OM KONFERENCEN

 

UDSOLGT
Der er desværre ikke flere ledige pladser på Conference in the sky. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så skriv venligst til Mira Trolle Scheel på [email protected]Flyv med branchekolleger og Estate Media til MIPIM i Cannes i marts 2018. 

Hvert år drager mere end 1.000 bygge- og ejendomsfolk til Cannes for at deltage på MIPIM-messen. Nu bliver der igen mulighed for at flyve derned på en eksklusiv flyvning med kolleger fra branchen med efterfølgende transfer i særligt bestilte busser direkte til rådhuspladsen i Cannes.

Der er 148 pladser i det direkte fly, der afgår fra Københavns Lufthavn mandag den 12. marts 2018 kl. 14 og lander i Nice kl. 16.30.

Med Estate Medias særlige fly til årets messe tilbyder vi check-in ved 2 særlige skranker dedikeret til denne specielle flyafgang. Når bagagen er kommet sikkert afsted, bliver der mulighed for at gå til gaten, møde kolleger fra branchen, hilse på hinanden og få et lettere traktement.

Herefter vil vores privatchartrede Boing 737- 300 afgå direkte til Nice og undervejs får du små interessante indlæg fra ejendomsbranchen, en god flyfrokost og drinks ad libitum.

Flyet flyver kl. 14 og lander i Nice kl. 16.30, hvor vi bliver modtaget og ført til de ventende busser foran afgangshallen, som kører os direkte til rådhuset i Cannes, så du kan nå din første MIPIM middag mandag aften eller måske mødes med nogle af kollegerne fra branchen i aftensolen i Cannes.

Tilmeld dig i dag for at sikre dig en plads på Conference in the Sky og det direkte fly til MIPIM-messen. Vi har kun 148 pladser tilgængelig, og glæder os til at byde dig velkommen.

Se betingelser og praktiske oplysninger for flyrejsen her

PROGRAM
12:00

Check-in starter

12:30

Gate event

13:30

Boarding begynder

14:00

Afgang fra Københavns lufthavn til Nice

14:15

Conference in the sky

16:30

Transfer fra Nice til Cannes

18:30

Ankomst Rådhuspladsen i Cannes

FOREDRAGSHOLDERE
Download / print program