OM KONFERENCEN

 

Prisstigninger i det københavnske ejendomsmarked har givet luft under vingerne til projekter i Nordsjælland. Flere steder i den østlige og naturnære trekant mellem Hillerød, Hørsholm og Helsingør skyder projekter op med boliger for familier og seniorer.

På denne konference får du det fulde overblik over mulighederne i de tre kommuner, der alle har oplevet høj vækst og interesse for at investere i boligmarkedet i de senere år. Vi går tæt på den aktuelle markedssituation og giver et overblik over strategien på bosætnings- og erhvervsområdet i de enkelte kommuner og på forventningerne til de kommende års boligudbygning.

Vi ser også nærmere på nogle af de projekter, der i øjeblikket præger markedet og hvilke parametre, der især gør, at de vil kunne tiltrække nye beboere til de nordsjællandske kommuner.

Samtidig med, at investeringerne er massive, er der også spænding i markedet i forhold til, hvor meget markedet kan bære og hvor længe. Det belyser konferencen i et debatpanel med nogle af de aktører, der er tættest på markedssituationen pt.

PROGRAM
09:00

Kaffe og registrering

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Investeringer i boliger og udvikling i Helsingør

Projekter med 2.500 boliger er på vej i Helsingør Kommune. Boligerne taler ind i en konsekvent strategi om at øge antallet af indbyggere i kommunen. Hvor kommer de fremtidige boliger, hvad er de typiske forventninger hos investorerne, hvad bliver processerne, og hvad kommer det til at betyde for Helsingør og den videre udvikling?
Henrik Møller, konst. borgmester, Helsingør kommune
09:55

Erhvervs- og boligmarkedet i Nordsjælland

Priserne er stigende på investeringsejendomme i både Hillerød og Helsingør, og der er stor interesse for at investere nord for København, hvor afkastet fortsat er højere, og der er kommet godt gang i både boligudlejning og erhverv. Hvad er de vigtigste tendenser i ejendomsmarkedet i de nordsjællandske kommuner?
Mikkel Søby, indehaver, Home Erhvervscenter - Nordsjælland og København
10:15

Hillerøds kommende udbygning og nye byudviklingsområder

Favrholm og Ullerødbyen er to af de meget markante udviklingsområder i Hillerød. Men flere steder i midtbyen og andre steder i kommunen er boligprojekter også på vej. Hvad er de videre perspektiver for de nye bydele, og hvad bliver især afgørende for udvikling og investeringer i Hillerød de kommende år?
Erik Helmer Pedersen, direktør, C4
10:35

Investeringer i Hørsholm – næste skridt

Hørsholm kommune er næsten fuldt udbygget, men der er fortsat få interessante investeringsmuligheder som for eksempel det højt profilerede PH Park. Hvad er status på den spændende bydel, der bliver planlagt ud fra bæredygtige principper, og hvad vil PH Park kunne blive til? Status på projektet og salget af grunde.
Morten Slotved, borgmester, Hørsholm kommune
10:55

Spørgsmål og debat

11:05

Kaffepause

11:35

Så meget kan en bolig i Nordsjælland sælges for – prispunkter og efterspørgsel

Er der købere og lejere til de mange boliger i Nordsjælland? Det er en af de bekymringer, som mange i markedet har i dag. Men i stedet for at se på volumen alene er det i højere grad et spørgsmål om at være sikker på koncepter og prispunkter, der sikrer, at man får succes i boligmarkedet i Nordsjælland. Hvad skal der til for at skabe et godt investeringsprojekt i Nordsjælland?
Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S
12:00

Boliginvesteringer – muligheder og efterspørgsel

Indblik i nogle af de store udviklingsprojekter netop nu. Hvad er forventningerne til efterspørgslen, og hvilke overvejelser ligger der bag udviklingen?
Claus Skytte, direktør, Bonava Danmark A/S
12:25

Case: Arbejdet med udvikling af en helt ny bydel

Helsingør kan få en ny campus med stærk tiltrækningskraft, hvis planerne om en ny bydel på “Småkagen” kan blive til virkelighed. Hvad er status på projektet, og hvilke tanker ligger der bag udviklingen af området?
Robert Neble Larsen, adm. direktør & partner, KP Development A/S
12:50

Spørgsmål og debat

13:00

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Henrik Møller, konst. borgmester, Helsingør kommune

  Henrik Møller, konst. borgmester, Helsingør kommune

  OM Henrik Møller

  Henrik Møller er konstitueret borgmester i Helsingør Kommune, hvor han vikarierer for borgmester Benedikte Kiær, der er på barsel. Han har med enkelte pauser siddet i Helsingør Byråd siden 1986. Henrik Møller stiller nu op til Folketinget for Socialdemokratiet.

