OM KONFERENCEN

 

Tak for denne gang!


Du kan tilmelde dig 2017 herDen 1. og 2. september kan Estate Media blænde op for Ejendomsdagene 2016 - en executive konference for ejendomsbranchen i Danmark, der i år afholdes for 5. gang.

Ejendomsdagene har udviklet sig til den danske bygge- og ejendomsbranches vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord, og det tyder alt på, at den bliver igen i 2016.

Ejendomsdagene afholdes på det 5-stjernede Comwell Kellers Park udenfor Vejle, og der er maksimalt plads til 150 deltagere, som kan være en del af den eksklusive event, der kombinerer faglig opdatering med netværksopbygning.

I det faglige program sættes der fokus på aktuelle problemstillinger, gældende markedspraksis og de bedste vækst- og udviklingsmuligheder for den professionelle ejendomsbranche.

I år har vi naturligvis også et indblik i de overordnede rammevilkår med i programmet, men vi har også særligt fokus på temaet ”risiko og rejsegilde ”, som afspejler ejendomsbranchen netop nu. Risiko fordi efterspørgslen på ejendomme er så høj, at man er nødt til at se nøje på om risikobilledet kan udvides og rejsegilde, fordi byggeriet nu er tilbage og vi især ser boligbyggeriet vokse massivt. Men vil rejsegilderne blive ved?

Ejendomsdagene arrangeres af Estate Media og afholdes i år den 1.- 2. september 2016.

I prisen er inkluderet:
2 dages fagligt arrangement med indlægsholdere fra ind- og udland, paneldebatter og interaktive events, workshops, frokost torsdag samt fredag, kaffe og kage-break, 4 retters festmiddag, deltagelse i underholdning og prisuddeling, og overnatning i enkeltværelse på det ***** Comwell Kellers Park med adgang til eksklusiv spa-afdeling under hele opholdet, stor morgenmadsbuffet samt frivillig sportsaktivitet.

Ekstra overnatning?
Hvis du ønsker at komme allerede onsdag aften er det muligt at booke et værelse for kr. 1.098,-/1.398,- ex moms inkl. morgenmad og adgang til spa. Det er også muligt at blive på hotellet efter konferencen. Her koster et dobbeltværelse 1598,-/1.898,- ex moms, og vi hjælper gerne med reservationen.

Ofte stillede spørgsmål
Se ofte stillede spørgsmål samt salgs- og leveringsbetingelser for Ejendomsdagene her


Kursusbevis
Det er muligt at få udstedt kursusbevis for deltagelse til brug for eksempelvis Advokaternes Efteruddannelse


Antal lektioner til efteruddannelse
Seminaret giver 10 lektioner  


Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 
- Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club  her

PROGRAM

Torsdag den 1. september

11:30

Registrering og frokost

12:30

Velkomst

12:40

Åbningstale

Steen Parsholt, Bestyrelsesformand, Dades A/S
13:10

360 graders eftersyn på dansk økonomi

Væksten er fortsat lav samtidig med, at Europa er kastet ud i en ny politisk situation, der måske får indflydelse på dansk økonomi. Der er et stærkt indenlandsk vækstpotentiale i Danmark, men hvordan bliver det aktiveret, vil det give flere arbejdspladser? Og hvordan går det med renten? Et bud på, hvordan efterspørgslen udvikler sig, hvad Danmark gør for at ændre lavvæksten, om renten kan forventes at holde sig på lavt niveau og hvordan de øvrige makroøkonomiske grundvilkår udvikler sig i det kommende arbejdsår?

