OM KONFERENCEN

 

Indhold
Hotelmarkedet er rødglødende. 25 procent flere værelser er på vej i det københavnske marked til at imødekomme den stigende turisme og forretningsefterspørgsel. De mange nye værelser kommer både via nybyggerier men også via renoveringer og indtil videre er omsætningen fulgt med op.

Det betyder, at investorerne har fået interesse for hotelmarkedet, og der er blevet rift om at købe de gode ejendomme med etablerede operatører. Samtidig er der dog stadig adskillige operatører, der gerne vil ind på markedet, hvis bare de kan finde de rigtige beliggenheder.

Alt i alt er hotelmarkedet et af de mest interessante delsegmenter i ejendomsmarkedet netop nu.

HotCop er den vigtigste danske hotelkonference i krydsfeltet mellem investorer, operatører, udviklere og ejendomsfolk. HotCop afholdes i 2018 for 9. gang og tiltrækker hvert år et bredt udsnit af beslutningstagere i krydsfeltet mellem hoteller og mursten.

Investorer, rådgivere og operatører mødes på HotCop for at udveksle aktuelle markedsdata, holdninger og cases om udviklingen i hotelmarkedet. Vi glæder os til at se dig den 13. november.


Bemærk/Notice
Nordic Hotel Consulting og Estate Media, der har samarbejdet om afviklingen af konferencen HotCop tidligere, driver fremover hver sin platform for beslutningstagere i hotel- og ejendomsbranchen.

Fremover bliver der to konferencer. En international konference på engelsk, og en national hotelkonference på dansk under navnet HotCop. 


Læs mere om planerne for begge konferencer i Pressemeddelelse_NHC_Estate_Media.0216

If you wish to participate in the international hotel conference arranged by NHC please go to www.nhc-conference.com

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media
09:35

Hotelmarkedets udvikling mod 2019 – trends og tendenser

Hotelbranchen er i markant vækst. Antallet af værelser stiger med over 25 procent, og mange nye aktører er på vej ind i markedet. Hvad er de internationale tendenser i hotelmarkedet? Hvad bliver den gode investering mod 2019, og hvilke krav kommer hotellerne til at stille til den rette ejendom? Overblik over hotelmarkedet, og de vigtigste trends og tendenser mod 2019
Marco Rentsch, Head of Hospitality Investor Services, PwC Hospitality & Tourism Center of Excellence EMEA
10:00

Efterspørgsel i hotelmarkedet i Danmark

Dansk turisme er i massiv vækst og i 2017 satte overnatningerne igen rekord. I alt blev der registeret 52,6 millioner kommercielle overnatninger i Danmark, hvilket svarer til en vækst på 2,2 procent sammenlignet med året før. Det er især hotellernes overnatninger, der vokser. Vil den udvikling kunne fortsætte, og hvilken type hoteller mangler der for fortsat at kunne tiltrække de store turiststrømme?
Katia K. Østergaard, direktør, Horesta
10:25

Hotelmarkedets udvikling

Mange hoteller ekspanderer på det danske marked. Hvad er en god case i markedet i øjeblikket, og hvilke perspektiver er der for den videre udbygning? Hvor mange flere hoteller er der plads til, og hvilke markedsforhold bliver udslagsgivende i de kommende år?
Allan Agerholm, CEO, BC Hospitality Group A/S
10:50

Spørgsmål og debat

11:00

Kaffe og netværk

11:30

Det gode hotelprojekt

Der bliver både bygget og renoveret hoteller over hele Danmark med hovedvægt på København og Aarhus. Fra primært at have været et spørgsmål om værelseskapacitet og rengøring, er de vigtigste parametre i dag oplevelser, unikke fællesrum og et projekt, der skaber en destination i sig selv. Hvad skal det perfekte hotelprojekt kunne i 2018, og hvordan sikrer man, at det hænger sammen økonomisk?
Karen Nielsen, Director of Development, Hines Nordics ApS
11:50

Investering, udvikling og finansiering af hoteller

Hotelmarkedet er blevet et efterspurgt segment i de seneste år. Investorerne står i kø, og hotelselskaber handles i langt højere grad end tidligere. Hvad er en god hotelejendom set fra financiers side, og hvad skal der til i driftskonstruktionen for, at investor føler sig komfortabel? Tendenser og overvejelser om det danske marked.
Per Andersen, Partner Financial Services Real Estate, PwC Robin Stenlund, analytiker, Midstar Peter Toftager, indehaver, TREFA ApS
12:20

Frokost

13:05

Fastholdelse og loyalitet

Flere hoteller er under udvikling i det danske marked med koncepter, der kan andet og mere end tilbyde en overnatning. Hvordan skaber man et succesfuldt koncept, hvor historiefortælling, fysiske rammer og indhold hænger sammen, og hvordan fastholder man et koncept, så gæsterne bliver (og forbliver) loyale?
Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels
13:30

