OM KONFERENCEN

 

Ejendomsdagene 2018

UDSOLGT
Der er desværre ikke flere ledige pladser på Ejendomsdagene. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så skriv venligst til Mira Trolle på [email protected] eller på 27 28 14 15. 

Den 30-31. August 2018 kan Estate Media blænde op for Ejendomsdagene 2018. Konferencen er en 2-dages executive konference for ejendomsbranchen i Danmark, der i 2018 afholdes for 7. gang. 

Ejendomsdagene har udviklet sig til den danske bygge- og ejendomsbranches vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord, og efter et totalt udsolgt arrangement glæder vi os til igen at byde velkommen til 2 dage med et mættet fagligt program og suveræne muligheder for netværk med 160 beslutningstagere fra branchen.

Ejendomsdagene afholdes på det 4-stjernede hotel Comwell Kellers Park udenfor Vejle, og der er maksimalt plads til 160 deltagere, som kan være en del af den eksklusive event, der kombinerer faglig opdatering med netværksopbygning.

På Ejendomsdagene tager vi naturligvis branchens vigtigste overordnede tendenser og rammevilkår under behandling i det faglige program. I år sætter vi også særligt fokus på årets overskrift ”Jagten på afkast - en ny tid”.

Vi ser på, hvordan jagten på afkast har indflydelse på beslutninger på den korte og på den lange bane. Og ikke mindst på, hvordan værdioptimering og fokus på fællesskab fra at være et fænomen for de lalleglade nu er blevet et buzzword, der skaber værdi for investorer og lejere i både bolig- og erhvervsejendomme.

Flere typer boliger i samme kvarter, flere typer ejendomme og ikke mindst større variation og diversitet er med til at skabe større bundlinie. Hvordan kapitaliserer man værdierne optimalt på kort og langt sigt, og hvordan sikrer man, at de nye trends og tendenser, efterårets lovarbejde og en relativt sprudlende økonomi forankres bedst muligt i såvel den enkelte virksomhed i ejendomsbranchen som i markedet generelt mod 2020.

Det bliver nogle af temaerne på årets ”Ejendomsdage”.

Glæd dig til Ejendomsdagene 2018 som udover det spændende faglige program også inkluderer en herlig 3-retters festmiddag, prisoverrækkelser, en unik netværksmulighed og gode rammer for fordybelse i forretningsudvikling.

I prisen er inkluderet: 2 dages fagligt arrangement med indlægsholdere fra ind- og udland, paneldebatter og interaktive events, frokost torsdag samt fredag, kaffe og kage-break, 3 retters festmiddag, deltagelse i underholdning og prisuddeling, og overnatning i enkeltværelse på det 4-stjernede Comwell Kellers Park, stor morgenmadsbuffet og mulighed for at deltage i en netværksskabende og udfordrende sportsaktivitet.

PROGRAM

Torsdag den 30. august

11:30

Registrering og frokost

12:30

Velkomst: Jagten på afkast – en ny tid

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
12:40

Åbningstale

Rikke Lykke, regionsdirektør, Patrizia
13:05

Momentum på lavt niveau med langsigtet potentiale

Dansk økonomi har endelig fået momentum om end det fortsat er på et lavt niveau, når man ser på tidligere tiders økonomiske vækstrater. Men selv med de fundamentale faktorer i orden efter 10 år med konstant økonomisk usikkerhed bygger økonomien på et forholdsvis skrøbeligt fundament med mange potentielle risici. Handelskrig, uklar påvirkning fra lande som Rusland og Nordkorea og aktieudviklingen i Kina for slet ikke at tale om, hvornår den egentlig kommer, den rentestigning som kan få stor indflydelse på den videre udvikling. Hvad er egentlig temperaturen på den økonomiske virkelighed, som ejendomsbranchen byder ind i?
Christian Hilligsøe Heinig, Cheføkonom, Realkredit Danmark
13:30

