OM KONFERENCEN

 

Indhold
På denne konference går vi tæt på hotelmarkedet og på de trends og tendenser, der kommer til at præge efterspørgslen på hoteller i de kommende år. Vi ser nærmere på muligheder i markedet i øjeblikket, og hvordan man optimalt udvikler og forvalter ejendomme i Danmark.

Vi ser på mulighederne for at investere i hoteller, for at udvikle nye projekter og på hvor og hvordan, der bliver brug for nye hoteller, hotelprojekter og koncepter.

Konferencen vil samtidig give et bud på, hvordan man bedst muligt sætter et rentabelt hotelprojekt sammen og skaber en god lejekontrakt, og hvordan de danske modeller kan matche de udenlandske aktørers ønsker og behov. Dagen byder også på en række cases fra markedet netop nu og giver et overblik over, hvor det kan være interessant at investere i ejendomme med hoteldrift.


Baggrund
Hotelmarkedet er under kraftig udvikling. Der er netop nu en lang række hotelprojekter i gang rundt omkring i Danmark, og investorerne er i jagten på afkast også begyndt at se på hoteller som investeringsmål. I 2015/2016 har der været en lang række transaktioner og både indenlandske og udenlandske kæder står i kø for at komme ind på det danske marked.  Der mangler tidssvarende hotelkapacitet i flere store byer, mens mange hoteller og hotelejendomme har ledig kapacitet, fordi de ikke lever op til nutidens krav.

I Danmarks største byer er der underkapacitet af gode hotelværelser, og det har ført til et massivt boom af nye hoteller i først og fremmest København. På denne konference går vi tæt på hotelmarkedet i Danmark og ser på udbud og efterspørgsel.


Mål med konferencen
At give overblik over mulighederne for at udvikle, købe og sælge hotelejendomme og skabe indblik i en række af de nyeste aktuelle forhold, trends og tendenser i hotelmarkedet.


Målgruppe
Investorer, advokater, erhvervsmæglere, hoteloperatører, udviklere, arkitekter, rådgivere, by- og forretningsudviklere og andre med interesse for mulighederne i hotelmarkedet.


Pris for deltagelse
Standarddeltager kr. 3995,- pr. person ekskl. moms.
Medlem af Byggesocietetet 3495,- pr. pers eksl. moms
Medlem af Estate More Club kr. 0,- Læs mere her
Tilmeldingen er bindende.


Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.


Salgs-og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer  her

Bemærk/Notice
Nordic Hotel Consulting og Estate Media, der har samarbejdet om afviklingen af konferencen HotCop tidligere, driver fremover hver sin platform for beslutningstagere i hotel- og ejendomsbranchen.

Fremover bliver der to konferencer. En international konference finder første gang sted 2. juni 2016 og er på engelsk, mens en dansk hotelkonference løber af stablen den 6. oktober 2016 og fremover kommer til at foregå på dansk under navnet HotCop. Du kan tilmelde dig konferencen om det danske hotelmarked her.


Læs mere om planerne for begge konferencer i Pressemeddelelse_NHC_Estate_Media.0216

If you wish to participate in the international hotel conference arranged by NHC please go to www.nhc-conference.com

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

09:35

Hotelmarkedet i Danmark mod 2017

Flere tusind nye værelser er på vej over hele Danmark. Hvordan kommer hotelkapaciteten til at udvikle sig, og hvad betyder det for udbud og efterspørgsel? Hvordan klarer hotelbranchen sig og hvor rentabelt bliver det at drive hotel med den nye kapacitet, der er på vej. Hvilke typer hoteller er der brug for, og hvad er forventningerne til udviklingen i henholdsvis konferencemarkedet og turist- og forretningsrejsende?
Katia K Østergaard, Direktør, Horesta
10:05

