OM KONFERENCEN

 

Indhold
Hotelmarkedet er rødglødende. 25 procent flere værelser er på vej i det københavnske marked til at imødekomme den stigende turisme og forretningsefterspørgsel. De mange nye værelser kommer både via nybyggerier men også via renoveringer og indtil videre er omsætningen fulgt med op.

Det betyder, at investorerne har fået interesse for hotelmarkedet, og der er blevet rift om at købe de gode ejendomme med etablerede operatører. Samtidig er der dog stadig adskillige operatører, der gerne vil ind på markedet, hvis bare de kan finde de rigtigt beliggenheder.

Alt i alt er hotelmarkedet et af de mest interessante delsegmenter i ejendomsmarkedet netop nu.

HotCop er den vigtigste danske hotelkonference i krydsfeltet mellem investorer, operatører, udviklere og ejendomsfolk. HotCop afholdes i 2018 for 9. gang og tiltrækker hvert år et bredt udsnit af beslutningstagere i krydsfeltet mellem hoteller og mursten.

Investorer, rådgivere og operatører mødes på HotCop for at udveksle aktuelle markedsdata, holdninger og cases om udviklingen i hotelmarkedet. Vi glæder os til at se dig den 13. november.


Bemærk/Notice
Nordic Hotel Consulting og Estate Media, der har samarbejdet om afviklingen af konferencen HotCop tidligere, driver fremover hver sin platform for beslutningstagere i hotel- og ejendomsbranchen.

Fremover bliver der to konferencer. En international konference på engelsk, og en national hotelkonference på dansk under navnet HotCop. 


Læs mere om planerne for begge konferencer i Pressemeddelelse_NHC_Estate_Media.0216

If you wish to participate in the international hotel conference arranged by NHC please go to www.nhc-conference.com

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Hotelmarkedets udvikling mod 2019 – trends og tendenser

Hotelbranchen er i markant vækst. Antallet af værelser stiger med over 25 procent, og mange nye aktører er på vej ind i markedet. Hvad er de internationale tendenser i hotelmarkedet? Hvad bliver den gode investering mod 2019, og hvilke krav kommer hotellerne til at stille til den rette ejendom? Overblik over hotelmarkedet, og de vigtigste trends og tendenser mod 2019
10:00

Efterspørgsel i hotelmarkedet i Danmark

Dansk turisme er i massiv vækst og i 2017 satte overnatningerne igen rekord. I alt blev der registeret 52,6 millioner kommercielle overnatninger i Danmark, hvilket svarer til en vækst på 2,2 procent sammenlignet med året før. Det er især hotellernes overnatninger, der vokser. Vil den udvikling kunne fortsætte, og hvilken type hoteller mangler der for fortsat at kunne tiltrække de store turiststrømme?
Katia K. Østergaard, direktør, Horesta
10:25

Hotelmarkedets udvikling

Mange hoteller ekspanderer i øjeblikket på det danske marked. Hvad er en god case i markedet i øjeblikket, og hvilke perspektiver er der for den videre udbygning? Hvor mange flere hoteller er der plads til, og hvilke markedsforhold bliver udslagsgivende i de kommende år?
Allan Agerholm, CEO, BC Hospitality Group A/S
10:50

Spørgsmål og debat

11:00

Kaffe og netværk

11:30

Det gode hotelprojekt

Der bliver både bygget og renoveret hoteller over hele Danmark med hovedvægt på København og Aarhus. Fra primært at have været et spørgsmål om værelseskapacitet og rengøring, er de vigtigste parametre i dag oplevelser, unikke fællesrum og et projekt, der skaber en destination i sig selv. Hvad skal det perfekte hotelprojekt kunne i 2018, og hvordan sikrer man, at det hænger sammen økonomisk?
Karen Nielsen, Director of Development, Hines Nordics ApS
11:50

Investering, udvikling og finansiering af hoteller

Hotelmarkedet er blevet et efterspurgt segment i de seneste år. Investorerne står i kø, og hotelselskaber handles i langt højere grad end tidligere. Hvad er en god hotelejendom set fra financiers side, og hvad skal der til i driftskonstruktionen for, at investor føler sig komfortabel? Tendenser og overvejelser om det danske marked.
-, , PwC Real Estate Robin Stenlund, analytiker, Midstar Peter Toftager, indehaver, TREFA ApS
12:30

Frokost

13:00

Fastholdelse og loyalitet

Flere kæder er under udvikling i det danske marked med koncepter, der kan andet og mere end tilbyde en overnatning. Hvordan skaber man et succesfuldt koncept, hvor historiefortælling, fysiske rammer og indhold hænger sammen, og hvordan fastholder man et koncept, så gæsterne bliver loyale?
Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels
13:40

Hotellernes vigtigste udfordringer I 2018

Hotelmarkedet er i kraftig vækst, men bag kulisserne er der masser af udfordringer. Hvad skal en god hotelejendom kunne i 2018? Hvad er prioriteterne? Hvordan håndterer man sikkerhed, food & beverage og alle de andre små ting, der i sidste ende giver gæsterne den rigtige oplevelse?
Michael Telling, partner, Telling & Nesager Poul Frank Isager, Senior advisor Risk, Security and Business Resilience, Niras A/S Karim Nielsen, CEO, Brøchner Hotels
14:20

Case

Danmarks kommende luksushotel. Få et kig ind i et af Danmarks mest spændende hotelprojekter netop nu. Hvad er tankerne? Hvordan bliver designet, og hvordan kommer casen til at hænge sammen? Aktuel status.
Peter Høgh Pedersen, direktør, Nordic Choice Hotel
14:40

Vin, snack og netværk

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Katia K. Østergaard, direktør, Horesta

  Katia K. Østergaard, direktør, Horesta

  OM Katia K. Østergaard

  Katia K. Østergaard tiltrådte i 2010 stillingen som administrerende direktør i HORESTA. Med en baggrund som advokat og lobbyist har hun gennem hele sin karriere været beskæftiget med hotel, restaurant og turisterhvervet i forskellige ledende stillinger i internationale virksomheder og store erhvervsorganisationer. Katia besidder endvidere en længere række tillidserhverv og bestyrelsesposter, herunder som bestyrelsesmedlem i PensionDanmark og repræsentantskabet i Real Dania.