Her går det godt: Ejendomsmarkedet har fået fart på mod 2020

Det går virkelig godt. Sådan kan man sammenfatte ejendomsmarkedet de seneste år. Selv på kontorer er lejepriserne steget, lager og logistik har historisk lav tomgang, og der er høj efterspørgsel på alle typer ejendomme. Transaktionerne er på højt niveau og investorerne står – fortsat – i kø. Samtidig er produkterne kommet på hylden i store dele af provinsen. Så hvad er problemet? Betyder det noget, at der nu bygges i alle segmenter? Kan priserne holde? To bud på ejendomsmarkedets udvikling i øst og vest og på hvad jagten på afkast vil betyde for kapitalstrømmene i Danmark i ejendomsmarkedet i 2019.
Mikkel Andersen, Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS, Nybolig Erhverv København A/S Peter Bauer Mols, indehaver, erhvervsmægler MDE, Nybolig Erhverv Trekantområdet
14:00

Investeringer til tiden

I en samtale med en af Danmarks mest aktive institutionelle investorer i ejendomsmarkedet netop nu ser vi på årets Ejendomsdage på det aktuelle investeringsmarked. Hvilke segmenter er attraktive, hvordan fremtidssikrer man sine investeringer, og hvad er de største udfordringer i ejendomsmarkedet netop nu?
Michael Bruhn, Direktør, PFA Ejendomme
14:25

Kaffepause

14:55

Transaktioner på tværs – Norden sejler på toppen af bølgen

Transaktionsmarkedet er steget markant i Danmark i de seneste år, så vi for alvor er kommet på højde med det professionelle marked i Sverige. Samtidig stiger andelen af internationale investorer, der ser Norden som et samlet marked. Hvad betyder det for transaktionsmarkedet i Norden, og hvad bliver de vigtigste trends og tendenser i det nordiske transaktionsmarked mod 2019? Kan Safe Haven positionen holde? Hvem bliver aktørerne? Og hvordan bliver styrkeforholdet mellem de nordiske lande? Hvad kommer jagten på afkast til at betyde for det nordiske ejendomsmarked?
Mikael Söderlundh, Head of Research & Partner, Pangea Property Partners
15:25

Potentiale og muligheder i det danske investeringsmarked

Ejendomme indgår som en aktivklasse på lige fod med aktier og obligationer i jagten på afkast, stabilitet og diversificering. Hvad bliver kravene til ejendomme, og hvad skal der egentlig til for at finde og skabe en god investering i ejendomme fremadrettet? Med udgangspunkt i det konkrete marked faciliteter vi en debat om ejendomsinvesteringer.
Magnus Andersson, Adm. direktør, Balder Danmark A/S Rune Kock, Partner, NREP
16:05

I en global verden

Danske bygge- og ejendomsvirksomheder er nødt til at kigge ud over Danmarks grænser for at sikre deres eksistens i en global verden. Hvad er vigtigst i den internationale kontekst, og hvordan skaber man en platform, når man arbejder i en kontekst med verdens største? (Indlægget er på engelsk)
Nathan Smith, CCO/ Head of Global Business Development, Schmidt Hammer Lassen Architects
16:30

Peptalk: Sådan når du dine mål

Anja Bolbjerg, tidl. elite skisportsudøver,
16:45

Check-in og omklædning

17:00

Netværk: Vælg mellem træning eller Walk'n talk

19:00

Aperitif i baren

19:30

Festmiddag og overrækkelse af årets Estate Media priser

Fredag den 31. august

08:30

Morgenmad og udcheckning

09:00

Godmorgen og velkommen til dag 2

09:05

Udvikling af byområder – kittet der giver den fremtidige værdiskabelse

Ejendomsbranchen er ved at udvikle sig fra en monolitkultur til at erkende, at reel værdiskabelse både økonomisk og socialt sker i en kontekst, hvor der tages hensyn til både brugere, omgivelser og udvikling på den lange bane. Hvad bliver de vigtigste greb fremadrettet? Hvad kan vi lære af de projekter, der er i gang i øjeblikket, og hvordan skaber vi de bedste projekter, byer og muligheder på længere sigt?
Kurt Helles Bardeleben, Partner, advokat (H), DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Tony Christrup, direktør - strategisk byudvikling, Public Affairs/Market rel, Arkitektgruppen Mia Manghezi, Projektudviklingsdirektør, PensionDanmark
09:50

Den nye ejerlejlighedslov – et hav af muligheder

Hvordan skal vi indrette vores boligmarked fremover? Den nye lov om ejerlejligheder skaber nye muligheder for værdiskabelse gennem opdelinger. Det kan få stor indflydelse for fremtidens boligformer, for designet af boliger og for investeringsmarkedet.
Iben Winsløw, Advokat (L), Partner, Winsløw Advokatfirma
10:15

Hvordan skal vi bygge og hvordan skal vi bo?

