvervsvirksomheder og en helt ny masterplan, der skal binde kommunen sammen. Hvordan bliver udviklingen fremadrettet? Hvordan kommer Høje-Taastrup til at se ud, når City 2 bliver knyttet tættere sammen med bolig og erhverv, og hvad betyder det for kommunen med nye områder som Nærheden? Hvilken indflydelse får letbanen på udviklingen, og hvad bliver de næste skridt?
Michael Ziegler, Borgmester, Høje-Taastrup Kommune
10:00

Ejendomsmarkedet i Høje-Taastrup og Roskilde

Priserne er på vej op i både Høje-Taastrup og Roskilde, men der er store strukturelle forskelle. Mens efterspørgslen er stigende i nye bydele, er der også udfordringer med både ældre erhvervsejendomme og ikke mindst mange boliger til salg fra 60erne og 70erne. Hvad er de vigtigste tendenser i ejendomsmarkedet netop nu? Hvad efterspørger den typiske køber/lejer udenfor København, og hvad efterspørger markedet fremadrettet?
Rasmus Mørch, Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE, home Anne Crone, Indehaver, projektansvarlig og valuar MDE, home
10:30

Mellem købstad og fremtidsby – Roskilde på vej

Roskilde har en traditionsrig historie og en lang række etablerede miljøer at bygge videre på i udviklingen af erhverv og boliger. Fra Risø Park til Ny Østergade bliver byen udbygget og fornyet. Visioner og muligheder mod 2025. Vigtigste satsningsområder og muligheder indenfor henholdsvis bolig og erhverv.
Joy Mogensen, Borgmester, Roskilde Kommune
10:55

Nye domiciler og virksomheder

En række nye domiciler er på vej til Høje-Taastrup, der allerede oplever meget stor indpendling. Hvad tilbyder Høje-Taastrup som lokation, og hvad er det for en type virksomheder, der vælger området. Hvilke fordele og udviklingsmuligheder er der i Høje-Taastrup?
Jesper Nybo Andersen, CEO, Orbicon
11:10

Rundvisning og kaffepause

11:45

Udviklingsmuligheder i Roskilde – Musicon - byens nye hjerte

Musicon er en ny bydel i Roskilde med udspring i Roskildes årelange musiske tradition. Udviklingen af Musicon er radikalt anderledes end andre nye byområder. I stedet for en masterplan som 'låser' udviklingen i et bestemt spor, sker udviklingen i et tæt samarbejde med folk fra kultur- og erhvervslivet samt ejendomsudviklere, som synes det er spændende, at være med til at præge udviklingen i en dynamisk og mangfoldig bydel. Indenfor de kommende år forventes opført 400 boliger, og i alt forventes der opført henholdsvis 1.000 boliger og arbejdspladser samt kultur, hotel og undervisningsbyggeri svarende til næsten 100.000 kvm.
Lars Bloch, Sekretariatsleder, Musicon
12:05

Fremtidens boligområde – tæt på Nærheden

Nærheden er en helt ny bydel ved Høje-Taastrup som skal rumme 3.000 boliger og med tiden blive hjem for 8.000 mennesker. Der vil fortrinsvist blive bygget rækkehuse, byvillaer og lejligheder i Nærheden foruden erhverv. De første boliger er gået i gang, og bydelen forventes færdiggjort i 2035. Hvor realistisk er tidsrammen for Nærheden? Hvor skal alle indbyggerne komme fra? Og hvordan fungerer den prisbelønnede masterplan?
Ole Møller, Ph.D., Direktør, NærHeden Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects
12:35

Investeringer – mod eller fornuft

En række investorer og udviklere har allerede kastet sig over Høje Taastrup og Roskilde. I dette panel fastslår de hvorfor, og giver et bud på, hvad den gode investering er og hvordan den kan sammensættes.
Christina Jørgensen, Divisionsdirektør, MT Højgaard
13:00

Frokost og netværk

FOREDRAGSHOLDERE
 • Michael Ziegler, Borgmester, Høje-Taastrup Kommune

  Michael Ziegler, Borgmester, Høje-Taastrup Kommune

  OM Michael Ziegler

 • Rasmus Mørch, Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE, home

  Rasmus Mørch, Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE, home

  OM Rasmus Mørch

  · 32 år og bosiddende i Karlslunde
  · Indehaver af home Solrød og home Greve/Karlslunde
  · Over 10 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen
  · Uddannet ejendomsmægler MDE – projektsalg ansvarlig

 • Anne Crone, Indehaver, projektansvarlig og valuar MDE, home

  Anne Crone, Indehaver, projektansvarlig og valuar MDE, home

  OM Anne Crone

  · 24 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen
  · 42 år og bosiddende i Roskilde
  · Uddannet ejendomsmægler og valuar MDE – projektsalg ansvarlig
  · Indehaver af home Roskilde RO´s Torv, home Taastrup/Hedehusene, home Glostrup/Albertslund, home Greve/Karlslunde og home Solrød
  · Medvirkende i Hammerslag i ny og næ, hvor der gættes priser i DK og udland

 • Joy Mogensen, Borgmester, Roskilde Kommune

  Joy Mogensen, Borgmester, Roskilde Kommune

  OM Joy Mogensen

 • Jesper Nybo Andersen, CEO, Orbicon

  Jesper Nybo Andersen, CEO, Orbicon

  OM Jesper Nybo Andersen

 • Lars Bloch, Sekretariatsleder, Musicon

  Lars Bloch, Sekretariatsleder, Musicon

  OM Lars Bloch

 • Ole Møller, Ph.D., Direktør, NærHeden

  Ole Møller, Ph.D., Direktør, NærHeden

  OM Ole Møller

  Ole Møller er direktør for byudviklingsselskabet NærHeden P/S, der er et partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. NærHeden vil de kommende ca. 20 år udvikle "fremtidens forstad" ved Hedehusene med 3.000 boliger, skole, institutioner, detailhandel og kontorerhverv. Ole Møller er uddannet civilingeniør og Ph.D. i samfundsøkonomiske vurderingsmetoder. Han har tidligere været bl.a. projektleder for COWI, chef for Transportrådet, teknisk direktør i Roskilde Kommune og kommunaldirektør i Faxe Kommune.

 • Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects

  Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects

  OM Dorthe Keis

  Dorthe Keis er partner i Danmarks største arkitektfirma, Arkitema, med over 500 ansatte. Hun har været ansvarlig for en lang række boligprojekter igennem de seneste år. Hun har været i Arkitema siden 1996 og partner siden 2014. Dorthe Keis er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1995. Arkitema har erfaring med adskillige højhusprojekter både i København, Aarhus og internationalt. Dorte Keis arbejder primært med projekter i København og er desuden medlem af bestyrelsen i Byggesocietetets lokale afdeling for København.

 • Christina Jørgensen, Divisionsdirektør, MT Højgaard

  Christina Jørgensen, Divisionsdirektør, MT Højgaard

  OM Christina Jørgensen

  Christina Jørgensen (1965)
  Direktør for Projektudvikling & OPP i
  MT Højgaard A/S siden juli 2015.
  Ingeniør og IPMA certificeret seniorprojektchef.
  Erfaring som entreprenør, rådgiver, bygherre, bygherrerådgiver og rådgivende entreprenør.
  Armton, Banedanmark, Hedeselskabet, Kuben, NCC Construction / NCC Bolig, selvstændig,
  MT Højgaard A/S.
  Bestyrelsesarbejde i foreninger, i NCC Bolig
  og i Tuborg Syd.

TILMELD Download / print program