OM KONFERENCEN

 

PropTech står for Property Technology og begrebet dækker bredt over de mange IT- og dataløsninger, som vil forandre den måde, vi både handler, driver og bygger ejendomme på. Og ikke mindst bruger de enorme mængder af data, som ejendommene genererer.


Konkret gælder det lige fra øget brug af nye IT-løsninger til finansiering og over til projektering af byggerier og værktøjer til styring af ejendomme. Og det gælder også de mange nye løsninger, der er på vej for at benytte Big Data til at forstå en ejendoms rentabilitet og mulighederne for at værdioptimere.


PropTech er altså endnu et vidt begreb og handler om alle de steder, hvor IT og digitalisering rammer ejendomsporteføljen på nye måder. Dermed kan PropTech blive afgørende for værdiskabelsen i ejendomsbranchen i fremtiden.


Estate Media skaber nu et forum, der giver overblik over PropTech løsninger i det danske marked og samtidig er med til at sætte dagsordenen for den måde, vi kommer til at bruge PropTech på i fremtiden. 


Programmet offentliggøres snarest, men du kan allerede nu sikre dig en plads på konferencen.


 

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, Chefredaktør, Estate Media
13:00

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
  • Kamilla Sevel, Chefredaktør, Estate Media

    Kamilla Sevel, Chefredaktør, Estate Media

    OM Kamilla Sevel

    Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

TILMELD Download / print program