OM KONFERENCEN

 

Odense er i en rivende udvikling. Kickstarten af byudviklingen kom med Thomas B. Thriges gade, som nu står midt i en gedigen byudvikling, hvor højhusene rejser sig af grunden. Udviklingen i centrum bliver suppleret af milliardprojekter som det nye universitetshospital, OUH, anlægget af letbanen og en række nye udviklingsområder med boliger og erhverv på især nedlagte industrigrunde som Gartnerbyen, Slagterigrunden, Dalum Papir og Sukkerkogeriet.


Samtidig har Odense formået at vende den erhvervsmæssige udvikling ved især at skabe en klynge omkring robotter og droner, og det betyder, at der er kommet reel interesse for at etablere sig i Odense.


Konferencen Erhvervs- og Boligmarkedet i Odense giver et overblik over mulighederne i Odense netop nu og går tæt på de konkrete investeringsmuligheder. Desuden ser vi nærmere på en række af de store udviklingsprojekter, deres status og fremdrift, rammebetingelser for områdets udvikling og så giver vi plads og mulighed for spørgsmål og debat.

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkomst

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Visionerne for Odense mod 2025

Odense har formået at få sat gang i vækst og udvikling efter en årrække med stagnation. Hvad bliver de næste skridt, og hvordan kommer Odense til fremadrettet at tiltrække investorer og udvikling? Hvordan bliver rækkefølgen og prioriteringen i de kommende års udvikling af Odense?
Peter Rahbæk Juel, borgmester, Odense Kommune
10:00

Ejendomsmarkedet i Odense

Interessen for at investere i Odense er vokset markant de seneste år. Efterspørgslen overstiger udbuddet, og afkastet er faldende. Samtidig er der stigende interesse for at lokalisere sig, og efterspørgslen på kontorer såvel som detail er på vej op. Hvordan kommer efterspørgslen på erhvervslokaler og investeringsejendomme til at udvikle sig?
Bent S. Jensen, direktør, Nybolig Erhverv Odense
10:20

Boligmarkedet og mulighederne i priser og udbud

Boligpriserne er steget markant i Odense på både lejeboliger og ejerboliger. Hvordan er tendenserne fremadrettet? Hvad kan nemmest sælges i det eksisterende marked og i projektmarkedet, og hvad er købernes prioriteringer?
Michael Thomsen, indehaver, Nybolig Odense – Thomsen, Demirhan & Led A/S
10:40

Efterspørgsel og nye detailmuligheder

I centrum af Odense bliver en stigende del af butiksmarkedet udlejet til food and beverage. Hvad skal der til for at skabe en succes i Odense centrum, og hvad betyder det for byen, at butikslivet i city er under omdannelse?
Jacob Christer Larsen, direktør, partner, Arkaden Food Market ApS Thomas Kyung Jensen, partner, Arkaden Food Market ApS
11:05

Spørgsmål og debat

11:15

Kaffepause

11:45

Case: Udvikling af Odense – projekter og muligheder

I løbet af de seneste år er flere især tidligere industriområder under konvertering til nye boligkvarterer. Hvad er de vigtigste overvejelser i de nye kvarterer? Hvad skal der til for at skabe en succesfuld case?
Michael Kruse, partner, arkitekt, C.F. Møller Jeanette Lindekilde Glasdam, direktionsassistent, Living Development
12:20

Erhvervsudvikling – fremdrift og udnyttelse af klynger

Odense har formået at kickstarte sit erhvervsliv med blandt andet at skabe stærke klynger for robot- og droneindustrien. Hvilke perspektiver er der i klyngeskabelsen, og hvor stor efterspørgsel kommer det til at skabe?
Søren Land, forretningsudvikler, UAS Denmark
12:40

Spørgsmål og debat

12:50

Placering af domicil i Odense – overvejelser og muligheder

Tom Juul Jensen, erhvervskundedirektør, Realkredit Danmark
13:00

Frokost

13:30

Byvandring og rundvisning i Odense

Få en status på nogle af de spændende projekter i Odense. Rundvisningen varer ca. 30-40 min.
FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Peter Rahbæk Juel, borgmester, Odense Kommune

  Peter Rahbæk Juel, borgmester, Odense Kommune

  OM Peter Rahbæk Juel

  Peter Rahbæk Juel har siden 1. januar 2017 været borgmester i Odense. Fra 2014 - 2017 arbejdede han som Sekretariatschef i Byg til Vækst, der arbejder med at udvikle byggebranchen på Fyn og få unge og ledige i job og uddannelse. Han har tidligere været rådmand for Social- og Arbejdsmarkeds­forvaltningen i Odense Kommune og for Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune.

 • Bent S. Jensen, direktør, Nybolig Erhverv Odense

  Bent S. Jensen, direktør, Nybolig Erhverv Odense

  OM Bent S. Jensen

  Bent S. Jensen er bredt funderet indenfor ejendomsbranchen. Han er oprindelig bankuddannet fra Bikuben i 1978 og er siden uddannet merkonom og HD-F. Bent S. Jensen har arbejdet som erhvervsrådgiver, erhvervschef, kreditchef og ejendomschef i diverse banker og været områdedirektør i Datea for Jylland Syd og Fyn, inden han i 1999 kom til Nybolig Erhverv Odense, der i dag er en af de mest fremtrædende erhvervsmæglere i Odense og omsætter en meget stor del af de professionelle ejendomme og udviklingsprojekter i området. Bent S. Jensen blev medejer i 2000 og eneejer i 2001.