Las Olsen, Cheføkonom, Danske Bank
13:35

Den danske udvikling i nordisk og europæisk sammenhæng

Internationale investorer er strømmet til Danmark, som får en stadig stærkere placering i det nordiske ejendomsspekter. Hvordan opleves Danmark som investeringsmarked i internationalt perspektiv, og hvilke aspekter er de vigtigste for det danske marked i de kommende år? Hvilke internationale tendenser kommer til at præge det nordiske investeringsmarked i 2016/2017, hvad skal man holde øje med, kommer Brexit til at betyde en flugt ind i det nordiske marked, og hvor kommer pengene til ejendomsinvesteringer fra i fremtiden?
(Indlægget holdes på engelsk)

Michael Haddock, Senior Director , CBRE Ltd
14:05

Ejendomsmarkedet i Danmark og udviklingen mod 2020

Transaktionsvolumen er på et højt niveau, men underliggende er der en række modsatrettede tendenser, som man skal være opmærksom på i markedet. Det gælder både i boligmarkedet, der primært har været holdt oppe af København og Aarhus, men i særlig grad i erhvervsmarkedet, hvor der endnu ikke har vist sig nogen form for ketchupeffekt. Hvad er forventningerne til det kommende år? Hvor langt ned kommer afkastet? Hvor alternative bliver investeringerne i de kommende år, og hvor langt kan risikoen strækkes? Hvilke segmenter bliver efterspurgt og hvorfor? Hvordan bliver interessen for provinsen, og hvad sker der når lejekontrakter fra 2006/2007 udløber og må forventes genforhandlet samtidig med, at udflytningen af arbejdspladser fra hovedstaden øger ledigheden? Nyeste tal og overblik over ejendomsmarkedet.

Frank Jensen, Regionsdirektør Partner CBA, EDC Erhverv Poul Erik Bech Morten Jensen, Direktør og seniorpartner, Newsec Egeskov & Lindquist A/S
14:40

Speeddating

15:25

Bygge- og ejendomsbranchens betydning for Danmark

Byggebranchen bygger for 218 milliarder kr. om året og har naturligt en stor samfundsmæssig betydning. Sektoren bidrager både med moms og skatter men har branchen de seneste år mistet indflydelse og betydning? Og hvordan udvikler forholdet mellem bygge- og ejendomsbranchen sig? Hvor og hvornår hjælper bygge- og ejendomsbranchen for alvor de statslige finanser, og på hvilke områder kommer branchen til at præge Danmark og den danske udvikling i de kommende år?

Lars Storr-Hansen, Adm. direktør, Dansk Byggeri
15:50

Brancheglidning og rådgiverkamp – fremtidens transaktionsparter

I de sidste 5 –7 år efter finanskrisen er erhvervsmæglerne blevet væsentligt mere professionelle og internationale i deres virkemåde. Men de mister terræn hver dag og nye måder at strukturere transaktioner og rådgive om ejendomme på, vinder frem. I for eksempel det tyske marked er Real Estate transaktioner efterhånden en nødvendig del af for eksempel revisorernes kamp for at overleve. Men hvordan ændrer forventningerne sig til transaktioner og rådgivning? Hvem er det, der løber afsted med fremtidens transaktioner, hvem og hvordan foretrækker investorerne som rådgivere fremover, når de vælger processer – og hvorfor?

Rikke Lykke, Managing Director, Patrizia Nordic Region, Patrizia Denmark A/S Jesper Bo Hansen, Managing Director, Catella Corporate Finance A/S Allan Kehlet Rieck, Managing Partner, True-Market-Value.com
16:35

Inspiration – hemmelig gæst

17:15

Check-in

17:35

Aktivitet

Mette Bloch, , Blochamok.dk
18:15

Aktivitet slut

19:30

Festmiddag og overrækkelse af årets Estate Media priser

Fredag den 2. september

08:30

Morgenmad og udcheckning

09:00

Godmorgen og velkommen til dag 2

09:05

Innovation og udfordringer

Ejendomsbranchen bliver igen og igen beskyldt for at være konservativ uden blik for innovation. Hvordan skaber vi en bygge- og ejendomsbranche i Danmark, der udvikler sig på længere sigt fremfor kun at se på de projekter og transaktioner, der ligger lige foran næsen. Er der nogle incitamenter for at udvikle markedet og øge integrationen, kan det give højere afkast, og hvordan initierer vi det i praksis? Og hvem er det egentlig, der gør arbejdet?

