OM KONFERENCEN

 

Aalborg formår at tiltrække internationale og lokale investorer og byder i øjeblikket på en lang række interessante udviklingsområder. Der er gang i boligmarkedet med stor efterspørgsel båret af befolkningstilvækst og nye stærke kvarterer udvikler sig i takt med offentlige og private investeringer.

På denne konference ser vi på den overordnede udvikling i Aalborg og går i dybden med en række konkrete udviklingsområder og tendenser, som kommer til at præge markedet i de kommende år. Flere investorer har etableret sig med investeringer i både bolig og erhverv i de senere år, og der er fortsat gode muligheder for at gøre fornuftige investeringer hvad enten det handler om core ejendomme eller udviklingsprojekter.

Estate Media holder konferencen Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg for 8. gang i samarbejde med Redmark, og det er en stor fornøjelse at kunne invitere til en konference om et marked, der boomer med projekter for milliarder og stor investor- og udviklerinteresse.

PROGRAM
09:00

Registrering og kaffe

09:30

Velkommen

09:35

Aalborg som Norddanmarks vækstdynamo

Aalborg står midt i en ny fase af byens udvikling til en ”lille storby”. Hvordan bliver Aalborg positioneret bedst muligt i den nationale vækst, og hvad kommer det til at betyde for den videre udvikling af byen? Hvilke greb er helt nødvendige infrastrukturelt for at positionere Aalborg som Nordjyllands hovedstad og som en by med gode forbindelser til resten af Danmark, og hvad kommer det til at betyde for investeringerne?
Hans Henrik Henriksen, rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune
09:55

Kommende udviklingsområder

En række spændende udviklingsområder kommer til at præge Aalborg i de kommende år lige fra Stigsborg Havnefront til Gigantiumkvarteret, Østre Havn, Sofiendal Enge, Godsbanen, Eternitten, Spritten, Sygehus Nord, Aalborg syd, området omkring Håndværkervej, ved Svenstrup og selvfølgelig Midtbyen. Hvad er status på de enkelte kvarterer, hvor er investeringsmulighederne, og hvornår kommer hvilke investeringsområder i spil?
10:20

Ejendomsmarkedet i Aalborg

Efterspørgslen er høj på både boligudlejningsejendomme og erhverv, mens projektmarkedet er ved at flade ud især på nogle typer lejligheder. Hvilke boliger kan sælges og/eller udlejes i 2019? Hvad bliver de vigtigste milepæle i ejendomsmarkedet i Aalborg, og hvordan kommer det til at påvirke prisudvikling, afkast og investorinteresse. Hvordan kommer interessen for bolig og erhverv til at differentiere sig, og hvilke tendenser vil kendetegne markedet i 2019?
Steen Royberg, partner, Nybolig Erhverv Aalborg I/S
10:40

Nye erhvervsområder i spil

De seneste år er efterspørgslen på erhvervslokaler i Aalborg steget hurtigere end udbuddet. Det skaber en spændende markedsmulighed for udviklere af blandt andet lager og logistik. Men hvem er det, der efterspørger lokalerne, og hvorfor er der så stor efterspørgsel?
Kjartan Ross, salgschef, Aalborg Havn Logistik A/S
10:55

Spørgsmål og debat

11:05

Kaffepause

11:35

Boligudvikling – udfordringer og muligheder og det gode projekt

En lang række boligprojekter har præget det aalborgensiske marked de seneste år. Hvad er et godt projekt i Aalborg i dag? Hvilke overvejelser gør udviklerne sig, og hvilke muligheder er der i kommende projekter?
Jakob Axel Nielsen, Direktør, CALUM A/S Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening
12:05

Fremtidens Aalborg – ingredienser i byens videre vækst

Aalborg er inde i en markant udvikling, men der er stadig store udviklingsmuligheder. I dette panel går vi tæt på nogle af de muligheder, som byen byder på, og som samtidig er afgørende for den videre udvikling og ikke mindst efterspørgslen på fysiske rammer indenfor både erhverv og hotel.
12:35