 • Michael Thomsen, indehaver, Nybolig Odense – Thomsen, Demirhan & Led A/S

  Michael Thomsen, indehaver, Nybolig Odense – Thomsen, Demirhan & Led A/S

  OM Michael Thomsen

  Michael Thomsen har været ejendomsmægler siden 2002, selvstændig siden 2010 og har i dag 5 forretninger i Odense i henholdsvis Dalum, Tarup, Næsby, Skibhus og Odense C. Michael Thomsen har inden han blev selvstændig både været i EDC, Bolig Fyn, Danbolig samt Nybolig og er en erfaren boligmægler.

 • Jacob Christer Larsen, direktør, partner, Arkaden Food Market ApS

  Jacob Christer Larsen, direktør, partner, Arkaden Food Market ApS

  OM Jacob Christer Larsen

  Jacob og Thomas, tidligere kollegaer fra restaurationsbranchen, var en septemberdag i 2016 på et arbejdsrelateret besøg i Aarhus Street Food. Besøget blev grobund for de aller første tanker om et odenseansk street food marked, der satte sig fast i deres hoveder. De kunne ikke slå tanken ud af hovederne og begyndte derfor jagten på den perfekte lokation, som efter et års tids søgen blev Vestergade 68, Arkaden. Arkaden, det tidligere festcentrum, blev underskrevet og huser i dag tilsammen 18 madboder og barer.

 • Thomas Kyung Jensen, partner, Arkaden Food Market ApS

  Thomas Kyung Jensen, partner, Arkaden Food Market ApS

  OM Thomas Kyung Jensen

  Arkaden Food Market er et helt nyskabende koncept på Odenses gastronomiske scene, der har udviklet og forandret sig markant de seneste år. Arkaden blev strippet for tidligere indhold og i dag fordeler cirka 27 lejemål sig på stueetage og førstesal med cirka 500 siddepladser. Bag arkaden og udviklingen af den til et populært spise- og samlingssted står Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen.

 • Michael Kruse, partner, arkitekt, C.F. Møller

  Michael Kruse, partner, arkitekt, C.F. Møller

  OM Michael Kruse

  C.F. Møller har lavet planen for udvikling af den tidligere Dalum Papirfabrik, der sammen med de tilstødende ubebyggede arealer mod øst og landskabet mod vest udgør over 300.000 kvm. Partner Michael Kruse er ansvarlig for C.F. Møllers bud på området. Han er i dag partner i C.F. Møller, som han kom til i 2010 med erfaring fra andre ledende danske tegnestuer som 3XN og SHL.

 • Jeanette Lindekilde Glasdam, direktionsassistent, Living Development

  Jeanette Lindekilde Glasdam, direktionsassistent, Living Development

  OM Jeanette Lindekilde Glasdam

  Jeanette Lindekilde Glasdam har de sidste cirka 10 år beskæftiget sig med organisationsudvikling og forretningsudvikling i ejerledede virksomheder, som er blevet uddannelsesmæssigt underbygget med blandt andet en organisatorisk og en finansiel uddannelse. De seneste par år har hun arbejdet tæt sammen med Lars Klitgaard, developer, stifter og ejer af developer virksomheden, Living Development. Lars Klitgaard har i mere end 25 år beskæftiget sig med ejendomsudvikling. I Living Development arbejdes med udviklingsprojekter i størrelsesordenen 20-200 millioner kr. ud fra devisen ”En god investering for investor, er boliger med godt nærmiljø”.

 • Søren Land, forretningsudvikler, UAS Denmark

  Søren Land, forretningsudvikler, UAS Denmark

  OM Søren Land

  Søren Land er Business Development Manager i UAS Denmark med ansvar for værdiskabelse i den nationale droneklynge, der består af cirka 150 virksomheder og institutioner samt etablering af den nye drone startup hub / inkubator. Med en baggrund indenfor national og international ledelse og salg og marketing arbejder Søren Land med at vækste den nationale droneindustri. Søren Land har en master fra Syddansk Universitet.

 • Tom Juul Jensen, erhvervskundedirektør, Realkredit Danmark

  Tom Juul Jensen, erhvervskundedirektør, Realkredit Danmark

  OM Tom Juul Jensen

  Som erhvervskundedirektør for Realkredit Danmark har Tom Juul Jensen fingeren på pulsen i forhold til, hvad der finansielt kan lade sig gøre i Odense nu og her og hvordan. Tom Juul Jensen har arbejdet i Realkredit Danmark i godt 26 år i forskellige specialist & lederjobs og på forskellige lokaliteter - de seneste 12 år i Odense i Finanscentret, der dækker hele Fyn. Tom Juul Jensen er statsaut. ejendomsmægler og har en MBA i Business Administration.

Download / print program