Torben Klitgaard, Hub Director, Blox Cph
09:35

Værdiudvikling i den danske bygge- og ejendomsbranche

Hvis byggeriet for alvor skal få fodfæste fremadrettet, hvad skal der så til for at skabe bedre byggerier? Hvordan skaber man værdi for både de involverede parter, men også for bygherren, og hvordan undgår man unødige udbud og lægger kræfterne i bedre byggerier? Med andre ord hvordan nedsætter man risici og skaber rum for flere rejsegilder? Og hvilken værdi giver det bygherrer og investorer?

Gyrithe Saltorp, Direktør, Bygningsstyrelsen Lone Wiggers, Partner Arkitekt maa mnal, C.F. Møller Danmark A/S
10:20

Workshop

10:35

Kaffepause

11:00

Fra New York til København

Hvad kan vi lære af verdens store byer, når vi bliver inviteret med til bordet? Over hele verden ser vi i øjeblikket en folkevandring i retning af de store byer. Det kommer til at kræve meget af byudvikling og kommer til at påvirke ejendomsbranchen på mange forskellige niveauer. Verdens 80 største megacities diskuterer i øjeblikket, hvordan man gør det bedst muligt, og København er inviteret med til bordet. Få et indblik i maskinrummet og dermed i fremtidens ejendomsmarked.

Simon Hansen, Director of Regions, C40 Cities
11:35

Boligmarkedet: Holder det kadencen?

Hvis man kan tale om sikre investeringer i ejendomsbranchen, så vinder boligmarkedet prisen. Det har fået adskillige af Danmarks største investorer til at øremærke investeringssummer i milliardklassen til boligmarkedet, der allerede er rødglødende på udviklersiden. Hvor køber investorerne op, hvad er de bedste projekter og hvilke overvejelser og forbehold bør man have i forhold til markedsudviklingen og fremtidige investeringer i boligmarkedet?

Jacob Smergel-Krog , Investment Manager, Patrizia Torben Modvig , adm. direktør, Bonava Curt Liliegreen , Direktør, Boligøkonomisk Videncenter
12:30

Afslutning og frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Steen Parsholt, Bestyrelsesformand, Dades A/S

  Steen Parsholt, Bestyrelsesformand, Dades A/S

  OM Steen Parsholt

  Efter en 30-årig arbejdskarriere indenfor primært bank og forsikring med jobs i Danske Bank, Citibank, UBS og Aon primært i udlandet, med 14 år i USA fordelt på fire ophold, 4 år i England fordelt på tre ophold, en chefpost i Milano samt 4 år i Holland, vendte Steen Parsholt i 2003 hjem til Danmark. Siden 2005 har han helliget sig bestyrelsesarbejde samt et antal direktør poster i banker under afvikling for Finansiel Stabilitet.
  I dag er Steen Parsholt formand for bestyrelsen i Dades, formand for selskaber i Norge, England og Luxembourg, i bestyrelsen for flere selskaber ejet af kapitalfonde, formand for revisionsudvalget og i bestyrelsen for Brdr. Hartmann samt i bestyrelsen for Glitnir på Island på vegne af selskabets globale kreditorer og aktionærer. Steen Parsholt er kendt som en erfaren oprydder og har siddet med rekonstruktion eller afvikling af alt fra mindre developere til store projekter som Metropol i Hjørring.
  Lige før han blev tilbudt jobbet som formand i Dades, sad han som formand for Holberg Fenger Invest – en post han overtog fra advokat Torben Schøn, - og her forestod han blandt andet salget af butikscentret Galleria i Vanløse til Solstra Capital og Tristan, en stor engelsk fond, der ejer indkøbscentre i store dele af Europa.

