OM KONFERENCEN

 

Indhold
Seminaret gennemgår kort reglerne for moms på fast ejendom og kigger herefter på udviklingen i praksis mv. gennem det seneste år med særligt fokus på faldgruber og optimering i forhold til køb og exit samt løbende drift. Skattemæssigt fokuseres der på etablering af den korrekt struktur i forhold til køb og exit samt den generelle beskatning i ejerperioden og hvilke særlige forhold, man skal være opmærksom på (rentefradragsbegrænsning, kildeskat, omgåelsesklausul mv.).

Baggrund
Moms og skattemæssige forhold kan ofte være af afgørende betydning i forbindelse med investering i fast ejendom. Både i forhold til indledende overvejelser omkring valg af struktur, den løbende drift og ikke mindst en senere exit. Der er tale om komplekse forhold, hvor udviklingen i reglerne og praksis hele tiden skal vurderes i forhold til de konkrete ønsker med projektet. Vi vil på dette seminar trække linjerne op og sætte fokus på de moms- og skattemæssige udfordringer og muligheder inden for fast ejendom.

Mål med seminaret
Formålet med seminaret er at give en introduktion og en opdatering af de seneste ændringer på området, som er knyttet til arbejdet med håndtering af moms- og afgiftsmæssige forhold i forbindelse med byggeri, udlejning af fast ejendom, herunder også om moms ved køb og salg af fast ejendom.  Efter kurset vil du på et overordnet niveau kunne genkende, kvalificere og diskutere retligt begrundede løsninger på de momsmæssige problemstillinger, som du i dit daglige arbejde vil støde på i forbindelse med opførsel og udvikling af fast ejendom. Herudover vil du have en forståelse for reglerne om moms ved udlejning og handel med fast ejendom.

Du vil samtidig blive i stand til at overveje og vurdere forskellige momsmæssige optimeringsmuligheder i forbindelse med håndteringen af fast ejendom.

Målgruppe
Seminaret henvender sig til alle, der direkte eller indirekte beskæftiger sig med udvikling samt køb og salg af fast ejendom.


PROGRAM
14:05

SKAT

Arne Larsen, Statsautoriseret revisor, Partner, Redmark
16:00

MOMS

Søren Heimer, Senior VAT Manager, Redmark
FOREDRAGSHOLDERE
 • Arne Larsen, Statsautoriseret revisor, Partner, Redmark

  Arne Larsen, Statsautoriseret revisor, Partner, Redmark

  OM Arne Larsen

  Arne Larsen er skatteafdelingsleder med erfaring indenfor specielt fast ejendom, generationsskifte og omstruktureringer. Arne er tilknyttet Redmarks ejendomsgruppe. Arne er herudover bl.a. mangeårigt medlem af FSR skatteudvalg.

 • Søren Heimer, Senior VAT Manager, Redmark

  Søren Heimer, Senior VAT Manager, Redmark

  OM Søren Heimer

  Søren Heimer er momsspecialist med speciale indenfor fast ejendom. Søren er tilknyttet Redmarks ejendomsgruppe.

TILMELD Download / print program