Investeringsmarkedet for hoteller

Selvom der er vækst i hotelmarkedet, er antallet af transaktioner ikke fulgt med. Flere institutionelle investorer er ellers begyndt at se nærmere på hoteller som investeringsmål, men markedet er alligevel stadig umodent. Hvordan kommer antallet af transaktioner til at udvikle sig fremadrettet? Hvilke typer lejekontrakter kan man forvente at se fremadrettet? Hvem er køberne og sælgerne, og hvad skal der til for at en hotelinvestering for alvor bliver attraktiv?
Peter Winther, Partner & CEO (MRICS) Sadolin & Albæk A/S, Sadolin & Albæk A/S
10:35

Udvikling af hoteller

Stadig flere investorer er interesseret i hotelsektoren, men den kan virke mere risikofyldt end flere af de øvrige ejendomssegmenter. Hvordan sørger man for at tiltrække de rigtige koncepter og udvikle mulighederne for hotelbranchen? Hvad er vigtigst i forhold til samarbejdet mellem hotelkæder og investorer, og hvilke faktorer kommer især til at præge markedet og de enkelte investeringer i de kommende år?
11:15

Kaffe og netværk

11:45

Hotelkæder på vej ind på det danske marked

Hvilke overvejelser gør nyetablerede hoteller og hotelkæder sig? Hvordan vælger man optimal driftform, og hvor er det overhovedet interessant at etablere nye hoteller og koncepter?
Peter Haaber, CEO, Zleephotels
12:30

Frokost

13:15

Feasibility og potentiale i hotelmarkedet

K/Ser og andre investorer med en passiv tilgang til investeringen har præget ejendomssiden af mange hoteller siden år 2000. Men markedet er ved at vende med nye investorer understøttet af stigende efterspørgsel og strukturændringer i hotelbranchen. Hvad skal der til for at vurdere om en hotelinvestering er interessant, og hvilke faktorer er især værd at lægge vægt på i forhold til placering og koncept?
Michael Telling, partner, Telling & Nesager Per Andersen, Partner Financial Services Real Estate, PwC
14:20

Investering og finansiering af hotelprojekter og hoteller

Flere institutionelle investorer har købt hoteller i løbet af de seneste år. Hvad skal der til for at få professionelle investorers interesse, og hvad skal der til for at skaffe finansiering til investering i hoteller?
Nicholas Thurø, Managing Partner HD(F) MDE MRICS, RED Property Advisers P/S Peter Toftager, Head of Real Estate Finance Denmark, SEB Michael Nielsen, direktør, ATP Ejendomme
14:55

Hotelkoncepter og design

Hvordan skaber man det optimale hotelkoncept eksternt såvel som internt? Hvilke parametre er især vigtige, og hvad skal der til for at skabe et succesfuldt hotelkoncept i 2016?
Søren Kragelund, Direktør, Fårup Sommerland
15:30

Konference slut

FOREDRAGSHOLDERE
 • Katia K Østergaard, Direktør, Horesta

  Katia K Østergaard, Direktør, Horesta

  OM Katia K Østergaard

  Katia K. Østergaard har siden 2010 været adm. direktør i HORESTA. Hun er uddannet advokat og har tidligere været personaledirektør i Hilton International Nordic Region og senere direktør og medlem af direktionen i Dansk Erhverv. I dag er hun blandt andet bestyrelsesmedlem i PensionDanmark og i Copenhagen Film Fund.

 • Peter Winther, Partner & CEO (MRICS) Sadolin & Albæk A/S, Sadolin & Albæk A/S

  Peter Winther, Partner & CEO (MRICS) Sadolin & Albæk A/S, Sadolin & Albæk A/S

  OM Peter Winther

  Peter Winther is Managing Partner and CEO of Sadolin & Albæk, one of Denmark\'s most well-known real estate consultants. He mediates the sale of commercial and investment properties as well as property portfolios. Peter heads the Sadolin & Albæk Analyses and Research team. He enjoys in-depth market knowledge and a long-standing track record spanning a wide variety of commercial property services and consulting in Denmark and abroad, including analyses of corporate investment strategies and portfolio allocations, as well as asset management.

