OM KONFERENCEN

 

Ejendomsdagene 2018

PROGRAM OFFENTLIGGØRES SNAREST, MEN DU KAN ALLEREDE NU SIKRE DIG EN PLADS

30. august og 31. august 2018 kan Estate Media blænde op for Ejendomsdagene 2018 - en executive konference for ejendomsbranchen i Danmark, der i 2018 afholdes for 7. gang.

Ejendomsdagene har udviklet sig til den danske bygge- og ejendomsbranches vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord, og det tyder alt på, at den bliver igen i 2018 efter en helt udsolgt Ejendomsdagene i 2017.

Ejendomsdagene afholdes på det 5-stjernede Comwell Kellers Park udenfor Vejle. Her er der maksimalt plads til 160 deltagere, som kan være en del af den eksklusive event, der kombinerer faglig opdatering med netværksopbygning.

På Ejendomsdagenes faglige program tager vi naturligvis branchens vigtigste, overordnede tendenser og rammevilkår under behandling.


Ekstra overnatning?
Hvis du ønsker at komme allerede onsdag aften, er det muligt at booke et enkeltværelse for kr. 1.098,- ex. moms inkl. morgenmad og et dobbeltværelse for 1.398,- ex. moms inkl. morgenmad.

Ofte stillede spørgsmål
Se ofte stillede spørgsmål samt salgs- og leveringsbetingelser for Ejendomsdagene her

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Antal lektioner til efteruddannelse
Konferencen giver 10 lektioner

Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2017
- Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her

PROGRAM
FOREDRAGSHOLDERE

TILMELD Download / print program