 • Las Olsen, Cheføkonom, Danske Bank

  Las Olsen, Cheføkonom, Danske Bank

  OM Las Olsen

  Las Olsen blev i december 2015 udnævnt til Danske Banks nye cheføkonom. Dermed er det Las Olsen, der sidder med ansvaret for de økonomiske analyser, som Danske Bank hver dag leverer til bankens kunder, medier og øvrige omgivelser. Las Olsen er en af de mest flittigt citerede økonomer på den danske økonomiske mediescene på grund af sin brede tilgang til den økonomiske udvikling. Han var privatøkonom i Danske Bank før han blev cheføkonom og har tidligere været senioranalytiker i Nordea, journalist på Berlingske Tidende og senioranalytiker i ratingbureaet Morning Star før han kom til Danske Bank i 2007.

 • Michael Haddock, Senior Director , CBRE Ltd

  Michael Haddock, Senior Director , CBRE Ltd

  OM Michael Haddock

  Michael Haddock er en del af det eksklusive CBRE Research team, der leverer analyser til verdens største ejendomsrådgivningsvirksomhed. Han har en BSc (Hons) i Urban Estate Surveying fra Trent Polytechnic og IPF Diploma. Han er medlem af Royal Institution of Chartered Surveyors, RICS, the Investment Property Forum og the Society of Property Researchers. Michael Haddock har arbejdet med ejendomsbranchen siden 1985 og blev RICS i 1990.
  I CBREs research team har Michael Haddock ansvar for Global Capital Markets research, hvilket inkluderer alle aspekter af markedet for ejendomsinvesteringer samt lånemarkedet såvel som analyse af aktuelle trends og tendenser. Teamet rådgiver også internationale investorer om investeringsstrategier og kapitalplacering.

 • Frank Jensen, Regionsdirektør Partner CBA, EDC Erhverv Poul Erik Bech

  Frank Jensen, Regionsdirektør Partner CBA, EDC Erhverv Poul Erik Bech

  OM Frank Jensen

  Frank Jensen blev i 2011 direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg. Han er et kendt ansigt i det nordjyske erhvervsliv og har før tiden hos Poul Erik Bech været ansat hos blandt andet Spar Nord Bank, hos Realkredit Danmark, hvor han var erhvervscenterdirektør og senest i erhvervsmæglerfirmaet Colliers Hans Vestergaard Aalborg, hvor han var erhvervsmægler og teamleder. Frank Jensen arbejder tæt sammen med teamet i København om en række opgaver og har blandt andet arbejdet med en lang række investorer både lokalt og på landsplan.

 • Morten Jensen, Direktør og seniorpartner, Newsec Egeskov & Lindquist A/S

  Morten Jensen, Direktør og seniorpartner, Newsec Egeskov & Lindquist A/S

  OM Morten Jensen

  Morten Jensen blev partner og medejer af Newsec Egeskov & Lindquist i december 2015. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som statsautoriseret revisor og MBA og har igennem de seneste 15 år beskæftiget sig indgående med rådgivning indenfor investeringsejendomme, herunder primært værdiansættelser og analyser af investeringsejendomsmarkedet blandt andet som Director i Colliers, som CFO i Axel Pitzner Fonden og som bestyrelsesmedlem i investeringsselskabet Spring Estate. Til daglig sidder han i dag i direktionen i Newsec Egeskov & Lindquist og har det primære ansvar for selskabets advisory services, herunder bl.a. Vurdering og Analyse samt Corporate Solutions. Morten Jensen er formand for RICS i Danmark og arbejder blandt andet med udarbejdelse og implementering af standarder til erhvervsejendomsmarkedet.

