OM KONFERENCEN

 

Baggrund
Udviklingen inden for ejendomsbranchen og byggeriet går stærkt i disse år, hvor flere led i projekterne optimeres gennem blandt andet automatisering, og der er meget at spare for virksomhederne. Det er dog afgørende for at sikre fremtidens succesfulde investeringer og projekter, at de centrale aktører kender til teknologiens muligheder og baner vejen for ny teknologi.

Indhold
Den teknologiske innovation af ejendomsbranchen er ikke til at ignorere. Hvis din virksomhed ikke allerede arbejder hen mod en større grad af automatisering eller virtual reality-teknologi, risikerer I at komme bagud i konkurrencen, for udviklingen af automatiserede værktøjer, der kan sikre bedre og billigere byggerier, er langt fremme, ligesom der er et uudnyttet potentiale i smartere samarbejder mellem projektets parter.

Inden 2030 vil vi se de første ejendomme, der bygges med hjælp fra robotter. Automatiseringen vil også i høj grad have overtaget funktioner, som vedrører behandling af data om byggeriet, mens fremdriften overvåges af droner, og data bliver omsat til overskuelige daglige rapporter. Både kvalitetssikringen og den efterfølgende vedligeholdelse er også i høj grad automatiseret eller hjulpet godt på vej af virtual reality (VR). Det frigiver personale til at håndtere projektledelse, relationer og kommunikation, herunder at sikre værdiskabende samarbejder mellem ejendomsbranchens parter.

Indlægsholderne på dagens seminar vil blandt andet svare på følgende spørgsmål:
- Hvordan kan den ny teknologi skabe værdi i ejendomsbranchen?
- Hvordan kan man fremover anvende kontrakten som en værdiskabende faktor?
- Hvordan implementerer man den ny teknologi i sin forretning?
- Hvordan udnytter man mulighederne, selv om lovgivningen kan spænde ben?

Mål med seminaret
Formålet er at inspirere alle i ejendomsbranchen til at være nysgerrige på den ny teknologi ved at introducere til de muligheder, der følger af udviklingen af teknologier, såsom virtual reality, robotter og droner. Du lærer, hvordan du gennem innovation og teknologi kan skabe positive resultater for din virksomhed – nu og i fremtiden.

Målgruppe
Seminaret er relevant for alle i ejendomsbranchen, der vil fremtidssikre deres forretning gennem innovativ teknologi.

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden seminaret.

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Antal lektioner til efteruddannelse
Seminaret giver 4 lektioner

Salg- og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

Mira Trolle Scheel, markedsdirektør i Estate Media, byder velkommen.
09:35

Use of automated and drone technology in the construction and real estate industry

Things are happening very fast in the Nordics (especially Denmark) regarding construction and other industries. Patrick Halford will share his experience with helping clients, start-up hubs, venture capitalists, cities, universities and research institutions combine technologies with their own innovations to solve complex challenges across the construction industry. OBS! Oplægget er på engelsk!
Patrick Halford, Nordic Robotics & Drones Ecosystem Director, IBM
10:15

Virtual Reality – den helt store disrupter af byggeriet

Hør Jonas N. Salih fortælle om virtual reality (VR) som byggeriets store disruptor med udgangspunkt i Nyt Hospital Nordsjælland. Projektorganisationen bag Nyt Hospital Nordsjælland har investeret i et virtual reality studio som et redskab til at optimere det 4,4 milliarder kroner dyre supersygehus, der skal opføres i Nordsjælland. Via virtuelle prototyper gør VR Studio det muligt at gennemføre brugerinddragelsestests, at kvalitetssikre, projektere og foretage ibrugtagelsestests og meget, meget mere.
Jonas N. Salih, CEO, BIM Equity
10:50

Kaffe og sødt

11:20

Contractual disruption: Hvordan anvender man kontrakten som værdiskabende redskab?

Kontakten skal være et værdiskabende og gevinstrelaterende redskab. Det er kernebudskabet, når Rasmus Tønnies fortæller om, hvordan fremtidens kontrakter skal optimeres.
Rasmus Tønnies, Head of Contract & Commercial Management, Rambøll Management Consulting
12:00

Hvordan håndterer man, at lovgivningen ikke følger med?

Teknologien er altså klar. Det er kun reguleringen, der sætter grænserne. Hvordan kan man udnytte teknologien, når lovgivningen spænder ben?
Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm
12:30

Frokost og networking

FOREDRAGSHOLDERE
 • Patrick Halford, Nordic Robotics & Drones Ecosystem Director, IBM

  Patrick Halford, Nordic Robotics & Drones Ecosystem Director, IBM

  OM Patrick Halford

  Patrick Halford forstår at udnytte mulighederne i samspillet mellem de teknologier, som kan hjælpe med at automatisere en lang række arbejdsopgaver på tværs af brancher – inklusive robotter, droner, virtual reality (VR) og augmented reality (AR). Han rådgiver om mulighederne for at skabe nye markeder gennem digitalisering og innovation for både etablerede og nystartede virksomheder på tværs af Norden.

 • Jonas N. Salih, CEO, BIM Equity

  Jonas N. Salih, CEO, BIM Equity

  OM Jonas N. Salih

  Som CEO i både BIM Equity og BIM Equity VR har byggeriets digitalisering og i særdeleshed BIM (Bygnings Informations Modeller) i årevis været en integreret del af Jonas N. Salihs virke. Jonas anser VR som byggeriets store disruptor og er overbevist om, at virtuelle prototyper skaber merværdi på byggeprojekter, fordi de skaber en fælles forståelse blandt bygherrer, udviklere, rådgivere, entreprenører og facility managers. Jonas N. Salih hjælper byggeriets parter med at skabe merværdi ved hjælp af VR gennem alle byggeriets faser ? fra design over opførelse til drift og vedligehold.

 • Rasmus Tønnies, Head of Contract & Commercial Management, Rambøll Management Consulting

  Rasmus Tønnies, Head of Contract & Commercial Management, Rambøll Management Consulting

  OM Rasmus Tønnies

  Rasmus Tønnies yder rådgivning inden for Contract & Commercial Management (CCM) med fokus på at sikre, at kontrakter konstant optimeres ud fra et kommercielt synspunkt. Rasmus’ primære fokus er at sikre, at kontrakten fungerer som et værdiskabende og gevinstrealiserende redskab for alle parter. Han hjælper dagligt kunder med alt fra ”hands-on”-kontraktstyring over udarbejdelse af processer og værktøjer til udarbejdelse af kontrakt- og leverandørstrategier, der understøtter den overordnede forretningsstrategi. Rasmus har også stor erfaring inden for den traditionelle kontraktsret og M&A-transaktioner nationalt og internationalt.

 • Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm

  Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm

  OM Steffen Hebsgaard Muff

  Steffen Hebsgaard Muff beskæftiger sig primært med procesret, konfliktløsning og tvangsfuldbyrdelse. Steffen har været involveret i sager som samlet har vedrørt et tocifret milliardbeløb og fører navnlig sager inden for entrepriserettens område, men har også omfattende erfaring med forsikringssager, herunder dækningstvister samt erhvervs-, produkt- og professionsansvar. I forlængelse heraf yder Steffen rådgivning om håndtering af risici gennem et mix af aftalevilkår, almindelige og særlige forsikringer.

TILMELD Download / print program