Er afkastoptimering en modsætning til fællesskaber? Mens der bliver bygget tusindvis af helt traditionelle boliger over hele landet, så er der samtidig en stærk trend i gang mod såvel bolig som erhvervsprojekter centreret om fællesskaber og en ny tids måde at bruge ejendomme og omgivelser på. Hvordan kommer det til at påvirke projekterne i de kommende år, hvordan øger vi værdiskabelsen, og hvad betyder det for branchen? Hvorfor er der hype omkring seniorboliger og ungdomsboliger, bygger vi det rigtige, og hvad bliver en god investering fremadrettet i kontekst?
Ulf Christensen, Adm. direktør, Kuben Management A/S Lone Zeeberg, Bygge- og udviklingschef, FSB
10:50

Kaffepause

11:20

Proptech – ejendomsbranchens foryngelseskur eller rent lir

Alle taler om Proptech. Men hvad kommer ny teknologi egentlig til at betyde for branchen? Hvad betyder det for handlen med ejendomme og mulighederne for finansiering og strukturering af handler. I Danmark har vi kun lige taget hul på udviklingen men flere steder i udlandet er man i fuld gang. En af de teknologier, der er taget i brug er blockchain. Hvordan fungerer det og betyder det noget i praksis for ejendomsbranchen, at teknologispringet lige nu kan blive rigtig stort?
Gijsbert Duijzer, Senior Manager Blockchain in Real Estate & Finance, Deloitte (Holland)
11:50

Ejendomsmarkedet mod 2030: Hvordan ser branchen ud om 10 år

Markante profiler fra ejendomsbranchen giver et bud på de vigtigste trends og tendenser i investeringsmarkedet mod 2030. Hvad skal branchen holde øje med og hvorfor? Hvilken type ejendomme giver det rigtige afkast, og hvor bliver risikoen størst? Hvordan ser branchen ud om 10 år?
Claus Hommelhoff, Stifter, senior formuerådgiver, Formuepleje John Sommer, Strategi- og forretningsudviklingsdirektør, MT Højgaard Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management Sarah Müllertz, partner, arkitekt MAA, Henning Larsen Architects A/S
12:45

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Rikke Lykke, regionsdirektør, Patrizia

  Rikke Lykke, regionsdirektør, Patrizia

  OM Rikke Lykke


 • Christian Hilligsøe Heinig, Cheføkonom, Realkredit Danmark

  Christian Hilligsøe Heinig, Cheføkonom, Realkredit Danmark

  OM Christian Hilligsøe Heinig

  Cheføkonom fra Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig, er en de mest citerede cheføkonomer i Danmark. Christian Hilligsøe Heinig har været i Realkredit Danmark siden 2010, hvor han blev hentet fra Sydbank, hvor han i perioden 2007-2010 var ansat i Sydbanks analyseafdeling, senest som chefanalytiker. Fra 2004-2007 var han analytiker i Danske Bank. Christian Hilligsøe Heinig er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet.

 • Mikkel Andersen, Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS, Nybolig Erhverv København A/S

  Mikkel Andersen, Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS, Nybolig Erhverv København A/S

  OM Mikkel Andersen

  Mikkel Andersen er partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS hos Nybolig Erhverv København. Han er uddannet cand.negot og beskæftiger sig med salg af ejendomme og lokaler til erhverv, herunder kontor, lager/produktion og butik.

 • Peter Bauer Mols, indehaver, erhvervsmægler MDE, Nybolig Erhverv Trekantområdet

  Peter Bauer Mols, indehaver, erhvervsmægler MDE, Nybolig Erhverv Trekantområdet

  OM Peter Bauer Mols

  Peter Bauer Mols er indehaver af Nybolig Erhverv Trekantområdet og har siden 2006 været en aktiv del af ejendomsbranchen. Han startede som erhvervsmælger ved Colliers i Vejle, men i 2011 valgte han at blive indehaver af Nybolig Erhverv forretningen Kolding/ Fredericia. Blot få år efter, i 2017, udvidede forretningen sit markedsområde til hele Trekantområdet. Peter Bauer Mols har altid haft sit store fokus på væksten og udviklingen af Trekantområdet, og han brænder for at styrke og tiltrække virksomheder og investorer hertil. Nybolig Erhverv kæden har cirka 80 erhvervsmæglere over hele landet og samarbejder internationalt med mæglerkæden Savills.

