OM KONFERENCEN

 

PROGRAMMET OFFENTLIGGØRES SNAREST, MEN DU KAN ALLEREDE NU SIKRE DIG EN PLADS PÅ SEMINARET.

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

v./Mira Trolle Scheel, Markedsdirektør og partner, Estate Media
09:35

Værdiskabende bestyrelsesarbejde

Iben Winsløw, Advokat (L), Partner, Winsløw Advokatfirma Henrik Enegaard Skaanderup, Professionel bestyrelsesformand og -medlem,
FOREDRAGSHOLDERE
 • Iben Winsløw, Advokat (L), Partner, Winsløw Advokatfirma

  Iben Winsløw, Advokat (L), Partner, Winsløw Advokatfirma

  OM Iben Winsløw

  Iben Mai Winsløw er navnepartner i advokatfirmaet Winsløw, der er specialiseret indenfor fast ejendom og entrepriseret. Hun Mai Winsløw beskæftiger sig primært med ejendomstransaktioner, erhvervslejeret, K/S’er og ejendomsudvikling. Iben Mai Winsløw blev cand. jur. fra Københavns Universitet i 1993 og har blandt andet været i Rønne & Lundgren inden hun blev selvstændig og startede Winsløw i 2005. Iben Winsløw har møderet for landsretten og er desuden medlem af Advokatrådet siden 2013. Hun sidder i bestyrelsen for Core Bolig VI, Nordic Solar Energy A/S og WindSpace A/S.

 • Henrik Enegaard Skaanderup, Professionel bestyrelsesformand og -medlem,

  Henrik Enegaard Skaanderup, Professionel bestyrelsesformand og -medlem,

  OM Henrik Enegaard Skaanderup

  Henrik Enegaard Skanderup har mere end 28 års projekt- og erhvervserfaring, heraf 25 år som (top)leder i ind- og udland, samt 16 år som bestyrelsesformand og -medlem. Foruden erfaring fra bestyrelseslokalerne, har Henrik også indgående erfaringen med selv at referere til en bestyrelse, hvilket gør Henrik til én af de unge, moderne og proaktive bestyrelsesmedlemmer. Henrik arbejder i dag som fuldtids professionel bestyrelsesformand og/eller -medlem i ejerledede virksomheder - primært indenfor bygge- og ejendomsbranchen. Det er i denne rolle, hvor han skaber allermest værdi og har meget tilfredse aktionærer / ejerledere. Hele landet er hans arbejdsplads med 4 bestyrelsesformandsposter i Midt Jylland samt 5 bestyrelsesformandsposter og 1 bestyrelsespost på Sydsjælland og i Storkøbenhavn.

TILMELD Download / print program