OM KONFERENCEN

 

Prisstigninger i det københavnske ejendomsmarked har givet luft under vingerne til projekter i Nordsjælland. Flere steder i den østlige og naturnære trekant mellem Hillerød, Hørsholm og Helsingør skyder projekter op med boliger for familier og seniorer.

På denne konference får du det fulde overblik over mulighederne i de tre kommuner, der alle har oplevet høj vækst og interesse for at investere i boligmarkedet i de senere år. Vi går tæt på den aktuelle markedssituation og giver et overblik over strategien på bosætnings- og erhvervsområdet i de enkelte kommuner og på forventningerne til de kommende års boligudbygning.

Vi ser også nærmere på nogle af de projekter, der i øjeblikket præger markedet og hvilke parametre, der især gør, at de vil kunne tiltrække nye beboere til de nordsjællandske kommuner.

Samtidig med, at investeringerne er massive, er der også spænding i markedet i forhold til, hvor meget markedet kan bære og hvor længe. Det belyser konferencen i et debatpanel med nogle af de aktører, der er tættest på markedssituationen pt.

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Investeringer i boliger og udvikling i Helsingør

Projekter med 2.500 boliger er på vej i Helsingør Kommune. Boligerne taler ind i en konsekvent strategi om at øge antallet af indbyggere i kommunen. Hvor kommer de fremtidige boliger, hvad er det typiske forventninger hos investorerne, hvad bliver processerne og hvad kommer det til at betyde for Helsingør og den videre udvikling?
Henrik Møller, konst. Borgmester, Helsingør kommune
09:55

Erhvervs- og boligmarkedet i Nordsjælland

Priserne er stigende på investeringsejendomme i både Hillerød og Helsingør og der er stor interesse for at investere nord for København, hvor afkastet fortsat er højere og der er kommet godt gang i både boligudlejning og erhverv. Hvad er de vigtigste tendenser i ejendomsmarkedet i de nordsjællandske kommuner?
Mikkel Søby, Indehaver, Home Erhvervscenter - Nordsjælland
10:15

Hillerøds kommende udbygning og nye byudviklingsområder

Favrholm og Ullerødbyen er to af de meget markante udviklingsområder i Hillerød. Men flere steder i midtbyen og i kommunen er boligprojekter også på vej. Hvad er de videre perspektiver for de massive nye bydele, og hvad kommer især til at blive afgørende for udvikling og investeringer i Hillerød de kommende år?
10:35

Investeringer i Hørsholm – næste skridt

Hørsholm kommune er næsten fuldt udbygget, men der er fortsat få interessante investeringsmuligheder som for eksempel det højt profilerede PH Park. Hvad er status på den spændende bydel, der bliver planlagt ud fra bæredygtige principper, og hvad vil PH Park kunne blive til? Status på projektet og salget af grunde.
Morten Slotved, borgmester, Hørsholm Kommune
10:55

Spørgsmål og debat

11:05

Kaffepause

11:35

Så meget kan en bolig i Nordsjælland sælges for – prispunkter og efterspørgsel

Er der købere og lejere til de mange boliger i Nordsjælland? Det er en af de bekymringer, som mange i markedet har i dag. Men i stedet for at se på volumen alene er det i højere grad et spørgsmål om at være sikker på koncepter og prispunkter, der sikrer, at man får succes i boligmarkedet i Nordsjælland. Hvad skal der til for at skabe et godt investeringsprojekt i Nordsjælland?
Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S
12:00

Boliginvesteringer – muligheder og efterspørgsel

Indblik i nogle af de store udviklingsprojekter netop nu. Hvad er forventningerne til efterspørgslen, og hvilke overvejelser ligger der bag udviklingen?
Claus Skytte, Direktør, Bonava Danmark A/S
12:25

Case: Arbejdet med udvikling af en helt ny bydel

Helsingør kan få en ny campus med stærk tiltrækningskraft, hvis planerne om en ny bydel på “Småkagen” kan blive til virkelighed. Hvad er status på projektet, og hvilke tanker ligger der bag udviklingen af området?
Robert Neble Larsen, bestyrelsesmedlem, KP huse A/S
12:50

Spørgsmål og debat

13:00

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Henrik Møller, konst. Borgmester, Helsingør kommune

  Henrik Møller, konst. Borgmester, Helsingør kommune

  OM Henrik Møller

 • Mikkel Søby, Indehaver, Home Erhvervscenter - Nordsjælland

  Mikkel Søby, Indehaver, Home Erhvervscenter - Nordsjælland

  OM Mikkel Søby

  Mikkel Søby er indehaver af Home Erhverv i Helsingør og Hillerød, samt bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk. Siden 2010 har Mikkel Søby ejet først en, siden to Home-erhvervscentre, og i 2014 kom han i bestyrelsen for Danmarks største portal for erhvervslokaler med aktuelt godt 10.000 udbudte lejemål og erhvervsejendomme udbudt. Mikkel Søby har været Leasing Manager i Skanska og erhvervsmægler i Cushman Wakefield RED. Mikkel Søby har en bachelor i business administration fra CBS, hvor han også er uddannet ejendomsmægler fra i 2008. Mikkel Søby er desuden formand for erhvervsorganisationen Udvikling Nord.

 • Morten Slotved, borgmester, Hørsholm Kommune

  Morten Slotved, borgmester, Hørsholm Kommune

  OM Morten Slotved

  Morten Slotved er borgmester i Hørsholm Kommune, som har godt 25.000 borgere, der serviceres af ca. 1800 medarbejdere, og et budget på ca. 1,4 mia. kroner. Hørsholm Kommune er det bedste sted at vokse op med et levende og trygt byområde og smukke naturområder med skov, kyst, hav og havn. Vi er en ambitiøs og veldrevet kommune, der på alle måde skaber overskud i hverdagen – til gavn for vores borgere.

 • Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  OM Nikolaj Pfeiffer

 • Claus Skytte, Direktør, Bonava Danmark A/S

  Claus Skytte, Direktør, Bonava Danmark A/S

  OM Claus Skytte

 • Robert Neble Larsen, bestyrelsesmedlem, KP huse A/S

  Robert Neble Larsen, bestyrelsesmedlem, KP huse A/S

  OM Robert Neble Larsen

TILMELD Download / print program