 • Michael Bruhn, Direktør, PFA Ejendomme

  Michael Bruhn, Direktør, PFA Ejendomme

  OM Michael Bruhn

  Michael Bruhn er uddannet cand. merc. aud. fra CBS. Michael har haft flere ledende stillinger i ejendomsbranchen, bl.a. som seniorpartner i DTZ og partner og nordisk direktør og siden bestyrelsesformand for den europæiske fund manager Valad. Efter 9 år som chef for Valad Nordic, startede Michael Bruhn i 2013 som direktør i PFA Pension med ansvaret for selskabets globale ejendomsinvesteringer.

 • Mikael Söderlundh, Head of Research & Partner, Pangea Property Partners

  Mikael Söderlundh, Head of Research & Partner, Pangea Property Partners

  OM Mikael Söderlundh

  Mikael är analyschef och partner på Pangea Property Partners sedan 2011. Dessförinnan hade han samma roll på Leimdörfer i Stockholm där han arbetade i 7 år. Mikael är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han är en flitigt anlitad talare och skribent i både Sverige och utomlands, samt har medverkat i flera av de största fastighetstransaktionerna i Norden under de senaste åren.

 • Magnus Andersson, Adm. direktør, Balder Danmark A/S

  Magnus Andersson, Adm. direktør, Balder Danmark A/S

  OM Magnus Andersson

 • Rune Kock, Partner, NREP

  Rune Kock, Partner, NREP

  OM Rune Kock

  Rune Kock er partner og Head of Transaktions i NREP og er ansvarlig for selskabets investeringer i Danmark. Rune har været en del af NREP siden 2012 og kom fra en stilling som investeringschef i ATP Ejendomme. Før den tid var Rune knapt 10 år i Catella Corporate Finance og havde i løbet af den periode ansvar for selskabets rådgivning omkring ejendomstransaktioner. Rune er uddannet cand.merc.fir fra Handelshøjskolen i København.

 • Nathan Smith, CCO/ Head of Global Business Development, Schmidt Hammer Lassen Architects

  Nathan Smith, CCO/ Head of Global Business Development, Schmidt Hammer Lassen Architects

  OM Nathan Smith

  Nathan Smith, Schmidt Hammer Lassen’s Partner and Chief Commercial Officer responsible for the firm’s global business development operation, joined the company in 2015 and, in the short time since then, has led the firm to new international markets including Australia and the United States. Nathan brings his dynamic leadership style to the firm’s executive board, where he sets international strategy. Educated in industrial design, Nathan has forged a career within business development and marketing for companies such as Bjarke Ingels Group, AECOM, EDAW and Reuters for more than 15 years.

 • Anja Bolbjerg, tidl. elite skisportsudøver,

  Anja Bolbjerg, tidl. elite skisportsudøver,

  OM Anja Bolbjerg

  Har du et liv, der stiller store krav om præstation? Så ved du, at det kan være tærende. Med 20 år i verdenseliten i skisport og som fysisk træner for flere verdensnavne, har Anja Bolbjerg hjulpet mange mennesker med at indtænke bæredygtighed i præstations-tilværelsen. Principperne bruger hun i sin træning, der netop ruster folk til at finde og opretholde en holdbar balance mellem præstation, trivsel og fysik. Et af Anjas yndlingsværktøjer er træningslejre, som jo er meget udbredte i sportens verden. Anja mener også at ikke-sportsfolk har gavn af fordybelsen, de specielle rammer og intense oplevelser, som gør en træningslejr så effektiv.