 • Allan Agerholm, CEO, BC Hospitality Group A/S

  Allan Agerholm, CEO, BC Hospitality Group A/S

  OM Allan Agerholm

 • Karen Nielsen, Director of Development, Hines Nordics ApS

  Karen Nielsen, Director of Development, Hines Nordics ApS

  OM Karen Nielsen

 • -, , PwC Real Estate

  -, , PwC Real Estate

  OM -

 • Robin Stenlund, analytiker, Midstar

  Robin Stenlund, analytiker, Midstar

  OM Robin Stenlund

  Robin jobbar som Analytiker på Midstar, där han främst arbetar med förvärv och analyser inom fastighetsutveckling. Innan Midstar jobbade Robin med hotell och hotelldrift i bolag så som Hotel Café Royal i London, Hilton och Starwood Hotels & Resorts. Han har sedan tidigare en Bachelor of Business Administration från Les Roches International School of Hotel Management och ett diplom i Hotel Real Estate Investments & Asset Management från Cornell University’s School of Hotel Administration.

 • Peter Toftager, indehaver, TREFA ApS

  Peter Toftager, indehaver, TREFA ApS

  OM Peter Toftager

  Peter Toftager stiftede i 2017 Trefa og har siden talt med et stort antal aktører i ejendomsbranchen, ikke mindst blandt kapitaludbyderne for at kortlægge det aktuelle finanseringsmarkeds udfordringer og muligheder. Han har en bred erfaring fra den finansielle sektor og var fra 2008-2017 leder af ejendomsfinansieringsafdelingen hos SEB, hvor kundegruppen bestod af større danske og internationalle ejendomsinvestorer. Peter Toftager har tidligere blandt andet været ansvarlig for Euro Hypo i Danmark og ejendomsudlån i FIH. Peter Toftager er cand.merc i finansiering og regnskab.

 • Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels

  Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels

  OM Peter Haaber

  Peter Haaber er adm. direktør og ejer af Zleep Hotels, som idag er repræsenteret i 9 byer i Danmark. Peter Haaber har en lang karriere i hotelbranchen og har arbejdet for både First og Scandic i løbet af karrieren.

 • Michael Telling, partner, Telling & Nesager

  Michael Telling, partner, Telling & Nesager

  OM Michael Telling

  Michael Telling stiftede i foråret 2016 rådgivningsfirmaet Telling & Nesager sammen med Preben Nesager. Målet er at blive et af Skandinavien’s førende rådgivningshuse indenfor servicebranchen, med særligt fokus på hospitality-sektoren. Derudover har han igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både inden for og uden for Skandinavien. Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen. Han har desuden bestyrelseserfaring fra en række hoteller og hotelkæder.

 • Poul Frank Isager, Senior advisor Risk, Security and Business Resilience, Niras A/S

  Poul Frank Isager, Senior advisor Risk, Security and Business Resilience, Niras A/S

  OM Poul Frank Isager

 • Karim Nielsen, CEO, Brøchner Hotels

  Karim Nielsen, CEO, Brøchner Hotels

  OM Karim Nielsen

  Karim Nielsen er CEO for Brøchner Hotels A/S og har i dag gjort boutique hotelkæden til Danmarks førende. Siden hans tiltrædelse i 2010, har både virksomhedens hotelporteføjle og økonomi ekspanderet med hastig vækst, der i 2017 resulterede i, at koncernen omsatte for mere end 200 millioner kroner på tværs af 4 boutique hoteller i København. Karims Nielsens strategi med fokus på at udfordre status quo indenfor hoteloplevelser er ligeledes årsag til, at hotelkæden i år åbnede det 5-stjernet Hotel Herman K med kun 31 eksklusive værelser i en gammel transformerstation og i 2019 udvider med Hotel Ottilia i de ikoniske bryggeribygninger i Carlsberg Byen samt et nyt og uset boutique hostelkoncept i det gamle hovedbibliotek i Aarhus.

 • Peter Høgh Pedersen, direktør, Nordic Choice Hotel

  Peter Høgh Pedersen, direktør, Nordic Choice Hotel

  OM Peter Høgh Pedersen

  Peter Høgh Pedersen er Administrerende Direktør for Nordic Hotels & Resorts´ kommende hotel i det gamle centralpostkontor på Tietgensgade i København og har ansvaret for udviklingen af hotellets koncept, identitet, opstart og drift. Oprindelig uddannet kok og tjener på Ålborg Tekniske Skole og med efterfølgende hoteluddannelser, har Peter en solid international karriere som hoteldirektør, der har bragt ham til Ægypten, Filippinerne, Kina, Nigeria, Schweiz og Italien. Senest har Peter drevet sit eget konsulentfirma til hotelbranchen med base i Rom.

TILMELD Download / print program