OM KONFERENCEN

 

Indhold
Flere nye udviklingsområder præger området vest for København i Høje-Taastrup og Roskilde. Investorerne har fået øje på Vestegnen og mulighederne for at udvikle i det trafikale knudepunkt. I de kommende år er flere nye bolig- og erhvervsområder på vej.

På denne konference går vi tæt på udviklingen og en række af de kommende projektmuligheder indenfor såvel erhverv som bolig i både Høje-Taastrup og Roskilde.

Nye udviklingsområder som Nærheden er kommet godt i gang og tiltrækker projektudviklere og investorer, foruden en massiv masterplan kommer til at sætte gang i sammenhængskraften i hele Høje-Taastrup området.


 

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Roskilde mod 2020

Roskilde bliver udvidet i de kommende år. Det nye udviklingsområde Musicon er godt i gang, Trekroner er et andet udbygningsområde for boliger, erhverv og institutioner i Roskilde Kommune, og Roskilde bymidte har udviklet sig markant de seneste år. Der er sat en ambitiøs dagsorden om væksten og udvidelsen i byen. Hvad bliver de næste udviklingsområder, og hvad bliver kendetegnende for byens udvikling de kommende år?
Tomas Breddam, formand, Plan og Teknikudvalget - Roskilde Kommune
10:00

Investeringer i Roskilde og Høje-Taastrup

Jagten på afkast har ledt flere investorer til at se på området vest for København. Både internationale og danske investorer har købt op i større eller mindre grad. Hvad skal der til for, at en ejendom eller et projekt er attraktivt udenfor København, og i hvor høj grad fortsætter interessen for at investere? Hvad er de afgørende parametre for at vække investorernes interesse?
Peter Ildal Nielsen, Projektchef, Wihlborgs A/S
10:30

Efterspørgsel efter fællesskaber

NærHeden etablerer en del fællesfaciliteter i form af kvarterhuse til beboerne, udekøkken, byhaver mm, men investorerne etablerer også selv fællesfaciliteter og bofællesskaber, fordi det tydeligvis efterspørges i markedet. NærHeden har netop indgået en aftale med Balder og Sjælsø Management om etablering af seniorbofælleskabet Bovieran med 55 seniorboliger omkring en 1.400 kvm glasoverdækket vinterhave. Hør mere om de spændende projekter som er undervejs i NærHeden.
Ole Møller, ph.d., direktør, NærHeden
10:50

Kaffepause

11:20

Investering og muligheder i Høje-Taastrup – fremtid og visioner

Udviklingen i Høje-Taastrup har taget fart med nye boligkvarterer, erhvervsvirksomheder og en helt ny masterplan, der skal binde kommunen sammen. Hvad bringer udviklingen fremadrettet? Overordnede visioner og forventninger til Høje-Taastrups udvikling set i lyset af dagens indlæg.
Lars Holte, kommunaldirektør, Høje-Taastrup kommune Ole Pedersen, adm. direktør, Holteprojekt Bygherrerådgivning A/S
11:45

Udvikling af boliger i Høje-Taastrup og Roskilde

Flere spændende boligprojekter er på vej både i Roskilde og i Høje-Taastrup, og der er efterspørgsel både på private og almene boliger både til studerende og familieboliger. Hvad er perspektiverne for boliginvesteringerne, hvor mange boliger kan området bære, og hvilke overvejelser er der bag de projekter, der er på vej?
Bo Jørgensen, Direktør, Boligselskabet Sjælland Michael Brixhuus, direktør/CEO, SVANEN Gruppen Brian Gade, Direktør, Container Living
12:25

Butiksmarkedet i Høje-Taastrup og Roskilde

City 2 skal udvides og bliver en nøglefaktor i forhold til at binde hele Høje-Taastrup sammen i fremtiden. Et nyt udviklingskonsortie vil arbejde for at få en sammenhængende bymidte med boliger og erhverv. Hvordan bliver oplandet, og hvad er forventningerne til de nye udvidelser i samspil med de eksisterende bymidter i området?
Thomas Lüscher, Center Manager, DEAS A/S Tina Pihl, formand, Taastrup Bymidte
13:00

Frokost og netværk

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Tomas Breddam, formand, Plan og Teknikudvalget - Roskilde Kommune

  Tomas Breddam, formand, Plan og Teknikudvalget - Roskilde Kommune

  OM Tomas Breddam

 • Peter Ildal Nielsen, Projektchef, Wihlborgs A/S

  Peter Ildal Nielsen, Projektchef, Wihlborgs A/S

  OM Peter Ildal Nielsen

  Peter Ildal Nielsen har 25 års erfaring fra ejendomsbranchen og har primært arbejdet med erhvervsejendomme på Københavns Vestegn og langs Ring 3. Peter Ildal Nielsen har tidligere arbejdet i Svenske PLEIAD Real Estate og de sidste 20 år som Regionschef for Wihlborgs i Danmark. Moderselskabet Wihlborgs Fastigheter AB er et svensk ejendomsselskab noteret på Large Cap i Stockholm.