 • Kurt Helles Bardeleben, Partner, advokat (H), DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab

  Kurt Helles Bardeleben, Partner, advokat (H), DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab

  OM Kurt Helles Bardeleben

 • Tony Christrup, direktør - strategisk byudvikling, Public Affairs/Market rel, Arkitektgruppen

  Tony Christrup, direktør - strategisk byudvikling, Public Affairs/Market rel, Arkitektgruppen

  OM Tony Christrup

  Tony Christrup er direktør for strategisk byudvikling i Arkitektgruppen, der er en af Danmarks største projektudviklere. Tony Christrup har tidligere erfaring med projektudvikling fra både det daværende Ørestadsselskabet og Sjælsø. Blandt Arkitektgruppens seneste projekter er boligprojekter på Amager Strand og på Teglholmen og nu også boliger i Køge. Tony Christrup er desuden landsformand for Byggesocietetet og medlem af Ekspropriationskommissionen og deltager ofte i debatten om udviklingen af bygge- og ejendomsrelaterede temaer i København og resten af landet.

 • Mia Manghezi, Projektudviklingsdirektør, PensionDanmark

  Mia Manghezi, Projektudviklingsdirektør, PensionDanmark

  OM Mia Manghezi

  Mia Manghezi har været ansat som projektudviklingsdirektør hos PensionDanmark siden 2017. Hendes ansvarsområde er at være med til at fastholde og videreudvikle PensionDanmarks position som førende indenfor bæredygtigt byggeri og udvikling af større byområder. Inden Mia kom til PensionDanmark, har hun arbejdet i blandt andet Alectia, Lejerbo og Københavns Kommune. Mia Manghezi brænder for bæredygtig byudvikling, udvikling af nye boligformer og det tværgående samarbejde i byggeriet, og biddrager med erfaringer som både myndighed og bygherre.

 • Iben Winsløw, Advokat (L), Partner, Winsløw Advokatfirma

  Iben Winsløw, Advokat (L), Partner, Winsløw Advokatfirma

  OM Iben Winsløw

  Iben Mai Winsløw er navnepartner i advokatfirmaet Winsløw, der er specialiseret indenfor fast ejendom og entrepriseret. Hun Mai Winsløw beskæftiger sig primært med ejendomstransaktioner, erhvervslejeret, K/S’er og ejendomsudvikling. Iben Mai Winsløw blev cand. jur. fra Københavns Universitet i 1993 og har blandt andet været i Rønne & Lundgren inden hun blev selvstændig og startede Winsløw i 2005. Iben Winsløw har møderet for landsretten og er desuden medlem af Advokatrådet siden 2013. Hun sidder i bestyrelsen for Core Bolig VI, Nordic Solar Energy A/S og WindSpace A/S.

 • Ulf Christensen, Adm. direktør, Kuben Management A/S

  Ulf Christensen, Adm. direktør, Kuben Management A/S

  OM Ulf Christensen

  Ulf Christensen er adm. direktør i Kuben Management og Exometric. Han er blandt andet ansvarlig for forretnings- og projektudvikling inden for boliger herunder senior- og plejeboliger. Ulf har blandt andet i tæt samarbejde med Pædagogernes Pension udviklet 55+ boliger, hvor markeds- og forbrugeranalyser indgår som et væsentligt element i beslutningsprocessen. Kuben Management har 140 medarbejdere og er Danmarks største dedikerede bygherrerådgivningsvirksomhed. Exometric er Danmarks førende analysevirksomhed indenfor datadrevet beslutningsstøtte til ejendomssektoren.

 • Lone Zeeberg, Bygge- og udviklingschef, FSB

  Lone Zeeberg, Bygge- og udviklingschef, FSB

  OM Lone Zeeberg

  Lone Zeeberg har været ansat som bygge- og udviklingschef i fsb siden februar 2017. Lone har ansvaret for alle bygge- og udviklingsprojekter i fsb spændende over renoveringsprojekter, helhedsplaner, nybyggeri og byudvikling. Lone er særligt optaget af at arbejde med omdannelse og etablering af blandede byområder, hvor der er fokus på det gode boligliv, plads til forskellighed og mulighed for at familier, ældre og unge kan bo sammen. Lone har tidligere arbejdet som Planchef på Københavns Universitet, som afdelingschef i Byfornyelse Danmark og som selvstændig arkitekt.