 • Mikkel Søby, indehaver, Home Erhvervscenter - Nordsjælland og København

  Mikkel Søby, indehaver, Home Erhvervscenter - Nordsjælland og København

  OM Mikkel Søby

  Mikkel Søby er indehaver af Home Erhverv i Helsingør, Hillerød samt København og bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk. Mikkel Søby har været Leasing Manager i Skanska og erhvervsmægler i Cushman Wakefield RED. Han har en bachelor i business administration fra CBS, hvor han også er uddannet ejendomsmægler fra i 2008 og sidder desuden i bestyrelsen for Erhvervs- og Industriforeningen i Helsingør.

 • Erik Helmer Pedersen, direktør, C4

  Erik Helmer Pedersen, direktør, C4

  OM Erik Helmer Pedersen

  Erik Helmer Pedersen er født og opvokset i Hillerød og har både professionelt og privat igennem årene arbejdet for at styrke fællesskabet i Nordsjællands største handels-, erhvervs- og uddannelsesby. Siden 2006 har C4 Videncenter og C4 Foreningen været et centralt omdrejningspunkt i arbejdet med at samle erhverv, handel, uddannelse, kultur, sport og turisme – i tæt samarbejde med Hillerød Kommune. Det nyeste projekt er Hillerød ByForum, der blev stiftet i marts 2017. Formålet er at udvikle og forskønne bymidten med direkte inddragelse af ejendomsejere, handel, liberale erhverv, kulturliv, de frivillige og Hillerød Kommune.

 • Morten Slotved, borgmester, Hørsholm kommune

  Morten Slotved, borgmester, Hørsholm kommune

  OM Morten Slotved

  Morten Slotved (K) har været borgmester i Hørsholm Kommune siden 2010 og har siddet i Byrådet siden 2006.

 • Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  Nikolaj Pfeiffer, direktør, Exometric A/S

  OM Nikolaj Pfeiffer

  Nikolaj Pfeiffer har været direktør i Exometric, der er en del af NRGi-koncernen, siden 2015 og har stået i spidsen for analyser af boligmarkedet over hele Danmark. Nikolaj Pfeiffer har været i ejendomsbranchen siden 2008, hvor han var medstifter af Magasinet Ejendom og har tidligere erfaring som blandt andet nordisk salgsdirektør i GE Capital Solutions. Han sidder desuden i bestyrelsen for erhvervsmæglernes egen ejendomsportal Ejendomstorvet.dk. Exometric indsamler løbende oplysninger i samtlige 98 kommuner i Danmark. Sideløbende gennemfører Exometric hvert halve år landsdækkende markedsanalyser og interviewer løbende over 20.000 husstande over hele landet.

 • Claus Skytte, direktør, Bonava Danmark A/S

  Claus Skytte, direktør, Bonava Danmark A/S

  OM Claus Skytte

  Claus Skytte er direktør for Bonava Danmark A/S og en del af direktionen. Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava-gruppen omsatte i 2017 for 14,5 milliarder svenske kr. Claus Skytte har mere end 20 års erfaring med akkvisition af jord og projektudvikling, og en af hans spidskompetencer er den kommercielle side af boligudvikling. Bonava og Claus Skytte har en bred portefølje af B2C og B2B projekter, og stor erfaring indenfor projektudvikling og investorsalg. Bonava står bag flere prisvindende byggerier i Danmark som for eksempel Krøyers Plads på Christianshavn, som modtog MIPIM-prisen i 2015.

 • Robert Neble Larsen, adm. direktør & partner, KP Development A/S

  Robert Neble Larsen, adm. direktør & partner, KP Development A/S

  OM Robert Neble Larsen

  Robert Neble Larsen er CEO og partner i KP Development. Selskabet arbejder blandt andet med planerne for “småkagen” i Helsingør, der igennem lang tid har været forsøgt sat i spil - et projekt i størrelsesordenen 1,5 milliarder kr. Robert Neble Larsen har tidligere blandt andet været direktør for EDC Poul Erik Bech samt tidligere direktør for Infomedia og Experian. Robert Neble Larsen sidder i bestyrelsen for erhvervsmæglernes egen ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk og for portalen Housing Denmark. Han er oprindelig bankuddannet og har siden suppleret med en MBA.

Download / print program