OM KONFERENCEN

 

Både store og små virksomheder flytter til Trekantområdet, hvor det er muligt at tiltrække arbejdskraft fra et stort opland. Derudover er befolkningstilvæksten flere steder næsten dobbelt så høj som gennemsnittet i Danmark, og det er med til at understøtte efterspørgslen på boliger. Derfor er investorinteressen stigende, og investorerne ser både på mulighederne for at investere og udvikle boligprojekter og erhvervs.

På denne konference går vi tæt på den aktuelle udvikling og projekterne i Kolding, Fredericia og Vejle og ser nærmere på fremtidsperspektiver for ejendomsmarkedet i Trekantområdet.

Konferencen giver et overblik over området og den aktuelle markedssituation og giver gennem en række eksempler et indblik i muligheder og potentiale. Konferencen henvender sig især til udviklere, investorer, finansieringskilder, arkitekter, ingeniører, erhvervsmæglere, rådgivere og politisk og udviklingsmæssigt interesserede i byudvikling, virksomheder med lokaliseringsbehov i Trekantområdet samt alle med professionel interesse og investeringsinteresse i boliger eller erhverv i Fredericia, Vejle og Kolding.


 

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

v/ Kamilla Sevel, chefredaktør og partner, Estate Media
09:35

Udviklingen i Fredericia og visionerne for de kommende år

Fredericia er igennem en markant udvikling med øget bosætning, et stigende antal erhvervsvirksomheder og positiv fremdrift. Hvad bliver de næste skridt for udviklingen af kommunen, og hvordan bliver samspillet med de øvrige kommuner i Trekantområdet?
Jacob Bjerregaard, borgmester, Fredericia Kommune
10:00

Ejendomsmarkedet i Trekantområdet

Ejendomsmarkedet i Trekantområdet er i kraftig udvikling. Efterspørgslen på lokaler giver både pæne udlejninger, men flere større virksomheder er også ved at udvikle domicil i området. Samtidig har flere både lokale og institutionelle investorer fået øjnene op for potentialet i markedet. Hvad er de vigtigste milepæle, og hvilke forandringer kan forventes i markedet i henholdsvis Kolding, Fredericia og Vejle i de kommende måneder?
René Neesgaard, direktør, partner, Colliers International Danmark A/S
10:25

Boligmarkedet i Trekantområdet

Både Kolding, Fredericia og Vejle har rigtig mange boligprojekter på vej. Men selvom der er befolkningstilvækst, så er det ikke nødvendigvis de boliger, der bliver efterspurgt, som også bliver bygget. Eller er det? Vi går tæt på boligmarkedet og ser på efterspørgsel og prisstruktur.
Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S
10:45

Investeringer i Trekantområdets store byer

Flere investorer har fået øjnene op for mulighederne i den markante befolkningstilvækst i Trekantområdet og udvikler boliger og/eller erhverv. Hvordan udvikler projekterne sig? Hvad er den primære målgruppe, og hvordan rammer man den optimalt?
11:15

Kaffepause

11:45

CASE

12:10

Kolding, Vejle og Fredericia som erhvervsområde

Den voksende bosætning har sat boligbyggeriet i fokus de seneste år, men nu vokser interessen for erhvervskvm. i Trekantområdet. Hvad er de væsentligste efterspørgselsparametre for brugerne, og hvorfor vælger man at placere sig i Trekantområdet? Eksempler på aktuelle erhvervsprojekter.
Martin Sørensen, ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S
12:40

Udviklingsområder for milliarder

Kanalbyen i Fredericia er et ambitiøst byudviklingsprojekt beliggende midt i Danmark med udsigt til Lillebælt. 20 hektar danner rammen om projektarealet, der rummer kanaler og plads til rekreative og levende byrum. Området er det mest søgte område på Boligsiden i Trekantområdet, og der er godt gang i både boligsalg og projektudvikling. Udviklingen af området motiveres af en række strategiske drivere, blandt andet af udvikling af et nyt Fredericia Teater og udvikling af Fredericia som krydstogtdestination. Hvad er status lige nu – og hvad er de næste skridt i udviklingen?
Tim E. Andersen, Projektdirektør, Kanalbyen i Fredericia
13:00

Frokost og netværk

13:30

Rundvisning af huset

FOREDRAGSHOLDERE
 • Jacob Bjerregaard, borgmester, Fredericia Kommune

  Jacob Bjerregaard, borgmester, Fredericia Kommune

  OM Jacob Bjerregaard

  Jacob Bjerregaard har siden januar 2014 været Borgmester i Fredericia Kommune. Han er en erfaren politiker og var fra 2011 til 2014 medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, næstformand for Folketingets Udenrigsudvalg og udlændinge- og integrationsordfører for Socialdemokraterne. Jacob Bjerregaard har tidligere arbejdet som politisk konsulent og presserådgiver i Fagforbundet HK og på Professionshøjskolen Metropol i København. Sideløbende har han undervist i international økonomi på Niels Brock Copenhagen Business College. Jacob Bjerregaard har en bachelorgrad i offentlig økonomi fra Roskilde Universitet og er Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

 • René Neesgaard, direktør, partner, Colliers International Danmark A/S

  René Neesgaard, direktør, partner, Colliers International Danmark A/S

  OM René Neesgaard

  René Neesgaard er direktør og partner hos Colliers International Danmark i Vejle. René har arbejdet med erhvervsejendomme i Trekantområdet de seneste 14 år og med sektoren de seneste 20+ år. I perioden har René stået for nogle af de mest markante salg og udlejninger i området og han har arbejdet med både vurderinger, salg, udlejning, projektudvikling og udbudsprocesser. I 2013 blev René Neesgaard optaget som partner, samt udnævnt til direktør. René har arbejdet både med forretningsudvikling af den lokale afdeling af Colliers i Vejle og fra 2010 i bredere forstand, som medlem af den nationale ledelse i Colliers International Danmark A/S. Colliers har i 2018 cirka 150 ansatte, heraf 65 mæglere.

 • Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  OM Nikolaj Pfeiffer

 • Martin Sørensen, ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S

  Martin Sørensen, ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S

  OM Martin Sørensen

 • Tim E. Andersen, Projektdirektør, Kanalbyen i Fredericia

  Tim E. Andersen, Projektdirektør, Kanalbyen i Fredericia

  OM Tim E. Andersen

  Tim E. Andersen er projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia - et byudviklingsprojekt på Fredericia Havn. Tim E. Andersen har tidligere været kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor han også stod i spidsen for flere store byudviklingsprojekter.

TILMELD Download / print program