OM KONFERENCEN

 

Boligdagene 2018


Boligdagene er en ny årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger. Konferencen holdes over 2 dage med overnatning og festmiddag, på det skønne hotel Vejlefjord og vil fremover være det årlige mødested for aktører i boligmarkedet.

Boligdagene giver det nødvendige overblik over køb og salg af boliger i Danmark og sætter fokus på boligmarkedets udfordringer og muligheder. Konferencen tager temperaturen på boligmarkedet både i dag og i fremtiden.

På Boligdagene går vi tæt på den perfekte bolig for seniorer og familier, på projektsalg, nye boligformer, finansiering, by- og boligudvikling, på andels- og ejerboliger, udlejningsejendomme og alt det andet, der er vigtigt for boligmæglere, investorer, arkitekter og udviklere for at holde sig opdateret med den nyeste viden i det omskiftelige boligmarked

Det 2 dages program vil byde på en række danske og internationale talere, nye impulser fra boligudvikling i ind- og udland, debatter om boligmarkedets udvikling, rundbordsdiskussioner, festmiddag og netværksarrangementer.

Boligdagene strækker sig over to dage med boliger i centrum og giver et unikt indblik i trends og tendenser i et boligmarked under kraftig forandring.

Estate Media har udviklet og afholder mere end 35 årlige konference- og netværksarrangementer for bygge- og ejendomsbranchen.

Estate Media afholder for første gang Boligdagene i Danmark d. 1.-2. februar i Vejle, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Målgruppe
Investorer i boligmarkedet, boligudviklere, boligmæglere, erhvervsmæglere, projektsalgsmæglere, boliginvestorer, finansieringskilder, administratorer, arkitekter og andre med interesse i boligmarkedet.


Medlemmer af Estate More Club
Bemærk venligst, at platinmedlemskab af Estate More Club indbefatter adgang til enten Boligdagene eller Ejendomsdagene. 

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden konferencen.

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Antal lektioner til efteruddannelse
Konferencen giver 10 lektioner

Salg- og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM

Torsdag den 1. februar

12:00

Frokost på Hotel Vejlefjord

13:00

Velkommen

Kamilla Sevel, Chefredaktør, Estate Media
13:10

Boligmarkedet mod 2025

Hvordan skal boligmarkedet udvikle sig? Hvilken type boliger vil vi gerne have i det danske marked, og hvilke parametre skal boligmarkedet udvikles efter?
Kaare Dybvad, MF, Boligordfører, Folketinget (S)
13:35

Den økonomiske udvikling og boligprisernes himmelflugt

Boligefterspørgslen i Danmark er stigende. Det har ført til vækst i priserne både i de store byer og senest også i provinsen og i udkanten af byerne. Hvordan kommer økonomien til at udvikle sig fremadrettet, og hvad betyder det for boligpriserne? Hvordan bliver betalingsevnen på henholdsvis ejer- og lejeboliger, og hvad er mulighederne for førstegangs boligkøbere i årene fremover?
Tore Stramer, Cheføkonom, Nykredit
14:00

Seniorboliger, ungdomsboliger, andelsboliger, familieboliger...

Hvad er karakteristisk for boligmarkedet netop nu? Hvilke overordnede tendenser er gennemgående, og hvad er krav og ønsker til de forskellige typer af boliger i de kommende år? Hvilke overvejelser er der i forhold til flyttemønstre sig, og hvad betyder det for vurderingen af fordelingen mellem andelsboliger, almene og ejerboliger, og hvor mange senior-, ældre- og ungdomsboliger er der optimalt i Danmark? Et blik på det aktuelle boligmarked.
14:30

Den gode etagebolig

Der bliver bygget lejligheder i stort tal i både i Danmarks store byer, men også i provinsen. Hvad er et godt etagebyggeri mod 2020, og hvordan kombinerer man optimalt funktionalitet og design i et marked med fokus på bundlinier. Hør et bud fra en partner i Danmarks største arkitektfirma.
Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects Jan Albrechtsen, Arkitekt MAA, Vandkunsten
15:00

Walk'n'talk

15:20

Kaffepause

15:45

Differentiering, konvertering og udvikling af boliger

De senere år er der konverteret i tusindvis af kvm. fra erhverv til bolig. Samtidig bliver stadig flere boliger udviklet i nye kreative fællesskaber. I starten var det et storbyfænomen, men med stigende boligpriser er det blevet rentabelt på flere placeringer end tidligere. Hvad kan lade sig gøre fremadrettet, og hvordan kommer kommuner og planlæggere til at arbejde med boliger og forskellige typer af boliger i de samme byggerier og kvarterer?
Bente Lykke-Sørensen, Chef for Bolig og Projektudvikling, Aarhus Kommune Kenneth Horst Hansen, Planchef , Københavns Kommune
16:35

Fremtidens boliger – hvad er det vi går efter?

Seniorboliger, kollektiver, fællesskabsboliger, ungdomsboliger, familieboliger, ældreboliger etageboliger, rækkehuse, parcelhuse, tæt-lavt byggeri. Kært barn har mange navne, og de bliver helt sikkert ikke færre fremadrettet. Vi vil nemlig bo mere individuelt. Hvad er de nyeste tendenser, og hvad skal en god bolig sælges eller udlejes på i 2018-2020? Hvordan udvikler prisniveauet sig på henholdsvis ejer- og lejeboliger, og hvad vil vi egentlig betale ekstra for?
Thomas Fokdal, Partner, Copenhagen Windows Torben Hald, CEO/Direktør - Ejendomsmægler & Valuar, MDE, DanBolig Projektsalg Annette Rønne, Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE, home Aarhus Østjylland
17:20

Indcheckning og omklædning

19:30

Festmiddag

Fredag den 2. februar

08:30

MORGENMAD OG CHECK-UD

09:00

GODMORGEN OG VELKOMMEN TIL DAG 2

09:05

Den digitale udvikling og mæglerens unikke selling point

Borgerne forandrer sig, og det gør køberne også. Hvordan sikrer man sig, at man har de bedste værktøjer til at udleje eller sælge en bolig, og hvordan får man bragt dem i spil? Hvem er konkurrenterne, når alt kommer til alt i en verden, hvor stadig flere købere kan finde en bolig på nettet og sælgerne bliver opfordret til at stå for det hele selv? Hvad bliver mæglerens rolle i fremtiden?
Birgit Daetz, Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S
09:30

Investering i boliger

Boligmarkedet har tiltrukket investorer i alle størrelser i de seneste år. Men hvor langt vil investorerne gå i jagten på afkast? Hvilke ting bør man som investor lægge vægt på, og hvordan bliver fremtidens gode bolig set ud fra et investorperspektiv?
10:10

Udvikling af nye byområder og blanding af boligformer

Hvordan får man mixet andelsboliger, ejerboliger og lejeboliger optimalt for at skabe et boligkvarter som alle gerne vil bo i?
Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater
10:30

De vigtigste udfordringer i lejermarkedet

Andelsboliger, udlejningsboliger og ejerforeninger har en lang række udfordringer. Hvordan løser man det optimalt, og hvad bliver udviklingen indenfor de forskellige boformer? Hvordan kommer digitaliseringen til påvirke administrationen og driften af fremtidens boliger?
Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management
10:55

Kaffepause

11:25

Rolls-Royce eller Renault – den almene sektor giver baghjul

Flere steder i landet har den almene sektor vist evnen og viljen til at bygge nyt, spændende, bæredygtigt og nytænkende. Hvor går den almene sektor hen, og hvad kan det øvrige boligmarked lære af det i italesætningen og udviklingen af nye og eksisterende boliger?
Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening
12:10

Svanens sejr – udvikling af bæredygtige boliger

De seneste år er der kommet stadig flere bæredygtige boliger i markedet. Især de svanemærkede appellerer til forbrugerne. Hvordan sikrer man sig som udvikler, at boligen er miljørigtig og købevenlig uden at være ubetalelig. Hvad er udviklernes største forventninger og udfordringer.
Torben Modvig , Adm. direktør, Bonava
12:30

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, Chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, Chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 25 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 200 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i 23 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Kaare Dybvad, MF, Boligordfører, Folketinget (S)

  Kaare Dybvad, MF, Boligordfører, Folketinget (S)

  OM Kaare Dybvad

 • Tore Stramer, Cheføkonom, Nykredit

  Tore Stramer, Cheføkonom, Nykredit

  OM Tore Stramer

  Tore Stramer er chefanalytiker i Nykredit Markets og uddannet økonom (cand.polit.). Han har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, hvor han dækker dansk og global økonomi. Tore Stramer er en af de mest brugte økonomiske eksperter i det danske mediebillede. Han kom til Nykredit i 2011 fra Danske Bank, hvor han tidligere har været seniorøkonom.

 • Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects

  Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects

  OM Dorthe Keis

  Dorthe Keis er partner i Danmarks største arkitektfirma, Arkitema, med over 500 ansatte. Hun har været ansvarlig for en lang række boligprojekter igennem de seneste år. Hun har været i Arkitema siden 1996 og partner siden 2014. Dorthe Keis er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1995. Arkitema har erfaring med adskillige boligprojekter og masterplaner både i København, Aarhus og internationalt. Dorte Keis arbejder primært med projekter i København og er desuden medlem af bestyrelsen i Byggesocietetets lokale afdeling for København.

 • Jan Albrechtsen, Arkitekt MAA, Vandkunsten

  Jan Albrechtsen, Arkitekt MAA, Vandkunsten

  OM Jan Albrechtsen

  Arkitekt Jan Albrechtsen er partner i tegnestuen Vandkunsten, hvor han har haft ansvar for planlægning og projektering af en lang række byggerier. Han har blandt andet stået for ide- og konceptudvikling i forbindelse med både konkurrencer og projektgennemførelse – fra boligbyggeri i Torpedohallen på Holmen, boliger i Teglværkshavnen, Cityhusene i Ørestad og BBB –Kvistgårdhusene. Siden 1990 har Jan Albrechtsen undervist, holdt forelæsninger og været censor på Kunstakademiets Arkitektskole.

 • Bente Lykke-Sørensen, Chef for Bolig og Projektudvikling, Aarhus Kommune

  Bente Lykke-Sørensen, Chef for Bolig og Projektudvikling, Aarhus Kommune

  OM Bente Lykke-Sørensen

  Bente Lykke Sørensen er chef for Bolig og Projektudvikling i Aarhus kommune. Afdelingen er omdrejningspunktet for de opgaver og projekter i Aarhus Kommune, der sætter rammen for byudviklingen på de kommunale arealer i byen med hovedfokus på at skabe byudvikling af høj kvalitet ved at udvikle og sælge arealer, at sikre jordforsyning til at virkeliggøre Aarhus Kommunes udviklingsplaner og at sikre opførelse af almene boliger. Bente Lykke Sørensen kom fra et job som advokat, da hun i 2005 fik betroet opgaven med at stå i spidsen for Aarhus’ helt nye store satsning, De Bynære Havnearealer. I takt med, at Aarhus har fået flere arealer i spil til udvikling af nye bydele, har Bente Lykke Sørensen også udvidet sit ansvarsområde og er i dag en helt central profil i udviklingen af Aarhus.

 • Kenneth Horst Hansen, Planchef , Københavns Kommune

  Kenneth Horst Hansen, Planchef , Københavns Kommune

  OM Kenneth Horst Hansen

  Kenneth Horst Hansen er planchef i Københavns Kommune. Han er dermed ansvarlig for det center, hvor rammerne bliver fastlagt for en balanceret fysisk udvikling af København og byens aktiver. Desuden er centeret ansvarlig for kommuneplan, kommuneplantillæg, de nye byområder herunder Ørestad, Sydhavnen, Carlsberg og Nordhavn, boligpolitik og plandelen af erhvervspolitikken herunder for detailhandlen i København. Kenneth Horst Hansen har blandt andet været konsulent i Rambøll og er uddannet kandidat i geografi. Blandt hans tidligere opgaver på rådhuset har været en analyse af kommunens erhvervsudvikling, som i dag er en del af baggrunden for kommunens erhvervspolitik.

 • Thomas Fokdal, Partner, Copenhagen Windows

  Thomas Fokdal, Partner, Copenhagen Windows

  OM Thomas Fokdal

  Thomas Fokdal er uddannet cand.scient.pol. og har de sidste 15 år arbejdet med strategi-, koncept- og forretningsudvikling for en række af Danmarks største virksomheder – heriblandt Danske Bank, Nordea Finans, Louis Poulsen, Dong Energy og Microsoft. I dag arbejder Thomas koncentreret med ejendomsbranchen især med fokus på den urbane ejendomsudvikling og med særligt fokus på retailprojekter som driver i byudviklingen. Thomas har desuden mange års erfaring inden for Retail. Han var i en årrække bestyrelsesformand for København City Center i den periode, hvor han var initiativtager til og direktør for Københavns markedsføringsmagasin Where2Go.

 • Torben Hald, CEO/Direktør - Ejendomsmægler & Valuar, MDE, DanBolig Projektsalg

  Torben Hald, CEO/Direktør - Ejendomsmægler & Valuar, MDE, DanBolig Projektsalg

  OM Torben Hald

  Torben Hald er partner i Danbolig, der tæller 8 butikker herunder ikke mindst Danbolig København, der også rummer projektsalg af en lang række nye boligprojekter via Danbolig Projektsalg. Torben Hald er uddannet ejendomsmægler og valuar og har siden 1991 beskæftiget sig med salg, udvikling samt udlejning af ejendomme i Københavns området. Via butikker over hele Københavns-området har han tæt føling med udviklingen i markedet i flere geografiske områder og segmenter.

 • Annette Rønne, Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE, home Aarhus Østjylland

  Annette Rønne, Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE, home Aarhus Østjylland

  OM Annette Rønne

  Som indehaver af home Aarhus Østjylland gennem 28 år har Annette Rønne drevet 15 home-forretninger og en samlet organisation på næsten 100 medarbejdere. Som hun siger, er ingen opgave for stor eller for lille i home Aarhus Østjylland.
  Det er blevet til mange tusinde bolighandler. Fra etværelses forældrekøbslejligheder til studerende, til smukke patriciervillaer i Marseliskvarteret og lystejendomme med højt til loftet. home Aarhus Østjylland arbejder også med projektsalg og stod fx for salget af de første lejligheder på Aarhus Ø. Nye attraktive boligområder som Skanderborg Bakker og Kildebjerg Ry er home Aarhus Østjylland også en del af.

 • Birgit Daetz, Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S

  Birgit Daetz, Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S

  OM Birgit Daetz

 • Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater

  Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater

  OM Morten Lykke

  Morten Lykke er CEO hos Innovater A/S, hvor han har stået i spidsen for virksomhedens udvikling af butikker til detailkæder siden 2010. Innovater udvikler detail og boligprojekter i hele Danmark og står for udlejning og salg af erhvervsejendomme samt bolig- og detailprojekter til lejere og investorer. Morten Lykke har tidligere været direktør og medejer af IBI Group med ansvar for ejendomsprojektudvikling i Danmark og Sverige. IBI blev i 2006 solgt til Sjælsø Gruppen, hvorefter Morten Lykke blev retaildirektør i Sjælsø Gruppen. Morten Lykke er uddannet cand. merc. jur fra Handelshøjskolen i Aarhus

 • Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management

  Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management

  OM Rasmus Juul-Nyholm

  Rasmus Juul Nyholm er adm. direktør og stifter af Administrationshuset, som siden har skiftet navn til Cobblestone. Cobblestone er i dag en af Danmarks største administratorer. De administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme og har ca. 240 ejendomme med i alt 9.000 enheder i administration. Rasmus Juul-Nyholm er uddannet cand.merc. og har som primært område økonomisk/finansiel rådgivning samt husets udviklingsaktiviteter. Rasmus Juul Nyholm er medlem af bestyrelsen i Moc A/S, Ari A/S, Manto A/S og UNIK Boligsalg A/S.

 • Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening

  Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening

  OM Ole Nielsen

  Ole Nielsen har i de sidste 14 år været ansat som direktør i Himmerland Boligforening. Her før fem år som markedschef/afdelingsleder i det daværende Carl Bro IT&T, og to år som sektorchef hos Dafolo a/s. Ole Nielsen er stærkt engageret i Himmerland Boligforenings mange renoverings- og nybygningsprojekter, ikke mindst når organisationen investerer ca. 1,5 mia. kr. i et kæmpemæssigt løft af det østlige Aalborg. Himmerland Boligforening har de seneste år høstet adskillige priser for sine renoveringer og nybyggerier, ikke mindst Aalborg Kommunes Arkitekturpris (2012, 2013, 2014, 2015 og 2016), Betonelementprisen (2015), Årets Byggeri i Danmark (2015) og den svenske Architecture of Necessity-pris (2016). Desuden er det blevet til nominering til RENOVER Prisen i 2016 og senest har Himmerland Boligforening vundet Aalborg Bæredygtighedspris 2017 for aktivt at omsætte nationale krav til handling – med demokratisk proces, lokalt engagement og tydelig jobeffekt.

 • Torben Modvig , Adm. direktør, Bonava

  Torben Modvig , Adm. direktør, Bonava

  OM Torben Modvig

  Torben Modvig har været adm. direktør for NCC Bolig, nu Bonava, i Danmark siden 2009, og yderligere i Norge siden januar 2015. Torben Modvig har arbejdet i bygge- og ejendomsbranchen de seneste 15 år, og før NCC som Vice President, Development, i Schaumann Properties. Tidligere var han underdirektør i Davidsen Partnere. Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har en MBA fra Copenhagen Business School. Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling og udspringer fra NCC, men blev et selvstændigt selskab i 2016. I dag har Bonava 1.400 medarbejdere og er aktive i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13 milliarder. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.

TILMELD Download / print program