Hotellernes vigtigste udfordringer I 2018

Hotelmarkedet er i kraftig vækst, men bag kulisserne er der masser af udfordringer. Hvad skal en god hotelejendom kunne i 2018? Hvad er prioriteterne? Hvordan håndterer man sikkerhed, Food & Beverage og alle de andre små ting, der i sidste ende giver gæsterne den rigtige oplevelse?
Michael Telling, partner, Telling & Nesager Poul Frank Isager, Senior advisor Risk, Security and Business Resilience, Niras A/S Karim Nielsen, CEO, Brøchner Hotels
14:10

Case

Danmarks kommende luksushotel. Få et kig ind i et af Danmarks mest spændende hotelprojekter netop nu. Hvad er tankerne? Hvordan bliver designet, og hvordan kommer casen til at hænge sammen? Aktuel status.
Peter Høgh Pedersen, direktør, Nordic Choice Hotel
14:40

Vin, snack og netværk

FOREDRAGSHOLDERE
 • Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

  OM Kamilla Sevel

  Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 30 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 300 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i mere end 25 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

 • Marco Rentsch, Head of Hospitality Investor Services, PwC Hospitality & Tourism Center of Excellence EMEA

  Marco Rentsch, Head of Hospitality Investor Services, PwC Hospitality & Tourism Center of Excellence EMEA

  OM Marco Rentsch

  Marco Rentsch er Head of Hospitality Investor Services i PwCs Hospitality & Tourism Center of Excellence EMEA. Igennem de sidste 15 år har han rådgivet internationale investorer, udviklere og operatører i overvejelserne om deres investeringsstrategier og implementeringen af dem. Han har 10 års operationel erfaring fra hotel- og serviceindustrien.

 • Katia K. Østergaard, direktør, Horesta

  Katia K. Østergaard, direktør, Horesta

  OM Katia K. Østergaard

  Katia K. Østergaard har været adm. direktør i HORESTA siden 2010. Med en baggrund som advokat og lobbyist har hun gennem hele sin karriere været beskæftiget med hotel, restaurant og turisterhvervet i forskellige ledende stillinger i internationale virksomheder og store erhvervsorganisationer. Katia besidder endvidere en lang række tillidserhverv og bestyrelsesposter, herunder som bestyrelsesmedlem i PensionDanmark og Københavns filmfond og sidder desuden i repræsentantskabet i Realdania.

 • Allan Agerholm, CEO, BC Hospitality Group A/S

  Allan Agerholm, CEO, BC Hospitality Group A/S

  OM Allan Agerholm

  Allan Agerholm er CHO i BC Hospitality Group, der driver hotellerne Crowne Plaza, Bella Sky og Marriott. Allan Agerholm har både erfaring som adm. direktør på Crowne Plaza i København i årene 2007-2013 og fra Hilton koncernen. Allan Agerholm er desuden medlem af bestyrelsen i HORESTA og formand for bestyrelsen i VisitDenmark.

 • Karen Nielsen, Director of Development, Hines Nordics ApS

  Karen Nielsen, Director of Development, Hines Nordics ApS

  OM Karen Nielsen

  Karen Nielsen tiltrådte i efteråret 2018 som Development Director i Hines Nordic, der har opkøbt en lang række ejendomme på Købmagergade i centrum af København. Her har hun blandt andet ansvar for udvikling af en ejendom til et eksklusivt hotel. Karen Nielsen har tidligere siden 2006 været Development Director i Steen & Strøm med ansvar for detailcentre i Danmark og har desuden erfaring med sig som udvikler fra TK Development, Søtoftegaard A/S og Q8. Karen er uddannet akademiingeniør fra Aalborg Universitet.

 • Per Andersen, Partner Financial Services Real Estate, PwC

  Per Andersen, Partner Financial Services Real Estate, PwC

  OM Per Andersen

  Per Andersen er partner og leder af PwC’s danske Real Estate team, der rådgiver inden for ejendomstransaktioner. Pers ekspertise omfatter rådgivning inden for strukturering og gennemførelse af både køb og salg af fast ejendom samt låneporteføljer i Danmark og på tværs af landegrænser. Rådgivningen omfatter endvidere Sale and Leaseback samt fremskaffelse af kapital og finansiering, herunder byggefinansiering. Hans kunder består af virksomheder relateret til ejendomssektoren, investorer og øvrige ejere af ejendomme. Per Andersen har tidligere været chef for tyske Aareal Banks aktiviteter i Danmark og var før det 11 år i KPMGs ejendomsteam.

 • Robin Stenlund, analytiker, Midstar

  Robin Stenlund, analytiker, Midstar

  OM Robin Stenlund

  Robin Stenlund er analytiker i Midstar, hvor han først og fremmest arbejder med analyse i forbindelse med koncernens opkøb og ejendomsudvikling. Inden Robin Stenlund kom til Midstar har han arbejdet med hoteller og hoteldrift på blandt andet Hotel Café Royal i London, Hilton og Starwood Hotels & Resorts. Han har en Bachelor of Business Administration fra Les Roches International School of Hotel Management og et diplom i Hotel Real Estate Investments & Asset Management fra Cornell University’s School of Hotel Administration.