 • Gijsbert Duijzer, Senior Manager Blockchain in Real Estate & Finance, Deloitte (Holland)

  Gijsbert Duijzer, Senior Manager Blockchain in Real Estate & Finance, Deloitte (Holland)

  OM Gijsbert Duijzer

  Gijsbert Duijzer is a consultant with Deloitte, of which he is currently dedicated on blockchain in Real Estate & Finance. As such Gijsbert is working with financial institutions on advising and developing blockchain solutions in the Dutch banking ecosystem. Key projects:
  - Blockchain POC with a large European bank regarding rental information
  - Advising the Dutch banks on the establishment of a blockchain banking platform

 • Claus Hommelhoff, Stifter, senior formuerådgiver, Formuepleje

  Claus Hommelhoff, Stifter, senior formuerådgiver, Formuepleje

  OM Claus Hommelhoff

  I 1986 stiftede Claus Hommelhoff sammen med Erik Møller* Formuepleje. To år senere blev Formueplejes første fond, Formuepleje Safe, stiftet med den grundlæggende ambition, der også præger Formuepleje i dag, nemlig at bevare og øge formuer - i nævnte rækkefølge. Claus Hommelhoff er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 1981 og har i mere end 30 år arbejdet med investering. I dag fungerer han som senior formuerådgiver i Formuepleje, hvor han hver dag trækker på sine mange års erfaring fra investerings- og finansbranchen i rådgivningen af Formueplejes kunder. Sideløbende er han aktiv i en lang række projekter og mærkesager – senest det projekterede byggeri af Danmarks højeste bygning på Aarhus Ø. Blandt de ejendomme Claus har været involveret i tæller: Åhusene, Pakhusene, Lighthouse XI, Lighthouse 1.2 og æggepakkeriet. Derudover er han medejer af en lang række selskaber samt bestyrelsesformand for Bakken Bears og Hospice Søholm.

 • John Sommer, Strategi- og forretningsudviklingsdirektør, MT Højgaard

  John Sommer, Strategi- og forretningsudviklingsdirektør, MT Højgaard

  OM John Sommer

  John Sommer er strategi- og forretningsudvikliingdirektør i MT Højgaard koncernen, der er en af nordens førende entreprenørvirksomheder, og kendt for at have udført mange markante byggerier i Danmark og i udlandet samt for at være på forkant med den teknologiske udvikling. John har været i MT Højgaard siden 2003, og før da i Skanska. John har i disse virksomheder arbejdet på ledelsesposter indenfor produktion, salg, innovation, konceptbyggeri samt strategi- og forretningsudvikling. John har endvidere arbejdet i bestyrelserne i MT Højgaard, Green Building Council, Dansk Datacenter Industri og er medforfatter til bogen Building a Circular Future.

 • Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management

  Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør, Cobblestone Property Management

  OM Rasmus Juul-Nyholm

  Rasmus Juul Nyholm er adm. direktør og stifter af Administrationshuset, som for nylig har skiftet navn til Cobblestone. Cobblestone er i dag en af Danmarks største administratorer og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme og har cirka 240 ejendomme med i alt 9.000 enheder i administration. Rasmus Juul-Nyholm er uddannet cand.merc. og har som primært område økonomisk/finansiel rådgivning samt husets udviklingsaktiviteter. Rasmus Juul Nyholm er medlem af bestyrelsen i Moc A/S, Ari A/S, Manto A/S og UNIK Boligsalg A/S.

 • Sarah Müllertz, partner, arkitekt MAA, Henning Larsen Architects A/S

  Sarah Müllertz, partner, arkitekt MAA, Henning Larsen Architects A/S

  OM Sarah Müllertz

  Sarah er partner og leder af Henning Larsens afdeling for interiør og grafisk design. Hun er også ansvarlig for produktdesign og en bærende kraft i visionen om at tænke interiør, grafiske design og arkitektur som ét sammenhængende felt. Gennem interiøret og det grafiske design arbejder hun for at tydeliggøre de fortællinger, som en organisation eller et brand ønsker at styrke. Hendes kompetencer spænder fra strategisk rådgivning, arbejdspladsindretning, interiør- og produktdesign såvel som kunstrådgivning og wayfinding. I hendes tid hos Henning Larsen har hun bl.a. stået for spaceplanning og indretningen af smykkefirmaet Pandoras Hovedkvarter, spaceplanning af Nordeas Hovedsæde i Ørestaden og Microsofts Hovedsæde i Danmark samt indretning til det prisbelønnede Moesgaard Museum i Aarhus.

TILMELD Download / print program