 • Lars Storr-Hansen, Adm. direktør, Dansk Byggeri

  Lars Storr-Hansen, Adm. direktør, Dansk Byggeri

  OM Lars Storr-Hansen

  Lars Storr-Hansen har siden 2008 været administrerende direktør for Dansk Byggeri, der er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.000 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger cirka 70.000 medarbejdere. Lars Storr-Hansen sidder blandt andet i bestyrelsen for PensionDanmark. Lars Storr-Hansen er uddannet cand. polit. i 1993 og har en fortid som underdirektør i Handel, Transport og Service, chefkonsulent hos DI og særlig rådgiver for skatteminister Svend Erik Hovmand og socialminister Eva Kjer Hansen.

 • Rikke Lykke, Managing Director, Patrizia Nordic Region, Patrizia Denmark A/S

  Rikke Lykke, Managing Director, Patrizia Nordic Region, Patrizia Denmark A/S

  OM Rikke Lykke

  Rikke Lykke er managing director og overordnet ansvarlig for det nordiske marked for det tyske børsnoterede selskab Patrizia Immobilien AG. Rikke Lykke varetager de nordiske investeringer og har ansvar for at udbygge porteføljen i Danmark, Sverige, Finland og på sigt også Norge. Rikke Lykke har tidligere været managing partner i Atlas Management, Director i Landic Property samt Proark og fund manager i Ejendomsinvest. Foruden sin position som adm. direktør for samtlige nordiske Patrizia selskaber indgår Rikke Lykke i koncernens øverste internationale ledelse. Patrizia Ag har aktiver for €17 milliarder i 12 lande under forvaltning.

 • Jesper Bo Hansen, Managing Director, Catella Corporate Finance A/S

  Jesper Bo Hansen, Managing Director, Catella Corporate Finance A/S

  OM Jesper Bo Hansen

  Jesper Bo Hansen er en af de største kapaciteter på det danske marked, når det gælder krydsfeltet mellem finansiel strukturering og ejendomstransaktioner. Han så allerede i slutningen af 90erne et behov for en mere finansiel tilgang til ejendomsmarkedet og var enige med det svenske fremadstormende selskab Catella om, at der var potentiale for et dansk kontor. Jesper Bo Hansen har været adm. direktør for selskabet siden og er ofte benyttet af ikke mindst institutionelle investorer i forbindelse med større handler og ved komplicerede kapitalfremskaffelsesmodeller. Catella har særligt fokus på transaktioner, kapitalfremskaffelse, refinansiering, rekonstruktioner og værdiansættelser. Siden 2015 har Jesper Bo Hansen sammen med franske Emmanuel Schreder stået i spidsen for selskabets Corporate Finance.

 • Allan Kehlet Rieck, Managing Partner, True-Market-Value.com

  Allan Kehlet Rieck, Managing Partner, True-Market-Value.com

  OM Allan Kehlet Rieck

  Allan Kehlet Rieck er Founding Partner i TrueMarketValue. TrueMarketValue er en konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder og organisationer med at sælge erhvervsejendomme med mulighed for brug af digital auktion med det mål at sikre en fair og effektiv behandling af alle parter i en konkurrencesituation.
  Fra 2008 til 2016 var Allan globalt ejendomsansvarlig for ejendomsområdet i Mærsk gruppen og var blandt andet ansvarlig for salget af Amerika Plads til Jeudan. Allan Kehlet Rieck er oprindelig bankuddannet og har været 20 år i Mærsk gruppen, hvor han har arbejdet på 3 forskellige kontinenter. Hans uddannelsesmæssige ballast er fra CBS og McKinsey & Co suppleret med ejendomskurser på Harvard Business School og Columbia University.