 • Peter Haaber, CEO, Zleephotels

  Peter Haaber, CEO, Zleephotels

  OM Peter Haaber

 • Michael Telling, partner, Telling & Nesager

  Michael Telling, partner, Telling & Nesager

  OM Michael Telling

  Michael Telling har igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien. Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen.

 • Per Andersen, Partner Financial Services Real Estate, PwC

  Per Andersen, Partner Financial Services Real Estate, PwC

  OM Per Andersen

  Per Andersen is a partner and head of PwC\'s Danish real estate team and advises on real estate transactions. Per ’s expertise includes advice in structuring and implementing both the buying and selling of real estate and loan portfolios in Denmark and across national borders. The advice also includes sale and leaseback and provision of capital and financing, including construction financing. Per Andersen\'s clients consist of companies related to the property market, such as investors and other property owners.

 • Nicholas Thurø, Managing Partner HD(F) MDE MRICS, RED Property Advisers P/S

  Nicholas Thurø, Managing Partner HD(F) MDE MRICS, RED Property Advisers P/S

  OM Nicholas Thurø

  Nicholas Thurø er Managing Partner i RED – Property Advisers, der formidler, udlejer og rådgiver om kommercielle ejendomme, og som er blandt de førende transaktionsmæglere i København og Danmark. Nicholas Thurø bistår danske og internationale klienter med rådgivning i forbindelse med køb, salg og leje af fast ejendom. Foruden rådgivning er han beskæftiget indenfor investering og vurdering af fast ejendom. Nicholas Thurø har en HD i finansiering og er uddannet fra CBS i 1999.

 • Peter Toftager, Head of Real Estate Finance Denmark, SEB

  Peter Toftager, Head of Real Estate Finance Denmark, SEB

  OM Peter Toftager

  Peter Toftager har siden 2008 været leder af ejendomsfinansieringsafdelingen hos SEB. Kundegruppen består af større danske og internationale ejendomsinvestorer. Peter Toftager har en bred baggrund inden for finansiering af ejendomme og har tidligere blandt andet været ansvarlig for Euro Hypo i Danmark og ejendomsudlån i FIH. Peter Toftager er cand. merc i finansiering og regnskab.

 • Michael Nielsen, direktør, ATP Ejendomme

  Michael Nielsen, direktør, ATP Ejendomme

  OM Michael Nielsen

  I sit tidligere virke har Michael Nielsen bl.a. været ansat i Danbyg Gruppen i en længere årrække, herunder syv år som administrerende direktør. I januar 2002 blev Michael ansat i ATP Ejendomme A/S som chef for investeringsafdelingen med ansvaret for alle ATP’s ejendomsinvesteringer, der omfattede dels internationale investeringer i unoterede europæiske ejendomsfonde og dels direkte ejendomsinvesteringer på det danske marked.

  Michael blev udnævnt til administrerende direktør for ATP Ejendomme i januar 2004. ATP Ejendomme har overvejende direkte investeringer i Danmark og udlandet samt indirekte investeringer i niche segmenter via ejendomsfonde og joint ventures.

  Michael’s teoretiske baggrund er en Bachelor of Commerce i regnskab fra Handelshøjskolen i København.

 • Søren Kragelund, Direktør, Fårup Sommerland

  Søren Kragelund, Direktør, Fårup Sommerland

  OM Søren Kragelund

  Søren Kragelund er født i Nørresundby og opvokset i Aalborg. I 1975 stiftede han Fårup Sommerland sammen med sin far. Han fungerede i perioden fra 1976-1987 som driftsleder, og siden 1987 har han været administrerende direktør i Fårup Sommerland, som han ejer 50 procent af.
  Søren har blandt andet været medlem af bestyrelsen for Danmarks Turistråd, medlem af bestyrelsen for Fonden til Markedsføring af Danmark, formand for bestyrelsen for Videnscenter for Kystturisme og er endvidere formand for Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark.