OM KONFERENCEN

 

Boligdagene 2018


Boligdagene er en ny årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger. Konferencen holdes over 2 dage med overnatning og festmiddag, på det skønne hotel Vejlefjord og vil fremover være det årlige mødested for aktører i boligmarkedet.

Boligdagene giver det nødvendige overblik over køb og salg af boliger i Danmark og sætter fokus på boligmarkedets udfordringer og muligheder. Konferencen tager temperaturen på boligmarkedet både i dag og i fremtiden.

På Boligdagene går vi tæt på den perfekte bolig for seniorer og familier, på projektsalg, nye boligformer, finansiering, by- og boligudvikling, på andels- og ejerboliger, udlejningsejendomme og alt det andet, der er vigtigt for boligmæglere, investorer, arkitekter og udviklere for at holde sig opdateret med den nyeste viden i det omskiftelige boligmarked

Det 2 dages program vil byde på en række danske og internationale talere, nye impulser fra boligudvikling i ind- og udland, debatter om boligmarkedets udvikling, rundbordsdiskussioner, festmiddag og netværksarrangementer.

Boligdagene strækker sig over to dage med boliger i centrum og giver et unikt indblik i trends og tendenser i et boligmarked under kraftig forandring.

Estate Media har udviklet og afholder mere end 35 årlige konference- og netværksarrangementer for bygge- og ejendomsbranchen.

Estate Media afholder for første gang Boligdagene i Danmark d. 1.-2. februar i Vejle, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Målgruppe
Investorer i boligmarkedet, boligudviklere, boligmæglere, erhvervsmæglere, projektsalgsmæglere, boliginvestorer, finansieringskilder, administratorer, arkitekter og andre med interesse i boligmarkedet.


Medlemmer af Estate More Club
Bemærk venligst, at platinmedlemskab af Estate More Club indbefatter adgang til enten Boligdagene eller Ejendomsdagene. 

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden konferencen.

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Antal lektioner til efteruddannelse
Konferencen giver 10 lektioner

Salg- og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM

Torsdag den 1. februar

12:00

Frokost på Hotel Vejlefjord

13:00

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
13:10

Boligmarkedet mod 2025

Hvordan skal boligmarkedet udvikle sig? Hvilken type boliger vil vi gerne have i det danske marked, og hvilke parametre skal boligmarkedet udvikles efter?
Kaare Dybvad, MF, Boligordfører, Folketinget (S)
13:35

Den økonomiske udvikling og boligprisernes himmelflugt

Boligefterspørgslen i Danmark er stigende. Det har ført til vækst i priserne både i de store byer og senest også i provinsen og i udkanten af byerne. Hvordan kommer økonomien til at udvikle sig fremadrettet, og hvad betyder det for boligpriserne? Hvordan bliver betalingsevnen på henholdsvis ejer- og lejeboliger, og hvad er mulighederne for førstegangs boligkøbere i årene fremover?
Tore Stramer, Cheføkonom, Nykredit
14:00

Overblik over boligmarkedet i Danmark – beliggenhed, boligtyper og segmenter

Hvordan ser boligmarkedet ud i Danmark i dag, og hvordan udvikler det sig? Hvilke boliger er der i dag, hvad bliver der brug for og hvorhenne? Er der overensstemmelse mellem efterspørgsel og udbud, og hvad skal der til for, at der bliver det? Befolkningsudvikling, vækstområder og efterspørgsel på nye boligtyper.
Henrik Aage Sørensen, Analyse- og udviklingsdirektør, Exometric
14:25

Differentiering, konvertering og udvikling af boliger

De senere år er der konverteret i tusindvis af kvm. fra erhverv til bolig. Samtidig bliver stadig flere boliger udviklet i nye kreative fællesskaber. I starten var det et storbyfænomen, men med stigende boligpriser er det blevet rentabelt på flere placeringer end tidligere. Hvad kan lade sig gøre fremadrettet, og hvordan kommer kommuner og planlæggere til at arbejde med boliger og forskellige typer af boliger i de samme byggerier og kvarterer?
Bente Lykke-Sørensen, chef for Bolig og Projektudvikling, Aarhus kommune Kenneth Horst Hansen, planchef, Københavns kommune
15:05

Walk'n'talk

15:30

Kaffepause

15:55

Nye koncepter i det danske marked

Hvad er karakteristisk for boligmarkedet netop nu? Hvilke overordnede tendenser er gennemgående, og hvad er krav og ønsker til de forskellige typer af boliger i de kommende år?
Sören Runsteen, Adm. direktør, Bovieran AB
16:25

Svanens sejr – udvikling af bæredygtige boliger

De seneste år er der kommet stadig flere bæredygtige boliger i markedet. Især de svanemærkede appellerer til forbrugerne. Hvordan sikrer man sig som udvikler, at boligen er miljørigtig og købevenlig uden at være ubetalelig? Hvad er udviklernes største forventninger og udfordringer?
Torben Modvig , Adm. direktør, Bonava
16:50

Den gode etagebolig

Der bliver bygget lejligheder i stort tal i både i Danmarks store byer, men også i provinsen. Hvad er et godt etagebyggeri mod 2020, og hvordan kombinerer man optimalt funktionalitet og design i et marked med fokus på bundlinier? Hør et bud fra en partner i Danmarks største arkitektfirma.
Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects Jan Albrechtsen, Arkitekt MAA, Vandkunsten
17:30

Indcheckning og omklædning

19:00

Festmiddag med underholdning

Fredag den 2. februar

08:30

MORGENMAD OG CHECK-UD

09:00

GODMORGEN OG VELKOMMEN TIL DAG 2

09:05

Den digitale udvikling og mæglerens unikke selling point

Borgerne forandrer sig, og det gør køberne også. Hvordan sikrer man sig, at man har de bedste værktøjer til at udleje eller sælge en bolig, og hvordan får man bragt dem i spil? Hvem er konkurrenterne, når alt kommer til alt i en verden, hvor stadig flere købere kan finde en bolig på nettet og sælgerne bliver opfordret til at stå for det hele selv? Hvad bliver mæglerens rolle i fremtiden?
Birgit Daetz, Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S
09:30

Investering i boliger

Boligmarkedet har tiltrukket investorer i alle størrelser i de seneste år. Men hvor langt vil investorerne gå i jagten på afkast? Hvilke ting bør man som investor lægge vægt på, og hvordan bliver fremtidens gode bolig set ud fra et investorperspektiv?
Carsten Viggo Bæk, Partner, Thylander Gruppen
09:55

Udvikling af nye byområder og blanding af boligformer

Hvordan får man mixet andelsboliger, ejerboliger og lejeboliger optimalt for at skabe et boligkvarter som alle gerne vil bo i?
Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater Hans-Bo Hyldig, Adm. direktør, FB Gruppen A/S
10:35

Kaffepause

11:05

De vigtigste udfordringer i lejermarkedet

Andelsboliger, udlejningsboliger og ejerforeninger har en lang række udfordringer. Hvordan løser man det optimalt, og hvad bliver udviklingen indenfor de forskellige boformer? Hvordan kommer digitaliseringen til påvirke administrationen og driften af fremtidens boliger?
Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management
11:30

Rolls-Royce eller Renault – den almene sektor giver baghjul

Flere steder i landet har den almene sektor vist evnen og viljen til at bygge nyt, spændende, bæredygtigt og nytænkende. Hvor går den almene sektor hen, og hvad kan det øvrige boligmarked lære af det i italesætningen og udviklingen af nye og eksisterende boliger?
Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening René Qvist Jensen, Arealudvikler og byplanlægger, Brabrand Boligforening
12:05

Fremtidens boliger – hvad er det vi går efter?

Seniorboliger, kollektiver, fællesskabsboliger, ungdomsboliger, familieboliger, ældreboliger etageboliger, rækkehuse, parcelhuse, tæt-lavt byggeri. Kært barn har mange navne, og de bliver helt sikkert ikke færre fremadrettet. Vi vil nemlig bo mere individuelt. Hvad er de nyeste tendenser, og hvad skal en god bolig sælges eller udlejes på i 2018-2020? Hvordan udvikler prisniveauet sig på henholdsvis ejer- og lejeboliger, og hvad vil vi egentlig betale ekstra for?
Torben Hald, CEO/Direktør - Ejendomsmægler & Valuar, MDE, DanBolig Projektsalg Annette Rønne, Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE, home Aarhus Østjylland Thomas Fokdal, Partner, Copenhagen Windows
12:40

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Kaare Dybvad, MF, Boligordfører, Folketinget (S)

  Kaare Dybvad, MF, Boligordfører, Folketinget (S)

  OM Kaare Dybvad

  Kaare Dybvad har været medlem af Folketinget siden 2015 og været kandidat siden 2010. Han er cand.scient. i geografi og geoinformatik fra Københavns Universitet og RUC og har siden arbejdet med byudvikling og branding blandt andet som projektchef for videnprojekter i Væksthus Sjælland fra 2013 til 2015 og underviser på Institut for Geografi og Geologi på Københavns Universitet. Han har viden fra ejendomsbranchen fra 3 år som studentermedarbejder i By & Havn. Kaare Dybvad er boligordfører for Socialdemokratiet og medlem af Transport-, Bygnings- og Boligudvalget, der spejler det tilsvarende ministerium og varetager både de transport- og byggepolitiske områder, en væsentlig del af statens ejendomme, herunder universitetsbygningerne samt boligområdet.

 • Tore Stramer, Cheføkonom, Nykredit

  Tore Stramer, Cheføkonom, Nykredit

  OM Tore Stramer

  Tore Stramer er chefanalytiker i Nykredit Markets og uddannet økonom (cand.polit.). Han har arbejdet i den finansielle sektor siden 2007, hvor han dækker dansk og global økonomi. Tore Stramer er en af de mest brugte økonomiske eksperter i det danske mediebillede. Han kom til Nykredit i 2011 fra Danske Bank, hvor han tidligere har været seniorøkonom.

 • Henrik Aage Sørensen, Analyse- og udviklingsdirektør, Exometric

  Henrik Aage Sørensen, Analyse- og udviklingsdirektør, Exometric

  OM Henrik Aage Sørensen

  Henrik Aage Sørensen er analyse- og udviklingsdirektør i Exometric, der leverer potentialevurderinger og analyser baseret på datafusion samt markedsinterviews. De seneste år har Exometric arbejdet for danske og internationale projektudviklere og investorer med at gennemføre analyseprojekter af boligmarkedet. Henrik Aage Sørensen har arbejdet med markedsanalyse og forretningsplanlægning - både nationalt og internationalt - i mere end 25 år. Han har læst på Insead i Frankrig og har undervist som ekstern lektor i forretningsstrategi og markedsanalyse på CBS. Exometric er en del af NRGi-koncernen.

 • Bente Lykke-Sørensen, chef for Bolig og Projektudvikling, Aarhus kommune

  Bente Lykke-Sørensen, chef for Bolig og Projektudvikling, Aarhus kommune

  OM Bente Lykke-Sørensen

  Bente Lykke Sørensen er chef for Bolig og Projektudvikling i Aarhus kommune. Afdelingen er omdrejningspunktet for de opgaver og projekter i Aarhus Kommune, der sætter rammen for byudviklingen på de kommunale arealer i byen med hovedfokus på at skabe byudvikling af høj kvalitet ved at udvikle og sælge arealer, at sikre jordforsyning til at virkeliggøre Aarhus Kommunes udviklingsplaner og at sikre opførelse af almene boliger. Bente Lykke Sørensen kom fra et job som advokat, da hun i 2005 fik betroet opgaven med at stå i spidsen for Aarhus’ helt nye store satsning, De Bynære Havnearealer. I takt med, at Aarhus har fået flere arealer i spil til udvikling af nye bydele, har Bente Lykke Sørensen også udvidet sit ansvarsområde og er i dag en helt central profil i udviklingen af Aarhus.

 • Kenneth Horst Hansen, planchef, Københavns kommune

  Kenneth Horst Hansen, planchef, Københavns kommune

  OM Kenneth Horst Hansen

  Kenneth Horst Hansen er planchef i Københavns kommune. Han er dermed ansvarlig for det center, hvor rammerne bliver fastlagt for en balanceret fysisk udvikling af København og byens aktiver. Desuden er centeret ansvarlig for kommuneplan, kommuneplantillæg, de nye byområder herunder Ørestad, Sydhavnen, Carlsberg og Nordhavn, boligpolitik og plandelen af erhvervspolitikken herunder for detailhandlen i København. Kenneth Horst Hansen har blandt andet været konsulent i Rambøll og er uddannet kandidat i geografi.

 • Sören Runsteen, Adm. direktør, Bovieran AB

  Sören Runsteen, Adm. direktør, Bovieran AB

  OM Sören Runsteen

  Sören Runsteen har været CEO i Bovieran siden 2015. Bovieran arbejder i Danmark sammen med Sjælsø Management om at udbrede konceptet, der er en sammentrækning af bolig og rivieraen og markedsfører sig som fremtidens boligform til seniorer. Sören Runsteen er uddannet bygningsingeniør og har en master i virksomhedsøkonomi. Han har haft en lang række poster i både svenske ejendomsadministrationsselskaber og i projektudviklingsselskaber.

 • Torben Modvig , Adm. direktør, Bonava

  Torben Modvig , Adm. direktør, Bonava

  OM Torben Modvig

  Torben Modvig har været adm. direktør for Bonava i Danmark, der tidligere var en enhed under NCC, siden 2009, og yderligere i Norge siden januar 2015. Torben Modvig har arbejdet i bygge- og ejendomsbranchen de seneste 15 år, og før NCC som Vice President Development, i Schaumann Properties. Tidligere var han underdirektør i Davidsen Partnere. Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har en MBA fra Copenhagen Business School. Bonava er i dag en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling og har 1.400 medarbejdere. Bonava er i dag aktiv i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Skt. Petersborg, Estland og Letland og har en omsætning på SEK 13 milliarder. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.

 • Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects

  Dorthe Keis, Arkitekt MAA Partner, Arkitema Architects

  OM Dorthe Keis

  Dorthe Keis er partner i Danmarks største arkitektfirma, Arkitema, med over 500 ansatte og mange 1.000 boliger bag sig de seneste år. Dorthe Keis har været ansvarlig for en lang række af projekterne. Dorthe Keis er uddannet fra Arkitektskolen i 1995, og kom til Arkitema i 1996. Siden 2014 har hun været partner. Arkitema har erfaring med adskillige boligprojekter og masterplaner både i København, Aarhus og internationalt. Dorte Keis arbejder primært med projekter i København og er desuden medlem af bestyrelsen i Byggesocietetet København.

 • Jan Albrechtsen, Arkitekt MAA, Vandkunsten

  Jan Albrechtsen, Arkitekt MAA, Vandkunsten

  OM Jan Albrechtsen

  Arkitekt Jan Albrechtsen er partner i tegnestuen Vandkunsten, hvor han har haft ansvar for planlægning og projektering af en lang række byggerier. Han har blandt andet stået for ide- og konceptudvikling i forbindelse med både konkurrencer og projektgennemførelse – fra boligbyggeri i Torpedohallen på Holmen, boliger i Teglværkshavnen, Cityhusene i Ørestad og BBB – Kvistgårdhusene. Siden 1990 har Jan Albrechtsen undervist, holdt forelæsninger og været censor på Kunstakademiets Arkitektskole.

 • Birgit Daetz, Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S

  Birgit Daetz, Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S

  OM Birgit Daetz

  Birgit Daetz kommer oprindeligt fra den finansielle verden. Hun har en master i økonomi og har været i SDS og i BRF Kredit, hvor hun blev direktør for platformen Boligtorvet. I 2009 blev hun udviklingschef på Boligsiden og siden 2011 kommunikationsdirektør. Boligsiden får som den eneste boligportal direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere i Danmark og ejes af ejendomsmæglere og kæder med udgangspunkt i deres markedsandel. Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligportal.

 • Carsten Viggo Bæk, Partner, Thylander Gruppen

  Carsten Viggo Bæk, Partner, Thylander Gruppen

  OM Carsten Viggo Bæk

  Partner og advokat. Kom til Thylander Gruppen som administrerende direktør i 2006 og er siden blevet medejer. Carsten Viggo Bæk har haft en nøgleposition i at udvikle private equity set up'et og sikre succesen for fondene. Han har til dagligt ansvar for udvælgelsen af investeringerne for både PE fondene samt indenlandske og udenlandske institutionelle investorer. Inden Carsten Viggo Bæk kom til Thylander Gruppen, arbejdede han i en årrække som advokat hos Kromann Reumert, hvor han bl.a. bistod Thylander Gruppen i flere år.

 • Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater

  Morten Lykke, Adm. direktør, Innovater

  OM Morten Lykke

  Morten Lykke er CEO hos Innovater A/S, hvor han har stået i spidsen for virksomhedens udvikling af butikker til detailkæder siden 2010. Innovater udvikler detail og boligprojekter i hele Danmark og står for udlejning og salg af erhvervsejendomme samt bolig- og detailprojekter til lejere og investorer. Morten Lykke har tidligere været direktør og medejer af IBI Group med ansvar for ejendomsprojektudvikling i Danmark og Sverige. IBI blev i 2006 solgt til Sjælsø Gruppen, hvorefter Morten Lykke blev retaildirektør i Sjælsø Gruppen. Morten Lykke er uddannet cand. merc. jur fra Handelshøjskolen i Aarhus.

 • Hans-Bo Hyldig, Adm. direktør, FB Gruppen A/S

  Hans-Bo Hyldig, Adm. direktør, FB Gruppen A/S

  OM Hans-Bo Hyldig

  Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger i den billigere ende. FB Gruppen er blandt andet byggeudvikler på Grønttorvet, der forvandles over de næste 4-5 år til bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse samt en stor park. Bag projektet til mindst 5 milliarder kr. står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er næstformand i Byggesocietetet og er cand.merc.aud. fra CBS.

 • Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management

  Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management

  OM Rasmus Juul-Nyholm

  Rasmus Juul Nyholm er adm. direktør og stifter af Cobblestone. Cobblestone er i dag en af Danmarks største administratorer og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. Selskabet forvalter også en række butikscentre og senest er asset management af hoteller føjet til porteføljen. Rasmus Juul-Nyholm er uddannet cand.merc. og har som primært område økonomisk/finansiel rådgivning samt husets udviklingsaktiviteter. Rasmus Juul-Nyholm er desuden medlem af bestyrelsen i Ejendomsforeningen Danmarks administratorsektion.

 • Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening

  Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening

  OM Ole Nielsen

  Ole Nielsen har i de sidste 14 år været direktør i Himmerland Boligforening. Han kom fra en stilling som markedschef/afdelingsleder i det daværende Carl Bro IT&T og som sektorchef hos Dafolo a/s. Ole Nielsen er stærkt engageret i Himmerland Boligforenings mange renoverings- og nybygningsprojekter, ikke mindst når organisationen investerer cirka 1,5 mia. kr. i et kæmpemæssigt løft af det østlige Aalborg. Himmerland Boligforening har de seneste år høstet adskillige priser for sine renoveringer og nybyggerier, ikke mindst Aalborg Kommunes Arkitekturpris (2012, 2013, 2014, 2015 og 2016), Betonelementprisen (2015), Årets Byggeri i Danmark (2015) og den svenske Architecture of Necessity-pris (2016).

 • René Qvist Jensen, Arealudvikler og byplanlægger, Brabrand Boligforening

  René Qvist Jensen, Arealudvikler og byplanlægger, Brabrand Boligforening

  OM René Qvist Jensen

  René Qvist Jensen er udvikler i Brabrand Boligforening med bl.a. realisering af udviklingsplanen for Gellerup og Toveshøj i Aarhus Vest. Herunder arbejder han særligt med planlægning og udvikling af nye bykvarterer og deres boligbebyggelser og –typer. René Qvist Jensen kom til Brabrand Boligforening i 2014 fra Rambøll, hvor han sad som byplanrådgiver. Han har tidligere været i daværende Aarhus Arkitekterne, i Carl Bro og været byplanlægger i Vejle og Odder Kommune. René Qvist Jensen har en master i urban design og en HD i organisation og ledelse.

 • Torben Hald, CEO/Direktør - Ejendomsmægler & Valuar, MDE, DanBolig Projektsalg

  Torben Hald, CEO/Direktør - Ejendomsmægler & Valuar, MDE, DanBolig Projektsalg

  OM Torben Hald

  Torben Hald er partner i Danbolig, der tæller 8 butikker herunder ikke mindst Danbolig København, der også rummer projektsalg af en lang række nye boligprojekter via Danbolig Projektsalg. Torben Hald er uddannet ejendomsmægler og valuar og har siden 1991 beskæftiget sig med salg, udvikling samt udlejning af ejendomme i Københavns området. Via butikker over hele Københavns-området har han tæt føling med udviklingen i markedet i flere geografiske områder og segmenter.

 • Annette Rønne, Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE, home Aarhus Østjylland

  Annette Rønne, Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE, home Aarhus Østjylland

  OM Annette Rønne

  Som indehaver af home Aarhus Østjylland gennem 28 år har Annette Rønne drevet 15 home-forretninger og en samlet organisation på næsten 100 medarbejdere. Som hun siger, er ingen opgave for stor eller for lille i home Aarhus Østjylland.
  Det er blevet til mange tusinde bolighandler. Fra etværelses forældrekøbslejligheder til studerende, til smukke patriciervillaer i Marseliskvarteret og lystejendomme med højt til loftet. Home Aarhus Østjylland arbejder også med projektsalg og stod for eksempel for salget af de første lejligheder på Aarhus Ø. Nye attraktive boligområder som Skanderborg Bakker og Kildebjerg Ry er home Aarhus Østjylland også en del af.

 • Thomas Fokdal, Partner, Copenhagen Windows

  Thomas Fokdal, Partner, Copenhagen Windows

  OM Thomas Fokdal

  Thomas Fokdal er uddannet cand.scient.pol. og har de sidste 15 år arbejdet med strategi-, koncept- og forretningsudvikling for en række af Danmarks største virksomheder – heriblandt Danske Bank, Nordea Finans, Louis Poulsen, Dong Energy og Microsoft. I dag arbejder Thomas koncentreret med ejendomsbranchen især med fokus på den urbane ejendomsudvikling og med særligt fokus på historiefortælling i byudvikling og med retailprojekter som driver. Thomas Fokdal har de senere år blandt andet løst opgaver for By & Havn, Datea, Aberdeen, NCC, Carlsberg Byen, Tetris A/S og Tivoli.


Download / print program