OM KONFERENCEN

 

Boligdagene 2018


Boligdagene er en ny årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger. Konferencen holdes over 2 dage med overnatning og festmiddag, på det skønne hotel Kolding Fjord og vil fremover være det årlige mødested for aktører i boligmarkedet.

Boligdagene giver det nødvendige overblik over køb og salg af boliger i Danmark og sætter fokus på boligmarkedets udfordringer og muligheder. Konferencen tager temperaturen på boligmarkedet både i dag og i fremtiden.

På Boligdagene går vi tæt på den perfekte bolig for seniorer og familier, på projektsalg, nye boligformer, finansiering, by- og boligudvikling, på andels- og ejerboliger, udlejningsejendomme og alt det andet, der er vigtigt for boligmæglere, investorer, arkitekter og udviklere for at holde sig opdateret med den nyeste viden i det omskiftelige boligmarked.

Det 2 dages program vil byde på en række danske og internationale talere, nye impulser fra boligudvikling i ind- og udland, debatter om boligmarkedets udvikling, rundbordsdiskussioner, festmiddag og netværksarrangementer.

Boligdagene strækker sig over to dage med boliger i centrum og giver et unikt indblik i trends og tendenser i et boligmarked under kraftig forandring.

Estate Media har udviklet og afholder mere end 35 årlige konference- og netværksarrangementer for bygge- og ejendomsbranchen.

Estate Media afholder for første gang Boligdagene i Danmark d. 1.-2. februar i Kolding, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Målgruppe
Investorer i boligmarkedet, boligudviklere, boligmæglere, erhvervsmæglere, projektsalgsmæglere, boliginvestorer, finansieringskilder, administratorer, arkitekter og andre med interesse i boligmarkedet.


Medlemmer af Estate More Club
Bemærk venligst, at platinmedlemskab af Estate More Club indbefatter adgang til enten Boligdagene eller Ejendomsdagene. 

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden seminaret.

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Salg- og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM

Torsdag den 1. februar

12:00

Frokost på Kolding Fjord

13:00

Velkommen

13:10

Boligmarkedet mod 2025

Boligefterspørgslen i Danmark er stigende. Det har ført til vækst i priserne både i de store byer og senest også i provinsen og i udkanten af byerne. Hvordan kommer økonomien til at udvikle sig fremadrettet, og hvad betyder det for boligpriserne? Hvordan bliver betalingsevnen, og hvad er mulighederne for førstegangs boligkøbere i årene fremover?
13:35

Seniorboliger, ungdomsboliger, andelsboliger og familieboliger - tendenser og trends

Hvad er karakteristisk for boligmarkedet netop nu? Hvilke overordnede tendenser er gennemgående, og hvordan påvirker det efterspørgsel og udbud? Hvordan udvikler flyttemønstrene sig, og hvad betyder det for vores ønsker til boligen?
14:00

De nyeste boligstrømninger

14:30

Case nr. 1: Den gode etagebolig

14:50

Kaffepause

15:20

Fremtidens boliger – hvad er det vi går efter?

Seniorboliger, kollektiver, fællesskabsboliger, ungdomsboliger, familieboliger, ældreboliger etageboliger, rækkehuse, parcelhuse, tæt-lavt byggeri. Kært barn har mange navne, og de bliver helt sikkert ikke færre fremadrettet. Vi vil nemlig bo mere individuelt. Hvad er de nyeste tendenser, og hvad skal en god bolig sælges eller udlejes på i 2018-2020?
16:05

Differentiering, konvertering og udvikling af boliger

De senere år er der konverteret i tusindvis af kvm. fra erhverv til bolig. Samtidig bliver stadig flere boliger udviklet i nye kreative fællesskaber. I starten var det et storbyfænomen, men med stigende boligpriser er det blevet rentabelt på flere placeringer end tidligere. Hvad kan lade sig gøre fremadrettet, og hvordan kommer kommuner og planlæggere til at arbejde med boliger og forskellige typer af boliger i det samme byggeri.
16:20

Case nr. 2: Verdens bedste parcelhus i 2020

17:10

Investering i boliger – ekstremsport med masser af konkurrenter

Boligmarkedet har tiltrukket investorer i alle størrelser i de seneste år. Men hvor langt vil investorerne gå i jagten på afkast? Kan vi forvente at se investorerne fortsat går efter boliger og i så fald hvilken type?
17:30

Indcheckning og omklædning

19:30

Festmiddag

Fredag den 2. februar

09:00

Den digitale udvikling og mæglerens unikke selling point

Borgerne forandrer sig, og det gør køberne også. Hvordan sikrer man sig, at man har de bedste værktøjer til at udleje eller sælge en bolig, og hvordan får man bragt dem i spil? Hvem er konkurrenterne, når alt kommer til alt i en verden, hvor stadig flere købere kan finde en bolig på nettet og sælgerne bliver opfordret til at stå for det hele selv? Hvad bliver mæglerens rolle i fremtiden?
09:35

Udvikling af nye byområder og blanding af boligformer

Hvordan får man mixet andelsboliger, ejerboliger og lejeboliger optimalt for at skabe et boligkvarter som alle gerne vil bo i? Hvad kan og skal boligerne i udkantsområder
10:10

Rolls-Royce eller Renault – den almene sektor giver baghjul

Flere steder i landet har den almene sektor vist evnen og viljen til at bygge nyt, spændende, bæredygtigt og nytænkende. Hvor går den almene sektor hen, og hvad kan det øvrige boligmarked lære af det i italesætningen og udviklingen af nye og eksisterende boliger.
10:50

Case nr. 3: Luksusboliger med fællesskab

11:10

Kaffepause

11:40

Case 4: Svanens sejr

De seneste år er der kommet stadig flere bæredygtige boliger i markedet. Især de svanemærkede appellerer til forbrugerne. Hvordan sikrer man sig som mægler og udvikler, at boligen er miljørigtig og købevenlig uden at være ubetalelig. Gode eksempler og fremtidige muligheder.
12:00

Midlertidige boliger og containerbyer

Den nye planlov har betydet, at der kan opføres midlertidige boligbyer forskellige steder i landet. Hvad er en containerby, og hvordan kommer den til at påvirke det eksisterende marked?
12:30

Blandede byer, brombær på altanen og storbymennesker på landet

Boligdagenes sidste indlæg er et kreativt blik på, hvad der er vigtigt, når man arbejder med køb, salg, investering og udvikling af boliger.
13:00

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE

TILMELD Download / print program