OM KONFERENCEN

 

SEMINARET ER EFTER FØRST TIL MØLLE PRINCIPPET, DA DER ER BEGRÆNSET PLADS. 

Den nye ejendomsvurderingslov anvendes første gang ved vurderingerne i starten af 2019. Fremadrettet vil ejendomsvurderingerne være baseret på et nuanceret og omfangsrigt datagrundlag vedrørende den enkelte ejendom. Hvad betyder det nye system for dig? Få et overblik over de geografiske variable, algoritmerne, forsigtighedsprincippet, overgangsreglerne -  og ikke mindst samspillet med de nye regler om boligbeskatning.

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

09:35

Det nye ejendomsvurderingssystem

Christian Schwarz-Hansen, Advokat, partner, LEAD Rödl & Partner Charlotte Bjerregaard, Geograf og geodataanalytiker, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
FOREDRAGSHOLDERE
 • Christian Schwarz-Hansen, Advokat, partner, LEAD Rödl & Partner

  Christian Schwarz-Hansen, Advokat, partner, LEAD Rödl & Partner

  OM Christian Schwarz-Hansen

  Christian Schwarz-Hansen er advokat og partner hos LEAD Rödl & Partner. Han er specialist indenfor fast ejendom og finansiering , og repræsenterer en række danske og udenlandske ejendomsinvestorer i forbindelse med køb og salg af udlejningsejendomme, lejeret og entreprise. Indenfor lejeretten har Christian en bred erfaringsbase indenfor både erhvervs- og boliglejeretten. Christian repræsenterer løbende ejendomsinvestorer i forbindelse med sager vedrørende beboel- seslejemål i den eksisterende boligmasse, herunder sager om lejefastsættelse, og han har betyde- lig erfaring med at føre sådanne sager ved ankenævn og domstolene.

 • Charlotte Bjerregaard, Geograf og geodataanalytiker, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

  Charlotte Bjerregaard, Geograf og geodataanalytiker, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

  OM Charlotte Bjerregaard

TILMELD Download / print program