Nordjylland mod fremtiden

Hvordan kommer Nordjylland med Aalborg i centrum til at gøre en forskel på europæisk plan? Hvilke kvaliteter vil bære regionen ind i det næste tiår, og hvilken position kan man forvente, at Nordjylland vil få i fremtidens Europa.
Søren Gade, medlem af Folketinget, Venstre
13:00

Frokost

FOREDRAGSHOLDERE
 • Hans Henrik Henriksen, rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune

  Hans Henrik Henriksen, rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune

  OM Hans Henrik Henriksen

  Hans Henrik Henriksen har siddet i Aalborg byråd siden kommunalreformen i 2006 og har været rådmand for By- og Landskabsforvaltningen siden 2014. Hans Henrik Henriksen er folkeskolelærer med Nibe skole som seneste udgangspunkt. Han har en alsidig baggrund udover lærergerningen og har arbejdet i rejsebranchen som guide og sælger for Tjæreborg Rejser og arbejdet med reklamefilm i 3 år i Los Angeles. Hans Henrik Henriksen er en aktiv foreningsperson og var blandt andet med til at starte Kino Nibe som foreningsbiograf i 1994 og i mange år formand for foreningen Kino Nibes Venner. Hans Henrik Henriksen er en stor fortaler for, at Aalborg skal investere i infrastruktur, byfornyelse, byudvikling, undervisning og kulturtilbud for fortsat at være en attraktiv bosætningsby.

 • Steen Royberg, partner, Nybolig Erhverv Aalborg I/S

  Steen Royberg, partner, Nybolig Erhverv Aalborg I/S

  OM Steen Royberg

  Steen Royberg partner i Nybolig Erhverv Aalborg i mere end 25 år, tidl viceborgmester i Aalborg Byråd, formand i dag for Erhvervnorddanmark med mere end 500 erhvervsvirksomheder sidder i flere bestyrelser i det nordjyske.

 • Kjartan Ross, salgschef, Aalborg Havn Logistik A/S

  Kjartan Ross, salgschef, Aalborg Havn Logistik A/S

  OM Kjartan Ross

 • Jakob Axel Nielsen, Direktør, CALUM A/S

  Jakob Axel Nielsen, Direktør, CALUM A/S

  OM Jakob Axel Nielsen

  Jakob Axel Nielsen har siden 2012 været direktør i det aalborgensiske udviklingsselskab Calum, der de seneste år har købt flere grunde i Københavnsområdet. Jakob Axel Nielsen er tidligere transport- og energi samt sundhedsminister og er for nylig blevet bestyrelsesformand i foreningen \"Staten i hele Danmark\", der vil have flere statslige arbejdspladser fordelt over Danmark. Jakob Axel Nielsen er advokat og medlem af bestyrelsen i blandt andet advokatfirmaet Plougmann & Vingtoft, Safe Green Logistics og Gatehouse.

 • Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening

  Ole Nielsen, Direktør, Himmerland Boligforening

  OM Ole Nielsen

  Ole Nielsen har i de sidste 14 år været direktør i Himmerland Boligforening. Han kom fra en stilling som markedschef/afdelingsleder i det daværende Carl Bro IT&T og som sektorchef hos Dafolo a/s. Ole Nielsen er stærkt engageret i Himmerland Boligforenings mange renoverings- og nybygningsprojekter, ikke mindst når organisationen investerer cirka 1,5 mia. kr. i et kæmpemæssigt løft af det østlige Aalborg. Himmerland Boligforening har de seneste år høstet adskillige priser for sine renoveringer og nybyggerier, ikke mindst Aalborg Kommunes Arkitekturpris (2012, 2013, 2014, 2015 og 2016), Betonelementprisen (2015), Årets Byggeri i Danmark (2015) og den svenske Architecture of Necessity-pris (2016).

 • Søren Gade, medlem af Folketinget, Venstre

  Søren Gade, medlem af Folketinget, Venstre

  OM Søren Gade

TILMELD Download / print program