OM KONFERENCEN

 

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

Mira Trolle, Markedsdirektør og partner, Estate Media
09:35

Application of Production Design Processes and Software in Construction

Dassault Systemes leverer en platform til brug for produktionsvirksomheder, og hvis Uber er verdens største taxiselskab er Dassault Systemes verdens største produktionsvirksomhed. Som noget relativt nyt er systemet begyndt at blive taget i brug i byggeriet.

Dejan vil fortælle om, hvad byggeriet kan lære af designprocesserne i produktionsindustrien.
Dejan Vitorovic, Business development manager, Dassault Systèmes
10:15

Automatisering på byggepladsen

Blue Ocean Robotics leverer automatiserede løsninger i samarbejde med partnere i en lang række industrier, herunder inden for byggeriet, hvor der er flere spændende projekter på vej.

Claus Risager vil tale om både den generelle og den konkrete udvikling mod større automatisering gennem anvendelse af robotter på byggepladsen – også til byggerier, som ikke er standardiseret.
Claus Risager, CEO, Blue Ocean Robotics
10:55

Kaffepause

11:25

Præfabrikation

Præfabrikation er måske det klareste eksempel på, hvor byggeriet har hentet inspiration fra produktionsindustrien. Anvendelsen af præfabrikation bliver mere og mere udbredt, kvaliteten stiger sammen med graden af færdiggørelse.

Lasse Rangstrup vil tale om et af de nyeste koncepter inden for præfabrikation.
Lasse Rangstrup, Ejer og direktør, 2Rangstrup Holding ApS
12:05

Samarbejdsforhold

Med udgangspunkt i de samarbejdsformer, der anvendes i produktionsindustrien (herunder de eksempler, som vi har hørt i løbet af dagen) og de nyeste kontraktuelle tendenser, vil Steffen forklare om, hvordan effektive samarbejder kan skrues sammen.
Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm
12:45

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Mira Trolle, Markedsdirektør og partner, Estate Media

  Mira Trolle, Markedsdirektør og partner, Estate Media

  OM Mira Trolle

 • Dejan Vitorovic, Business development manager, Dassault Systèmes

  Dejan Vitorovic, Business development manager, Dassault Systèmes

  OM Dejan Vitorovic

  Dejan Vitorovic er business development manager hos Dassault Systèmes, hvor han har været ansat siden 2007. Dejan Vitorovic er ansvarlig for at skabe målbar vækst for partnere og kunder. Dejan Vitorovic er uddannet maskineingeniør fra University of Kragujevac i 1991. Tidligere har Dejan Vitorovic været teamleder inden for PLM implementation, hos WM-data Sverige AB med ansvaret for et team på 10 personer. Teamet stod for en konsulentopgave hos Volvo IT, hvor Dejan Vitorovic var systemarkitekt med ansvar for global installation af Pro/Engineer og Intralink, herunder også VBS scripting, Java Scripting og Wise installer.

 • Claus Risager, CEO, Blue Ocean Robotics

  Claus Risager, CEO, Blue Ocean Robotics

  OM Claus Risager

 • Lasse Rangstrup, Ejer og direktør, 2Rangstrup Holding ApS

  Lasse Rangstrup, Ejer og direktør, 2Rangstrup Holding ApS

  OM Lasse Rangstrup

  Lasse Rangstrup er uddannet cand.merc og er selvstændig projektudvikler og producent af fleksible "lego-klodser", som han selv kalder det. I alt har han bygget for 500 millioner kr. boliger og har yderligere boliger for 600 millioner kr. i pipelinen, hvoraf projekter for 200 millioner kr. er ungdomsboliger. Han har fokus på arkitektur og forsøger at være med til at udvikle produktet og skabe øget værdi ved at optimere selve byggeprocessen.

 • Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm

  Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm

  OM Steffen Hebsgaard Muff

  Steffen Hebsgaard Muff beskæftiger sig primært med procesret, konfliktløsning og tvangsfuldbyrdelse. Steffen har været involveret i sager som samlet har vedrørt et tocifret milliardbeløb og fører navnlig sager inden for entrepriserettens område, men har også omfattende erfaring med forsikringssager, herunder dækningstvister samt erhvervs-, produkt- og professionsansvar. I forlængelse heraf yder Steffen rådgivning om håndtering af risici gennem et mix af aftalevilkår, almindelige og særlige forsikringer.

Download / print program