 • Peter Toftager, indehaver, TREFA ApS

  Peter Toftager, indehaver, TREFA ApS

  OM Peter Toftager

  Peter Toftager stiftede i 2017 Trefa, hvor han rådgiver om lånestrukturering og finansiering. Han har bred erfaring fra den finansielle sektor og med finansiering af hotelejendomme. Fra 2008-2017 var han leder af ejendomsfinansieringsafdelingen hos SEB, hvor kundegruppen bestod af større danske og internationale ejendomsinvestorer. Peter Toftager har tidligere blandt andet været ansvarlig for Euro Hypo i Danmark og ejendomsudlån i FIH. Peter Toftager er cand.merc i finansiering og regnskab.

 • Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels

  Peter Haaber, CEO, Zleep Hotels

  OM Peter Haaber

  Peter Haaber er adm. direktør og ejer af Zleep Hotels, som i dag er repræsenteret i 9 byer i Danmark, mens 6 yderligere er på vej. Peter Haaber har en lang karriere i hotelbranchen og har arbejdet for både First Hotels og Scandic som General Manager i løbet af karrieren. I 2017 stiftede han Core Hospitality som operatørselskab og har foreløbig Moxy Hotels i København, der åbner 17. marts, og 1. juni 2020 åbner Moxy i Bergen. Desuden driver Core Quality Airport Hotel Dan i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

 • Michael Telling, partner, Telling & Nesager

  Michael Telling, partner, Telling & Nesager

  OM Michael Telling

  Michael Telling er partner i rådgivningsfirmaet Telling & Nesager, der er et specialiseret rådgivningshus med fokus på hospitality-sektoren. Derudover har han igennem en årrække arbejdet aktivt med både drift og ledelse i hotelbranchen både indenfor og udenfor Skandinavien. Særligt i Danmark har han drevet nogle af landets bedste hoteller, inklusive Hotel d’Angleterre, Hotel Skt. Petri og senest Kokkedal Slot Copenhagen foruden at have været President for First Hotels i Skandinavien. Han har desuden bestyrelseserfaring fra en række hoteller og hotelkæder. Michael Telling er desuden medlem af bestyrelsen i bookingportalen Nustay.

 • Poul Frank Isager, Senior advisor Risk, Security and Business Resilience, Niras A/S

  Poul Frank Isager, Senior advisor Risk, Security and Business Resilience, Niras A/S

  OM Poul Frank Isager

  Poul Isager har mere end 30 års erfaring indenfor sikring og sikkerhed, hvor arbejdsområderne strækker sig over risikovurderinger, design og implementering af relaterede tiltag på hoteller. Poul rådgiver både om brede strategiske sikkerhedsbeslutninger, til tekniske løsninger både indenfor fysisk sikring, samt implementering af GDPR.

 • Karim Nielsen, CEO, Brøchner Hotels

  Karim Nielsen, CEO, Brøchner Hotels

  OM Karim Nielsen

  Karim Nielsen er CEO for Brøchner Hotels A/S. Siden hans tiltrædelse i 2010, har både virksomhedens hotelporteføjle og økonomi ekspanderet med hastig vækst, der i 2017 resulterede i, at koncernen omsatte for mere end 200 millioner kr. på tværs af 4 boutiquehoteller i København. Karim Nielsens strategi med fokus på at udfordre status quo indenfor hoteloplevelser er ligeledes årsag til, at hotelkæden i år åbnede det 5-stjernede Hotel Herman K med kun 31 eksklusive værelser i en gammel transformerstation, og i 2019 udvider med Hotel Ottilia i de ikoniske bryggeribygninger i Carlsberg Byen samt et nyt og uset boutique hostelkoncept i det gamle hovedbibliotek i Aarhus.

 • Peter Høgh Pedersen, direktør, Nordic Choice Hotel

  Peter Høgh Pedersen, direktør, Nordic Choice Hotel

  OM Peter Høgh Pedersen

  Peter Høgh Pedersen er adm. direktør for Nordic Hotels & Resorts´ kommende hotel i det gamle centralpostkontor på Tietgensgade i København og har ansvaret for udviklingen af hotellets koncept, identitet, opstart og drift. Peter Høgh Pedersen er oprindelig uddannet kok og tjener på Ålborg Tekniske Skole og med efterfølgende hoteluddannelser, har Peter gjort en solid international karriere som hoteldirektør, der har bragt ham til Ægypten, Filippinerne, Kina, Nigeria, Schweiz og Italien. Senest har Peter drevet sit eget konsulentfirma til hotelbranchen med base i Rom.

Download / print program