OM KONFERENCEN

 

Boligdagene 2019

Programmet for Boligdagene offentliggøres når vi nærmer os arrangementet, men du kan allerede nu sikre dig en plads.


Boligdagene er en ny årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger. Konferencen holdes over 2 dage med overnatning og festmiddag, på det skønne hotel Vejlefjord og vil fremover være det årlige mødested for aktører i boligmarkedet.

Boligdagene giver det nødvendige overblik over køb og salg af boliger i Danmark og sætter fokus på boligmarkedets udfordringer og muligheder. Konferencen tager temperaturen på boligmarkedet både i dag og i fremtiden.

På Boligdagene går vi tæt på den perfekte bolig for seniorer og familier, på projektsalg, nye boligformer, finansiering, by- og boligudvikling, på andels- og ejerboliger, udlejningsejendomme og alt det andet, der er vigtigt for boligmæglere, investorer, arkitekter og udviklere for at holde sig opdateret med den nyeste viden i det omskiftelige boligmarked

Det 2 dages program vil byde på en række danske og internationale talere, nye impulser fra boligudvikling i ind- og udland, debatter om boligmarkedets udvikling, rundbordsdiskussioner, festmiddag og netværksarrangementer.

Boligdagene strækker sig over to dage med boliger i centrum og giver et unikt indblik i trends og tendenser i et boligmarked under kraftig forandring.

Estate Media har udviklet og afholder mere end 35 årlige konference- og netværksarrangementer for bygge- og ejendomsbranchen.

Målgruppe
Investorer i boligmarkedet, boligudviklere, boligmæglere, erhvervsmæglere, projektsalgsmæglere, boliginvestorer, finansieringskilder, administratorer, arkitekter og andre med interesse i boligmarkedet.


Medlemmer af Estate More Club
Bemærk venligst, at platinmedlemskab af Estate More Club indbefatter adgang til enten Boligdagene eller Ejendomsdagene. 

Andet
Medlemskab i Byggesocietetet er altid personligt og rabat på deltagergebyr gælder kun det navngivne medlem.
Tilmeldingen er bindende.
For at fremgå på deltagerlisten, skal tilmelding modtages 4 hverdage inden konferencen.

Kursusbevis
Vi udsteder kursusbevis til dokumentation af deltagelse for eksempel til Dansk Ejendomsmæglerforening eller Advokaternes Efteruddannelse.

Antal lektioner til efteruddannelse
Konferencen giver 9 lektioner

Salg- og leveringsbetingelser
Se salgs-og leveringsbetingelser for Estate konferencer og seminarer her

PROGRAM

Torsdag den 1. februar

12:00

Frokost på Hotel Vejlefjord

13:00

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
FOREDRAGSHOLDERE
  • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

    Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

    OM Kamilla Sevel

    Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

TILMELD Download / print program