OM KONFERENCEN

 

Både store og små virksomheder flytter til Trekantområdet, hvor det er muligt at tiltrække arbejdskraft fra et stort opland. Derudover er befolkningstilvæksten flere steder næsten dobbelt så høj som gennemsnittet i Danmark, og det er med til at understøtte efterspørgslen på boliger. Derfor er investorinteressen stigende, og investorerne ser både på mulighederne for at investere og udvikle boligprojekter og erhvervs.

På denne konference går vi tæt på den aktuelle udvikling og projekterne i Kolding, Fredericia og Vejle og ser nærmere på fremtidsperspektiver for ejendomsmarkedet i Trekantområdet.

Konferencen giver et overblik over området og den aktuelle markedssituation og giver gennem en række eksempler et indblik i muligheder og potentiale. Konferencen henvender sig især til udviklere, investorer, finansieringskilder, arkitekter, ingeniører, erhvervsmæglere, rådgivere og politisk og udviklingsmæssigt interesserede i byudvikling, virksomheder med lokaliseringsbehov i Trekantområdet samt alle med professionel interesse og investeringsinteresse i boliger eller erhverv i Fredericia, Vejle og Kolding.


 

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Udviklingen i Kolding og visionerne for de kommende år

Kolding er igennem en markant udvikling med øget bosætning, ændret boligbehov, et stigende antal erhvervsvirksomheder og positiv fremdrift. Hvad bliver de næste skridt for udviklingen af kommunen, og hvordan bliver samspillet med de øvrige kommuner i Trekantområdet?
10:00

Ejendomsmarkedet i Trekantområdet

Ejendomsmarkedet i Trekantområdet er i kraftig udvikling. Efterspørgslen på lokaler giver både pæne udlejninger, men flere større virksomheder er også ved at udvikle domicil i området. Samtidig har flere både lokale og institutionelle investorer fået øjnene op for potentialet i markedet. Hvad er de vigtigste milepæle, og hvilke forandringer kan forventes i markedet i henholdsvis Kolding, Fredericia og Vejle i de kommende måneder?
René Neesgaard, direktør, partner, Colliers International Danmark A/S
10:20

Boligmarkedet i Trekantområdet

Både Kolding, Fredericia og Vejle har rigtig mange boligprojekter på vej. Men selvom der er befolkningstilvækst, så er det ikke nødvendigvis de boliger, der bliver efterspurgt, som også bliver bygget. Eller er det? Vi går tæt på boligmarkedet og ser på efterspørgsel og prisstruktur.
Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S
10:40

Investeringer i Trekantområdets store byer

Flere investorer har fået øjnene op for mulighederne i den markante befolkningstilvækst i Trekantområdet og udvikler boliger og/eller erhverv. Hvordan udvikler projekterne sig? Hvad er den primære målgruppe, og hvordan rammer man den optimalt?
11:00

Kaffepause

11:30

Kolding, Vejle og Fredericia som erhvervsområde

Den voksende bosætning har sat boligbyggeriet i fokus de seneste år, men nu vokser interessen for erhvervskvm. i Trekantområdet. Hvad er de væsentligste efterspørgselsparametre for brugerne, og hvorfor vælger man at placere sig i Trekantområdet? Eksempler på aktuelle erhvervsprojekter.
Martin Sørensen, ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S Nils Skeby, CEO, ADP A/S
12:10

Udviklingsområder for milliarder

Kanalbyen i Fredericia er et ambitiøst byudviklingsprojekt beliggende midt i Danmark med udsigt til Lillebælt. 20 hektar danner rammen om projektarealet, der rummer kanaler og plads til rekreative og levende byrum. Området er det mest søgte område på Boligsiden i Trekantområdet, og der er godt gang i både boligsalg og projektudvikling. Udviklingen af området motiveres af en række strategiske drivere, blandt andet af udvikling af et nyt Fredericia Teater og udvikling af Fredericia som krydstogtdestination. Hvad er status lige nu – og hvad er de næste skridt i udviklingen?
Tim E. Andersen, Projektdirektør, Kanalbyen i Fredericia
12:50

Placering af domicil i Kolding – overvejelser og muligheder

13:00

Frokost og netværk

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • René Neesgaard, direktør, partner, Colliers International Danmark A/S

  René Neesgaard, direktør, partner, Colliers International Danmark A/S

  OM René Neesgaard

  René Neesgaard er direktør og partner hos Colliers International Danmark i Vejle. René har arbejdet med erhvervsejendomme i Trekantområdet de seneste 14 år og med sektoren de seneste 20+ år. I perioden har René stået for nogle af de mest markante salg og udlejninger i området og han har arbejdet med både vurderinger, salg, udlejning, projektudvikling og udbudsprocesser. I 2013 blev René Neesgaard optaget som partner, samt udnævnt til direktør. René har arbejdet både med forretningsudvikling af den lokale afdeling af Colliers i Vejle og fra 2010 i bredere forstand, som medlem af den nationale ledelse i Colliers International Danmark A/S. Colliers har i 2018 cirka 150 ansatte, heraf 65 mæglere.

 • Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  OM Nikolaj Pfeiffer

  Nikolaj Pfeiffer har været direktør i Exometric, der er en del af NRGi-koncernen, siden 2015 og har stået i spidsen for analyser af boligmarkedet over hele Danmark. Nikolaj Pfeiffer har været i ejendomsbranchen siden 2008, hvor han var medstifter af Magasinet Ejendom og har tidligere erfaring som blandt andet nordisk salgsdirektør i GE Capital Solutions. Han sidder desuden i bestyrelsen for erhvervsmæglernes egen ejendomsportal Ejendomstorvet.dk. Exometric indsamler løbende oplysninger i samtlige 98 kommuner i Danmark. Sideløbende gennemfører Exometric hvert halve år landsdækkende markedsanalyser og interviewer løbende over 20.000 husstande over hele landet.

 • Martin Sørensen, ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S

  Martin Sørensen, ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S

  OM Martin Sørensen

 • Nils Skeby, CEO, ADP A/S

  Nils Skeby, CEO, ADP A/S

  OM Nils Skeby

  Nils Skeby har siden 1. august 2015 været CEO i ADP A/S og har siden da arbejdet målrettet med den organisatoriske og forretningsmæssige udvikling af virksomhedens tre havne i Fredericia, Middelfart og Nyborg. Den centrale beliggenhed af selskabets havnefaciliteter, hvor den ”blå motorvej” møder jernbanen og motorveje, betyder, at udviklingen af Taulov Dry Port ved Fredericia har været og fortsat er højt prioriteret for den fremtidige udvikling af ADP A/S. Nils har inden sin ansættelse i ADP A/S været bestyrelsesmedlem i Hanstholm Havn. I dag er Nils bestyrelsesformand i Taulov Transportcenter. Derudover sidder han i bestyrelsen for Danske Havne, i Business Fredericia og er ligeledes formand for Fredericia Eliteidræt.

 • Tim E. Andersen, Projektdirektør, Kanalbyen i Fredericia

  Tim E. Andersen, Projektdirektør, Kanalbyen i Fredericia

  OM Tim E. Andersen

  Tim E. Andersen er projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia - et byudviklingsprojekt på Fredericia Havn. Tim E. Andersen har tidligere været kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor han også stod i spidsen for flere store byudviklingsprojekter.

TILMELD Download / print program