 • Mette Bloch, , Blochamok.dk

  Mette Bloch, , Blochamok.dk

  OM Mette Bloch

  Mette Bloch har været verdensmester i roning op til flere gange og vundet adskillige andre turneringer og regattaer. I dag lever hun som fuldtids professionel foredragsholder og networker. Hun har skrevet en række bøger om motivation og målsætning, to bøger om træning og en enkelt roman – men der kommer mere, har hun allerede offentliggjort. Mette Bloch er oprindeligt uddannet bankassistent som springbræt til flere marketingjobs i reklamebranchen, inden hun blev forstander for Rødovre Idrætshøjskole og senere fuldtidsskribent. Foruden sine bøger er hun kendt fra en række magasiner og blogs, hvor hun giver indspark til at leve det liv, man helst vil. Blandt bøgerne man i høj grad kender fra bogreoler og boghandlere er ”Tør du blive en vinder”, ”12 minutter 12 uger”, ”Bliv din egen træner”, "Vind med vilje”, Tør du blive en vinder” og “Kynismens Kemiske Kartel”.

 • Torben Klitgaard, Hub Director, Blox Cph

  Torben Klitgaard, Hub Director, Blox Cph

  OM Torben Klitgaard

  Torben Klitgaard har siden efteråret 2015 været direktør for den nyetablerede BLOXHUB, Danmarks nye platform for bæredygtig byudvikling og innovation på tværs af arkitektur, design, byggeri og digitalisering. Torben Klitgaard har arbejdet med udvikling og innovation i byggeriet i gennem 20 år. Først som udviklingschef i Dansk Byggeri, så BIM-chef i Arkitema, siden direktør i brancheorganisationen for digitalt byggeri, bips. Indtil videre har Bloxhub til huse i Fæstningens Materialgård ved Frederiksholm Kanal i København og fra 2018 på havnefronten i det nye hus Blox, som Realdania er ved at opføre på Christians Brygge. Ambitionen med Bloxhub er at blive en smeltedigel for udviklingsorienterede danske og internationale virksomheder i samspil med et livligt start-up-miljø og et tværfagligt forskningsmiljø. Bloxhub er stiftet af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervs- og Vækstministeriet.

 • Gyrithe Saltorp, Direktør, Bygningsstyrelsen

  Gyrithe Saltorp, Direktør, Bygningsstyrelsen

  OM Gyrithe Saltorp

  Gyrithe Saltorp er direktør i Bygningsstyrelsen, som er statens ejendomsadministrator og bygherre med ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til f.eks. ministerierne, politiet, domstolene og universiteterne. Dette sker i statsejede ejendomme, via OPP, lejemål og i form af byggeri. Dermed er hun ansvarlig for byggesager for 16 milliarder kr. og forvaltning af 4 millioner kvm. Bygningsstyrelsen er desuden lejetager på 1.800 lejemål.
  Gyrithe Saltorp har tidligere blandt andet været direktør i Københavns Ejendomme, CEO i PG Property Management A/S og Erhvervsdirektør i Dan-Ejendomme as (nu DEAS). Dermed har hun erfaring med faldgruberne i byggeriet både i bygge- og driftsfasen set fra bygherres og brugers perspektiv.

 • Lone Wiggers, Partner Arkitekt maa mnal, C.F. Møller Danmark A/S

  Lone Wiggers, Partner Arkitekt maa mnal, C.F. Møller Danmark A/S

  OM Lone Wiggers

  C.F. Møller har tegnet adskillige højhuse både i Danmark og i udlandet. Lone Wiggers er uddannet arkitekt maa og har været partner siden 1997 i C.F. Møller, hvor der p.t. er ca. 350 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger i Aarhus, Aalborg, København, Oslo, Stockholm og London. Lone Wiggers har deltaget i en lang række projekter med en bredde, der spænder fra boligbyggerier, erhvervsbyggeri, skoler, ældreinstitutioner, sygehuse, museer, planlægning og design. Lone Wiggers har deltaget i adskillige faglige sammenhænge som underviser, censor, dommer i arkitekturkonkurrencer, foredragsholder og som medlem af det særlige bygningssyn, formand for bl.a. Statens Kunstfonds arkitekturudvalg og arkitekturudvalget i Kulturkanonen, medlemskab i den danske nationalkommission i Unesco, bestyrelsesformand for Dania Foreningen, samt bestyrelsesmedlem i C.F. Møller A/S, C.F. Møller, Danmark A/S, C.F. Møller Norge A/S, Danske Ark og Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar.