 • Ole Møller, ph.d., direktør, NærHeden

  Ole Møller, ph.d., direktør, NærHeden

  OM Ole Møller

  Ole Møller er direktør for byudviklingsselskabet NærHeden P/S, der er et partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. NærHeden vil de kommende ca. 20 år udvikle "fremtidens forstad" ved Hedehusene med 3.000 boliger, skole, institutioner, detailhandel og kontorerhverv. Ole Møller er uddannet civilingeniør og Ph.D. i samfundsøkonomiske vurderingsmetoder. Han har tidligere været bl.a. projektleder for COWI, chef for Transportrådet, teknisk direktør i Roskilde Kommune og kommunaldirektør i Faxe Kommune.

 • Lars Holte, kommunaldirektør, Høje-Taastrup kommune

  Lars Holte, kommunaldirektør, Høje-Taastrup kommune

  OM Lars Holte

  Lars Holte arbejder som kommunaldirektør i Høje-Taastrup kommune og er her igennem meget involveret i kommunens udviklingsprojekter, bl.a. Nærheden og Høje Taastrup C. Lars har tidligere været kommunaldirektør i Odsherred og har arbejdet mange år i KL. Endvidere er Lars formand for kommunaldirektørforeningen, kreds Hovedstaden.

 • Ole Pedersen, adm. direktør, Holteprojekt Bygherrerådgivning A/S

  Ole Pedersen, adm. direktør, Holteprojekt Bygherrerådgivning A/S

  OM Ole Pedersen

  Ole Pedersen har været tilknyttet projektet Høje Taastrup C siden februar 2014 som procesrådgiver med det formål at udvikle masterplanen fra 2012, så den blev attraktiv for investorer og for den nuværende ejerkreds. Ole Pedersen har fungeret som rådgivende ingeniør i 30 år, som administrerende direktør i Steensen og Varming, Byggeplandata og siden 2004 i Holteprojekt, som er et selvstændigt datterselskab af det norske Holte Consulting.

 • Bo Jørgensen, Direktør, Boligselskabet Sjælland

  Bo Jørgensen, Direktør, Boligselskabet Sjælland

  OM Bo Jørgensen

  Bo Jørgensen er adm. direktør for Boligselskabet Sjælland, der er landets 6. største, almene boligselskab. Boligselskabet står overfor en række større renoveringer og nybyggeri, særlig i Roskilde-området. Faktisk bliver der i øjeblikket planlagt arbejder for over 3 mia. kr. Bo Jørgensen har været i Boligselskabet Sjælland i 10 år og har en baggrund i den finansielle sektor.

 • Michael Brixhuus, direktør/CEO, SVANEN Gruppen

  Michael Brixhuus, direktør/CEO, SVANEN Gruppen

  OM Michael Brixhuus

  Michael Brixhuus er partner og direktør og SVANEN Gruppen som beskæftiger sig med ejendomsudvikling i hele Danmark. Michael Brixhuus har været aktiv indenfor ejendomsudvikling siden 1997 hvor han sammen med sin bror og far, stiftede Brixhuus A/S som i dag blandt andet ejet SVANEN Gruppen. Michael Brixhuus har udviklet og opført bolig- og erhvervsprojekter i Danmark og Tyskland gennem hele perioden.

 • Brian Gade, Direktør, Container Living

  Brian Gade, Direktør, Container Living

  OM Brian Gade

  Brian Gade er adm. direktør i selskabet Container Living, der via et nyt koncept skaber midlertidige boliger ved hjælp af skibscontainere. Et af de første steder, som containerne er blevet opstillet er i Kanalbyen i Fredericia. Brian Gade har siden 1997 været selvstændig og i partnerskaber beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling inden for blandt andet ejendomsbranchen, import af belysningsudstyr, opstart af restauranter som for eksempel Vejle Bryghus m.fl. Blandt erfaringerne er også initiativ og udvikling af tre patenter, senest for App Creator. Brian Gade har en Bachelor i Business Administration. Brian Gade er også en del af Mølholm Kapital, der udvikler boliger i blandt andet Løkken, Bredballe og Børkop.

 • Thomas Lüscher, Center Manager, DEAS A/S

  Thomas Lüscher, Center Manager, DEAS A/S

  OM Thomas Lüscher

 • Tina Pihl, formand, Taastrup Bymidte

  Tina Pihl, formand, Taastrup Bymidte

  OM Tina Pihl

TILMELD Download / print program