 • Simon Hansen, Director of Regions, C40 Cities

  Simon Hansen, Director of Regions, C40 Cities

  OM Simon Hansen

  Simon Kjær Hansen er Director of Regions i C40 og ansvarlig for ledelsen af C40’s "Regions and Cities team". C40 er et globalt netværk, der i dag tæller 80 megacities og arbejder på at finde løsninger på byernes udfordringer. Netværkets medlemmer repræsenterer knap 600 millioner mennesker og en fjerdedel af det globale BNP. Simon Kjær Hansen har en solid erfaring med byplanlægning og udvikling, da han - før han rykkede til London og posten i C40 - var centerchef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning. Han har desuden erfaring som sekretariatschef i overborgmesterens sekretariat i København. Simon Kjær Hansen har været ekstern lektor på Institut for Statskundskab, politisk rådgiver og fuldmægtig i Finansministeriet og er uddannet dels fra København Universitet og fra New School University i New York.

 • Jacob Smergel-Krog , Investment Manager, Patrizia

  Jacob Smergel-Krog , Investment Manager, Patrizia

  OM Jacob Smergel-Krog

  Jacob Smergel-Krog er Investment Manager for det tyske ejendomsselskab Patrizia. Han sidder med ansvaret for selskabets investeringer i alle de nordiske lande med direkte reference til Managing Director Rikke Lykke. Jacob Smergel-Krog har erfaring fra flere ejendomsselskaber herunder senest fra Thylander Gruppen, hvor han servicerede danske og udenlandske investorer, inden han i april 2013 kom til Patrizia. Jacob Smergel-Krog begyndte sin karriere i 2002 hos Investeringsbanken Gudme Raaschou og er uddannet cand.merc.fir, som han har suppleret med en ejendomsmægler-uddannelse og en RICS- certificering i valuation.

 • Torben Modvig , adm. direktør, Bonava

  Torben Modvig , adm. direktør, Bonava

  OM Torben Modvig

  Torben Modvig har været adm. direktør for NCC Bolig, nu Bonava, i Danmark siden 2009, og yderligere i Norge siden januar 2015. Torben Modvig har arbejdet i bygge- og ejendomsbranchen de seneste 15 år, og før NCC som Vice President, Development, i Schaumann Properties. Tidligere var han underdirektør i Davidsen Partnere. Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har en MBA fra Copenhagen Business School. Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling og udspringer fra NCC, men blev et selvstændigt selskab i 2016. I dag har Bonava 1.400 medarbejdere og er aktive i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13 milliarder. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.

 • Curt Liliegreen , Direktør, Boligøkonomisk Videncenter

  Curt Liliegreen , Direktør, Boligøkonomisk Videncenter

  OM Curt Liliegreen

  Curt Liliegreen er i dag projektdirektør for Boligøkonomisk Videncenter. Han har en langstrakt karriere i analyseverdenen. I 1979 kom han til Entreprenørforeningen, blev cand.polit. i 1981 og cheføkonom i 1988 efterfulgt af afdelingschef i 2001. I 2002 skiftede han til en position som adm. direktør for Byggeriets Evaluerings Center, blev rådgiver for direktionen i Realdania i 2007, sekretariatschef for Boligøkonomisk Videncenter i 2009 og i 2016 projektdirektør samme sted.
  Curt Liliegreen har gennem årene deltaget i talrige arbejdsgrupper og netværk under Boligministeriet, Erhvervsfremmestyrelsen og Klimaministeriet om byggeri og boligforhold, f.eks. Ressourceområdeanalyse Bygge/bolig 1992-1994, Projekt Hus 1998-2000 og Klimaministeriets energirenoveringsnetværk 2012-2013.

Download / print program